05 / 05 / 2024

ibb çekmeköy yatırımları

ibb çekmeköy yatırımları

Çekmeköy İlçesine Yapılan Yatırım ve Hizmetlerin Tanıtım ve Toplu Açılış Töreni'nde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Çekmeköy’e 10 yılda yapılan yatırımların toplamı 340 milyon’u bulduğunu söyledi...

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Gayrimenkul yatırımlarının yeni gözde ilçesi: Çekmeköy!

Çekmeköy, İstanbul'un gözde ilçelerinden biri oldu. İlçe, çevresindeki ormanları, metro ulaşımı ve otoyol kavşaklarına yakınlığı ile dikkat çekiyor. Bölgede hem gayrimenkul firmalarının yatırımları arttı hem de emlak yatırımcılarının iştahı...

Bursa Yıldırım'da spor tesisi yatırımları hız kesmiyor!

250 bini aşkın genç Yıldırımlıya hitap eden projeler inşa eden Yıldırım Belediyesi, spor yatırımlarında da hız kesmiyor.

Doğuş Grubu yeni yatırımlarıyla büyüyor!

Ayhan Şahenk'in kurup büyüttüğü Doğuş Holding, yatırımlarına hız verdi. Doğuş Grubu, teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesine devam ediyor. 

2019 ulaşım yatırımlarının yılı olacak!

Yeni yıla girmemize sayılı günler kala milyonlarca vatandaşın beklediği projeler için de geri sayım başladı. Mega projeler olarak hayatımıza girecek yatırımlar 2019'da önemli yer tutacak.

Bursa Yıldırım'da sağlık yatırımları hız kesmiyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçede sağlık yatırımları hayata geçirmeye devam ediy

2018'in 3'ncü çeyreğinde inşaat yatırımları yüzde 1,8 daraldı!

GSYH 3. çeyrek ilk tahmini; zincirlenmiş hacim endeksi olarak geçen yılın aynı çeyreğine kıyasla yüzde 1,6 arttı. AA Finans Analisti ve ekonomist Bürümcekçi, 3. çeyrekte inşaat yatırımlarının yüzde 1,8 daralma olduğunu belirtti...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçede yapılan yatırımlar ile ilgili bir toplantı gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir'in yatırımları değerlendirildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 11 ilçede hayata geçirdiği yatırımlar masaya yatırıldı.

Sanayici üretimi bırakıp inşaat ve AVM yatırımlarına yöneldi!

Ankara Sanayi Odası Nurettin Özdebir "Rekabet edemez hale düşen sanayici, üretimi bırakıp daha kârlı olan inşaat ve AVM yatırımlarına yöneldi. İmalat yapamaz hale geldik." dedi.

Kamu taşınmazlarının turizm yatırımlarına tahsisi yönetmeliğinde değişiklik!

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelik kapsamında değişiklik yapıldı. İşte yönetmelikte yapılan yeni düzenlemeler...

Tekirdağ Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdiği toplantıda kent genelindeki yatırımları masaya yatırdı.

Kayseri Büyükşehir yatırımları hız kesmiyor!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız ve Pınarbaşı ilçelerini ziyaret ederek yatırımlar hakkında bilgi aldı.

ibb çekmeköy yatırımları Haberi

ibb çekmeköy yatırımları


Törende konuşan Başkan Kadir Topbaş, Ortadoğu’da yaşanan olaylara değinerek, “Dünyanın birçok noktasında ve yakın coğrafyada yürekleri dağlayan hadiselere şahit oluyoruz. İnsanlık onuruna yakışmayan bu olayları kabullenmek mümkünü değil” diye konuştu.


“İnsan hayatını hiçe sayan bir takım gelişmelere birlikte tanıklık etmekteyiz” diyen Başkan Kadir Topbaş konuşmasına şöyle devam etti: “ 21. Yüzyıl dediğimizde modernleşmiş, gelişmiş ve küresel köy dediğimiz bir dünyada bütün insanların mutlu olacağı bir dünyayı konuşmamız gerekirdi. Maalesef her gün onlarca ve yüzlerce insanın hayatını kaybettiği hadiseleri öğrenmekte ve bunlara tanıklık etmekteyiz. Maalesef demokrasi ve insan hakları ayaklar altına alınmakta ve bunları görmekteyiz. Bir tarafta menfaatleri uğruna doğrulara sırtını dönenler var, diğer tarafta her şeyi göze alarak hakkı ve hakikati yüksek sesle haykıranlar var.”


Böyle bir ortamda Türkiye’nin en doğru...