20 / 05 / 2024

ibb cami açıklaması

ibb cami açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), şehrin sahil kısmında yer alan 3 caminin kapatıldığını iddiasının yalanlayarak, bu camilerin Diyanet İşleri Başkanlığı'na devri için işlem başlatıldığını açıkladı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın metro onayı açıklamasına İBB’den yanıt!

İBB, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın 'onay' açıklamasına yanıt verdi. İşte merak edilen o açıklama...

İBB'nin açıklamasına Esra Boğazlıyan'dan yanıt!

İBB'nin Silivri açıklamasına Gazete Habertürk yazarı Esra Boğazlıyan bugünkü yazısında yanıt verdi..

Gazi̇osmanpaşa Belediyesi'nden cami açıklaması!

Gazi̇osmanpaşa Beledi̇ye Başkanlığı: "Çifte Minareli Cami'nin bulunduğu alan şahıs mülkiyetidir ve kamuya ait bir yer değildir" dedi.

Mimarlar Odası'ndan Şemsi Paşa Cami açıklaması!

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi, Üsküdar sahilindeki Şemsi Paşa Cami için açıklama yaptı. Yetkililer, Şemsi Paşa Külliyesi'ne zarar veren sorumlular hakkında gerekli işlemlerin derhal başlatılmasını istedi.

İBB'den Reina açıklaması!

39 kişinin hayatını kaybettiği eğlence merkezi Reina bu sabah erken saatlerde yıkıldı. Konuyla ilgili İBB açıklama yapı. İşte İBB'nin Reina açıklaması!

İBB'den Maçka Parkı açıklaması!

İBB, Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa karayolu tünellerinin ilk etabının yapımı için Maçka Parkı’nın Beşiktaş Stadyuma bakan giriş kapısının çitlerle kapatılması sonrası yazılı açıklama yaptı. İşte İBB'nin Maçka Parkı açıklaması..

Martı GYO'dan ticari olmayan alacağa ilişkin özel durum açıklaması!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıkamada Martı GYO'dan ticari olmayan alacağa ilişkin özel durum açıklaması yapıldı.

Avrasya Gayrimenkul'den Galip Öztürk açıklaması!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Galip Öztürk hakkında Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. İşte Avrasya GYO'nun Galip Öztürk açıklaması..

Dumankaya'dan TMSF açıklaması!

Anadolu 1. Sulh Ceza Hakimliği'nin kararıyla Dumankaya ailesine bağlı şirketlere TMSF yetkililerinin kayyum olarak atanmasına karar verildi.Bu karar üzerinde Dumankaya'dan açıklama geldi. İşte Dumankaya'dan TMSF açıklaması..

Konutta KDV iadesi Bakanlık açıklaması!

Konutta KDV indiriminin yapılması ile gündeme gelen iadeler hakkında Gümrük ve Ticaret Bakanlığı açıklama yaptı. İşte konutta KDV iadesi Bakanlık açıklaması..

Moody’s’ten flaş Türkiye açıklaması!

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye ekonomisi hakkında açıklamada bulundu. Moody's açıklamasında "Darbe girişiminden kaynaklanan şok büyük ölçüde ortadan kalktı, ancak her zaman uzun vadeli sorunları mevcut" dedi.

Serdar İnan'dan gözaltı açıklaması!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan Akfa Holding'e yönelik düzenlenen soruşturma sonrası yazılı bir basın açıklaması yaptı.

İhlas Holding'ten Cahit Paksoy açıklaması!

İhlas Holding,FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan kişiler arasında bulunan Cahit Paksoy'la ilgili açıklama yaptı.İşte İhlas Holding'in Cahit Paksoy açıklaması..

ibb cami açıklaması Haberi

ibb cami açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Sözcüsü Murat Ongun yaptığı açıklamada 'İBB cami kapattı' iddialarını yalanladı.

Gazete Duvar'da yer alan habere göre, basındaki haberlerin doğru olmadığını dile getiren Ongun, sahildeki mescitlerin Diyanet İşler Başkanlığı’na devredilmesi için işlemlerin başlatıldığını açıkladı.

Murat Ongun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"'İBB cami kapattı' haberlerinin hiçbir doğruluk değeri yoktur. Sahildeki mescitlerin bakımı ve temizliği düzenli olarak yapılmakta, yoğun günlerde de namaz kıldırması için imam temin edilmekte. Bu mescitlerin Diyanet İşleri Başkanlığı’na devri için de girişim başlatılmıştır."

​Dün basına yansıyan bazı haberlerde, İBB tarafından Yenikapı ve Avcılar sahilinde yer alan 3 caminin kapatıldığı, belediyenin bu camiler için açtığı imam kadrolarının da iptal edildiği iddia...