24 / 07 / 2024

ibb Bağcılar 100 Yıl Kavşağı

ibb Bağcılar 100 Yıl Kavşağı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi trafiği rahatlatmak için yol yapımı ve kavşak inşaatlarına hız kesmeden devam ediyor. Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğünün tespitleri ile kavşak ve yollardaki sorunlar çözülüyor...

Emlak Konut GYO Bağcılar 100. Yıl Mahallesi 1. Etap için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO ile Ziraat GYO arasında imzalanan "Birlikte Proje Geliştirilmesine Dair İşbirliği Protokolü" kapsamında, Bağcılar 100. Yıl Mahallesi 1. Etap için imzalar atıldı. İşte o sözleşmenin ayrıntıları...

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

İBB, Bağcılar'daki arsayı 16 milyon TL bedelle satışa çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Bağcılar'da yer alan arsayı 15 milyon 959 bin 325 TL bedelle satışa çıkardı.

İBB'den Bağcılar'da 16 milyon TL'ye satılık iş merkezi!

İBB, mülkiyeti Belediyeye ait, İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Bağcılar Mahallesi, 3482 ada 3 parselde yer alan arsa nitelikli iş merkezini 15 milyon 959 bin 325 TL'ye satıyor...

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi açıldı!

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Topal tarafından açıldı.

Bağcılar'daki Medipol Mega Üniversite Hastanesi'nin yüksekliği 112 metre oldu!

İBB tarafından 100 metre yükseklik sınırı koyulan Medipol Üniversitesi’ne bağlı Bağcılar Medipol Mega Hastaneler Kompleksi’nde yükseklik 112 metreye ulaştı...

İBB Bağcılar ve Pendik'teki arsalarını satışa çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bağcılar ve Pendik'te yer alan 2 arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam bedeli 201 milyon 113 bin 997 TL olarak belirlendi.

İBB'den Bağcılar'da satılık arsa 18.8 milyon TL'ye!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı (İBB), İstanbul Bağcılar'da yer alan arsayı 18 milyon 87 bin 235 TL'ye satışa sunuyor. Arsa için ihale tarihi 14 Haziran 2017 olarak belirtiliyor.

Bağcılar Belediye Başkanlığı'nın yeni binasını İBB yapacak!

Bağcılar Belediye Başkanlığı'nın yeni binasını İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) inşa edecek. İhalesi gerçekleşen projenin 62 Milyon 270 bin TL'ye mal olması planlanıyor.

Bağcılar'daki Pınarkent Sitesi kentsel dönüşümle yenileniyor!

Son yıllarda cazibe merkezi olma yolunda ilerleyen Bağcılar’da, Kentsel Dönüşüm Projesi ilçe sakinlerinin yüzde 100 mutabakatı ile devam ediyor. Bu kapsamda yeniden yapmak için Pınarkent Sitesi’ndeki 172 dairelik 6 blokun yıkımı ilçe sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Bağcılar kentsel dönüşüm yıkım ve tapu teslim töreni yarın!

Bağcılar’da ‘yerinde dönüşüm’ düşüncesiyle hizmete sunulan ve ilçe sakinlerinin % 100 desteğiyle devam eden Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşaatı tamamlanan 99 konutun tapusu sahiplerine verilecek.

Talen Tekstil ve Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Talen Tekstil ve Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi, Yavuz Özgülcü Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 500 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Bağcılar, 100 Yıl Mahallesi, 5.Yol Sokak'ta açıldı.

ibb Bağcılar 100 Yıl Kavşağı Haberi

ibb Bağcılar 100 Yıl Kavşağı


Fen İşleri Daire Başkanlığı Tem Otoyolunun Tekstil kent – Mahmutbey Gişeler yönü trafik yükünü azaltmak için başlattığı birinci etap çalışmayı tamamladı.  

Hizmete alınan 2300m uzunluğunda ki 2 yönde 3’er şerit olan 1. etapta;


·  Tem Otoyolunun Tekstilkent – Mahmutbey Gişeler yönü trafik yükü azaltıldı.


·  Açılan yeni yol Tem Otoyolunun Arnavutköy, Habibler ve Bağcılar İlçelerine bağlantısı için alternatif bir güzergâh haline getirildi.


·  2 adet köprülü kavşak ve bağlantı kolları yapıldı bölgede trafik önemli ölçüde rahatladı.


1. etap 27 milyon 4000 bin TL’ye mal oldu.


 İSTOÇ’A KÖPRÜLÜ KAVŞAK YAPILIYOR


2. etap yeni yol çalışmasına ise Ağustos ayı içerisinde başlanacak ve 1700 m uzculuğunda olacak.


·  Tem Otoyolu – Başakşehir bağlantısı alternatif bir güzergâh sağlanacak.


·  İSTOÇ toptancılar çarşısına giriş – çıkış bağlantı için köprülü kavşak yapılacak.


· Proje...