18 / 05 / 2024

ibb bono tahvili

ibb bono tahvili

İBB Başkanı İmamoğlu, Hazine'nin İBB'ye bono tahvili için onay vermediğini belirtti ve "301 milyon liralık bono tahvil başvurumuz askıya alındı” diye konuştu. 

İBB yurt başvuru sonuçları belli oldu: Ücret ne kadar, gerekli belgeler neler?

Başvuru süreci sona eren İstanbul Büyükşehir Belediyesi yurt yerleştirme işlemleri sonuçlandı. 1 Eylül'e dek https://yurt.ibb.istanbul internet sitesi üzerinden online başvurular kabul edildi. İBB'den yapılan son dakika açıklaması ile asil ve yedek adayların listeleri kamuoyu ile paylaşıldı.

İBB'den son dakika duyurusu! 700 kişilik büyük istihdam hamlesi geldi 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nden büyük istihdam adımı geldi. KPSS şartsız 700 personel alımı yapacağını duyurdu. Şartları üzerinde barındıran herkes başvuru yapmak için İBB'nin kariyer.ibb.istanbul internet sitesinde yayınlanan iş ilanları sayfasına bakabilir

Bono nedir? Bono ne işe yarar?

Bono nedir? Bono ne işe yarar? soruları meraklıları tarafından sıklıkla sorulmaktadır. İşte bonoya dair detaylar!

Süper Bono piyasaları alt üst edecek! Dolar uçuşa geçecek: Kara borsa ve kıtlık gelecek!  

Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, dolar ile ilgili sorulan soruları Youtube kanalında cevapladı. Süper Bono iddialarıyla ilgili de konuşan Selçuk Geçer, yeni paketin açıklanmasıyla doların ulaşacağı noktayı açıkladı. İşte milyonlarca yatırımcıyı yakından ilgilendiren o açıklamalar...

Hazine devlet tahvili için ihaleye çıkıyor

Hazine ve Maliye Bakanlığı, yarın devlet tahvili ihalesi gerçekleştirecek. Bakanlığın yayımladığı iç borç ihraç takvimine göre, ihalede 2 yıl (679 gün) vadeli, 6 ayda bir kupon ödemeli sabit kuponlu devlet tahvili yeniden ihraç edilecek.

Ünlü ekonomi profesörü Aylin Seçkin Süper Bono ile ilgili herkesin merak ettiklerini açıkladı

İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aylin Seçkin, Süper Bono ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Uzmanlar felaket demişti Süper bono satışından vaz mı geçildi?

Kur korumalı mevduat hesabının ardından benzeri bir hamlenin de bonolar üzerinden geleceği beklenirken, Süper Bono uygulamasından vazgeçildiği iddiası ekonomi piyasalarının kalbine düştü. Ekonomistlerin üst üste “felaket olur” uyarıları bir yana iktidarın uygulamayı şimdilik rafa kaldırdığı konuşulu

Çiller Bonosu, Derviş Bonosu ve Süper Bono ne demek? Piyasalarda tansiyon yükseldi, bu sorun nasıl giderilecek?

Dolar son günlerde 16 lira seviyelerine kadar çıktı ve piyasalarda tansiyon yükseldi. Yakın bir zamanda piyasalardaki tansiyonun giderilememesine yönelik bir enflasyon endeksli tahvil çıkarılması planlanıyor. Peki bunun adı ne olacak? Çiller Bonosu, Derviş Bonosu ve Süper Bono ne demek?

Süper bono nedir? Süper bono çıkacak mı?

Süper bono ile ilgili son günlerde yapılan paylaşımlar dikkat çekti. Hükûmetin faiz ısrarı ile ilgili açıklamalarda bulunan ekonomistler, kurdaki yükselişin engellenememesi durumunda süper bono uygulamasının hayata geçirilebileceğini öne sürdü.

ABD'de 10 yıl vadeli devlet tahvili faizi düşüşe geçti!

ABD'de 10 yıl vadeli devlet tahvili faizi, beklenilenden iyi gelen ekonomik verilerin ardından yüzde 1.53 seviyelerine kadar geriledi.

Hazine, altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihraç edecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumsal yatırımcılarla ilgili altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı tamamlanacak.

Hazine euro cinsi devlet tahvili ve kira sertifikası ihraç etti!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumsal yatırımcılara yönelik euro cinsi devlet tahvili ve kira sertifikası ihraç etti. 

İBB'nin metrolar için yaptığı 301 milyon TL'lik bono tahvili başvurusuna red!

İBB Başkanı İmamoğlu, Hazine'nin İBB'ye bono tahvili için onay vermediğini belirtti ve "301 milyon liralık bono tahvil başvurumuz askıya alındı” diye konuştu. 

ibb bono tahvili Haberi

ibb bono tahvili

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Halk TV’de Mustafa Sönmez’in sunduğu Parametre programına konuk oldu. 

Gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulunan İmamoğlu, çok üzülerek sıcak bir haber aldığını dile getirdi ve Hazine’nin İBB’ye borç için onay vermediğini belirtti. Sözcü'de yer alan habere göre; İmamoğlu konuya ilişkin şunları söyledi:

“Ne yazık ki bizim aldığımız işlerin birçoğu finansman sorunu çözülmemiş bir süre sonra da durmuş. 301 milyon liralık bono tahvil başvurumuz askıya alındı. Borçlanmamızla ilgili onayı Ankara’dan, hazineden onaylamasını bekliyoruz. 16 milyon İstanbullu için AKP belediyeleri döneminde başlatılmış ama bitirilemeyen metrolar bitsin diye bunu istiyoruz.”

İstanbul'da devam eden metro inşaatları ve açılış...