03 / 05 / 2024

ibb binaları onarım işi ihalesi

ibb binaları onarım işi ihalesi

İstanbul Geneli Muhtelif İBB Binaları Bakım Ve Onarım İnşaatı yapım işi ihalesi yarın saat 10:00 'da M. Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi Kasım Sk. No: 62 Kat:3 Merter Güngören adresinde gerçekleştirilecek...

Anadolu Harikalar Diyarı’ndaki binalar onarılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Anadolu Harikalar Diyarı’ndaki binaların bakım ve onarımı için ihale düzenledi.

ATO'dan kamu binalarının onarımı için 15 milyon TL bağış!

237 demokrasi şehidi ve binlerce gazi için başlatılan kampanyaya katılan şirket ve STK’lar maddi yardımlarıyla örnek dayanışma sergiliyor. ATO, kamu binalarının onarımı için 15 milyon TL bağışladı.

Hasarlı binaların onarımı için kamu ve özel sektörden destek!

FETÖ’nün darbe teşebbüsünde zarar gören kamu binalarının onarımı için kamu ve özel sektör seferberlik başlattı. Kamu kurumları ile inşaatçılar inşa sürecine talip.

Hizmet binaları bakım çalışmaları İsmail Kahraman'a yetki verildi!

Meclis içindeki hizmet binalarında gerekli görülecek bakım, onarım ve tadilat işleri konusunda TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a yetki verildi.

Gölyaka Orman İşletme Müdürlüğü binaları onarılıyor!

Gölyaka Orman İşletme Müdürlüğüne ait başta Toplu Koruma Merkezi Binaları olmak üzere İdare Binası ve Lojman Binalarında Çatı Onarımı, Dış Cephe Yalıtımı ve Bina içlerinde tamirat işlerine ait çalışmalara başlandı

İBB Sosyal Tesisleri Onarım İnşaatı yapım ihalesi 8 Temmuz'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tesisler Bakım ve Onarım Müdürlüğü İBB Sosyal Tesisleri Bakım ve Onarım İnşaatı yapım işi ihale tarihi 8 Temmuz olarak belirledi.

Erzurum'da Palandöken Lojmanları bina onarımı işi ihale edilecek!

Erzurum İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı 9'uncu Korklığı Palandöken Lojmanları 2012-LOJ-BET-090, 025 VE 084 numaralı binaların çatı ve dış cephelerinin bakım onarımı işi ihale edilecek.

Şişli Belediyesi kamu tesis ve binalarının onarım işini 16 Mart'ta ihaleye çıkarıyor!

Şişli Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü; bölgede bulunan kamu kurum ve kuruluşlarına ait tesis ve binaların onarım işini 16 Mart 2015 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor.

İBB yol bakım ve onarım ihalesini FTK İnşaat aldı!

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası Yol Bakım Ve Onarım Müdürlüğü 2014/55314 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık artırma ihale usulü ile gerçekleştirdi...

İBB sosyal konutların onarım işini 6 Kasım'da ihaleye çıkarıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait olan sosyal konutların onarım işini 6 Kasım 2014 tarihinde saat 09.30'da ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 300 günde tamamlanacak.

Afyonkarahisar 112 Acil Sağlık Hizmetleri binaları onarım ihalesi 15 Ekim'de!

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Merkez ve İlçelerine ait 112 Acil Sağlık Hizmetleri binalarının onarım inşaatı yapım işini 15 Ekim 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor.

Afyonkarahisar 112 Acil Sağlık Hizmetleri'nin binaları onarılacak!

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü; 112 Acil Sağlık Hizmetleri binalarının onarım inşaatını 24 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor. Onarım işi 30 günde tamamlanacak.

Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi'ndeki binalar onarılacak!

Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi'ndeki binaların onarım işi 29 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkıyor. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi bina onarımı 90 günde tamamlanacak.

ibb binaları onarım işi ihalesi Haberi

ibb binaları onarım işi ihalesi


İstanbul Geneli Muhtelif İBB Binaları Bakım Ve Onarım İnşaatı yapım işi ihalesi yarın İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Merter Ek Hizmet Binası M. Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi Kasım Sok. No: 62 Kat:4 Merter adresinde gerçekleştirilecek. İhale saati 10:00 olarak belirlendi.




İlanı detaylı görüntülemek için