01 / 05 / 2024

İBB Deniz Hizmetleri Müdürlüğü

İBB Deniz Hizmetleri Müdürlüğü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Deniz Hizmetleri Müdürlüğü Haliç'ten ve Kadıköy Kurbağalıdere'den çıkarılan çamur miktarını açıkladı. Peki Haliç'ten ne kadar, Kurbağalıdere'den ne kadar çamur çıktı? İşte o açıklama...

Mehmet Ali Deniz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Deniz kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Ali Deniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ali Deniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Ali Deniz'in hayatına dair merak edilenler.

İstanbul Etik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Etik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Deniz Çınar tarafından kuruldu.

Kent İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kent İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Deniz tarafından kuruldu.

Post Stüdyo Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Post Stüdyo Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Beykoz’da  100 bin TL sermaye bedeli ile  Mert Deniz Koparan Yunus ve Emre Açıkgöz tarafından kuruldu.

Nova Plus Mühendislik Hizmetleri Proje Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nova Plus Mühendislik Hizmetleri Proje Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile  Deniz Yumuk tarafından kuruldu.

Deniz GYO'nun uzun vadeli kredi notu AA!

Deniz GYO'nun KOBİRATE Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. tarafından yürütülen kredi derecelendirme süreci sonucunda; Uzun Vadeli Ulusal Notu AA-, Kısa Vadeli Ulusal Notu A-1, görünümleri ise olumlu olarak belirlendi. 

Lamer Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Lamer Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Finci tarafından kuruldu.

Montajekip Apartman Yönetimi Hizmetleri Ve İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Montajekip Apartman Yönetimi Hizmetleri Ve İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şevval Deniz Keser tarafından kuruldu.

Haliç Köprüsü'nde 18 Ağustos'a kadar bakım çalışması yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü, tarafından Haliç Köprüsü'nde bakım çalışmaları başlatıldı...

Deniz Finansal Kiralama'nın ulusal notu 'AA' olarak teyit edildi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Deniz Finansal Kiralama A.Ş.'nin  uzun vade yerel para notunu "BB-", kısa vadeli yabancı para ve yerel para notlarını "B", destek notunu "4" ve ulusal notunu "AA" olarak teyit etti.

Trend Güçlendirme Yapı İnşaat ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Güçlendirme Yapı İnşaat ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Avcı ve Fatih Par tarafından kuruldu.

DT Deniz Taksisi Ulaşım Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DT Deniz Taksisi Ulaşım Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Güler Kol tarafından kuruldu.

İBB'nin son 15 yıldaki yatırım ve hizmetleri yayınlandı!

İBB'nin son 15 yıldaki yatırım ve hizmetleri, infografik bir şekilde yayınlandı. İşte İBB'nin son 15 yılda hayata geçirdiği faaliyetler ve projeler...

İBB Deniz Hizmetleri Müdürlüğü Haberi

İBB Deniz Hizmetleri Müdürlüğü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada Deniz Hizmetleri Müdürlüğü'nün Haliç ve Kadıköy Kurbağalıdere'den çıkardığı çamur miktarını açıkladı. 


Kadıköy Kurbağalıdere'de çamur çıkarma çalışmalarından bir kare...


Buna göre Deniz Hizmetleri Müdürlüğü, Ocak 2014’ten bugüne Haliç’ten 42.889 metreküp ve Ağustos 2014'te Kadıköy Kurbağalıdere'den 4122 metreküp çamur çıkardı.


Emre Kulcanay /...