03 / 05 / 2024

ibb binaları yapım işi ihalesi

ibb binaları yapım işi ihalesi

İstanbul Geneli Muhtelif İBB Binaları Bakım Ve Onarım İnşaatı yapım işi ihalesi yarın saat 10:00 'da M. Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi Kasım Sk. No: 62 Kat:3 Merter Güngören adresinde gerçekleştirilecek...

1942'de Ankara'da memurlar için mahzenli kâgir binalar yapılmış!

Ankara'da 1942'de Tapu Kadastro Müdürlüğü için Mahzenli kâgir binalar yapılmasına karar verilmiş. 

İBB İstanbul'da yapımı devam eden iki metro hattının ihalesini iptal etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yapım aşamasında olan Kaynarca-Pendik-Tuzla ve Kirazlı-Halkalı metro hatlarının ihalelerini iptal etti. İBB, söz konusu inşaat işleri için yeniden ihaleye çıkacak. İşte detaylar...

Bakan Murat Kurum açıkladı! İklim dostu yeşil binaların yapımına öncelik verilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada su kaynaklarını koruyacak ve atık su miktarını azaltacak iklim dostu yeşil binaların yapımına öncelik verilmesi ve bu kapsamda teşviklerin artırılmasını karar verdiklerini dile getirdi.

Geleceğin binaları için yeni yapım teknikleri geliştirilmeli!

Türkiye'de yapı stokunun çevre duyarlılığı konusunda gelişimine katkı sağlamak için düzenlenen Yeşil Rapido 2021’in ilk oturumu online olarak gerçekleştirildi. Toplantıda bina inşaatlarında yapım tekniklerinin önemi tartışıldı.

Bursa'da yıkılan okul binalarının yapımı TBMM'de!

Bursa'da deprem riski taşıdığı gerekçesiyle yıkılan okul binalarının yapımına ne zaman başlanacağına ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Emir konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adana'da teknolojik binaların yapımı hızlanacak!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, teknolojinin insanların yaşadığı binaların ve şehirlerde de kullanılması gerektiğini söyledi. Demirtaş, arz talep sonucunda akıllı ve teknolojik binaların yapımı ve satışının büyük önem arz ettiğini ifade etti.

Kamu binalarının yapımı için 11.2 milyar lira ödendi!

Kamu hizmet binaları için yapılan harcamalar hızla devam ediyor. 11 aylık dönemde hizmet binaları yapımına ilişkin harcamalar 11.2 milyar lirayı buldu.

İBB, 5 metro hattının yapım ihalelerini tamamladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2016'da ön yeterlilik ihalesine çıktığı 6 metro hattının elektro-mekanik işlerinin yapım ihalelerini biri dışında tamamladı.

İBB'den tehlikeli atık tesisi yapım işi ihalesi!

İBB, Şile - Kömürcüoba, Kemerburgaz - Odayeri ve Silivri - Seymen Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Alanlarında ihtiyaç duyulan tehlikeli atık tesisi yapım işi ihalesi düzenliyor..

TOKİ Giresun Tıp Fakültesi ek binaları yapım ihalesi bugün!

TOKİ Giresun Üniversitesi, Tıp Fakültesi Morfoloji binası, konferans salonu ve ek binaların inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi bugün saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Keles 2.Etap Konutları'nın yapımına başlanacak!

Bursa Uludağ TOKİ'nin 64 konutluk 1'nci etap binalarının 2007'de sahiplerine teslim edilmesinin ardından yoğun talep üzerine 2'nci etabın yapımına 2016 yılı içinde başlanacağı açıklandı.

İSMEP kamu binası, hastane ve okul yapım ihaleleri sonuçlandı!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin, İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında yeniden yapılacak kamu binaları, hastane ve okullarının yapım ve onarım ihaleleri sonuçlandı.

Yüksek katlı binaların yapımına siluet kriteri getiriliyor!

Yüksek katlı binaların yapımına siluet kriterleri getiren yönetmelik hazırlıyor. İnşa edilecek yüksek katlı binaların bulunduğu şehrin tarihi dokusuna uygun olacak, ayrıca beton ve kullanılan çeliğin kalitesi de artırılacak.

ibb binaları yapım işi ihalesi Haberi

ibb binaları yapım işi ihalesi


İstanbul Geneli Muhtelif İBB Binaları Bakım Ve Onarım İnşaatı yapım işi ihalesi yarın İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Merter Ek Hizmet Binası M. Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi Kasım Sok. No: 62 Kat:4 Merter adresinde gerçekleştirilecek. İhale saati 10:00 olarak belirlendi.




İlanı detaylı görüntülemek için