25 / 07 / 2024

UKOME duyurdu! İstanbul'a yeni deniz yolu hattı geliyor...

UKOME duyurdu! İstanbul'a yeni deniz yolu hattı geliyor...

İstanbul'a yeni deniz yolu hattı geleceği kaydedildi. İstanbul'da Tuzla-Pendik-Büyükada deniz yolu hattı oluşturulması İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında kararlaştırılmış oldu. Bostancı, Maltepe ve Kartal iskelelerine yoğunluk azaltılacak.


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, Tuzla-Pendik-Büyükada arasında deniz yolu hattı oluşturulması kararlaştırıldıği belirtildi.

dunya.com'da yer alan içeriğe göre; UKOME Toplantısı, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gürkan Akgün başkanlığında Çırpıcı Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşti. Yapılan toplantı kapsamında, toplu ulaşımda deniz payının geliştirilmesi, Bostancı, Maltepe ve Kartal iskelelerine yönelen yoğunluğun azaltılması amacıyla Tuzla-Pendik-Büyükada arasında deniz yolu hattı oluşturulması görüşüldüğü ifade edildi.Teklif oy birliğiyle kabul edilmiş oldu.

Kadıköy ve Taksim'den Sabiha Gökçen Havalimanı'na giden otobüs hatlarına zaz olacak. Toplantıda, Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı (SG-1) otobüs hattı ile Taksim-Sabiha Gökçen Havalimanı (SG-2) otobüs hattına zam yapılması kararlaştırılmış oldu.

UKOME duyurdu! İstanbul a yeni deniz yolu hattı geliyor...

Bu kapsamda, Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı hattında, tam elektronik bilet yüzde 42,90 zamla 90,97 liradan 130 liraya yükseltildiği belirtildi.

Öte yandna, hatta indirimli tarife ve aktarma uygulanmazken sınırlı kullanım bilet miktarı 5 limitten 7 limite çıkarıldı. Taksim-Sabiha Gökçen Havalimanı hattında ise tam elektronik bilet yüzde 73,09 zamla 121,32 liradan 210 lira olduğu bildirildi.

Bu hatta da indirimli tarife ve aktarma uygulanmazken sınırlı kullanım bilet miktarı 6 limitten 11 limite yükseltildi. Toplantıda, Adalar'da hizmet verecek tescilli araçlar temin edilinceye kadar tescili olmayan 60 elektrikli araç ile taşımacılık yapılmasının devam etmesi için 31 Temmuz 2025 tarihine kadar süre uzatılması kararlaştırılmış oldu.

Son dakika! İstanbul'da toplu taşımaya zam geldi! İşte kalem kalem yeni ücretler!

İstanbul'da ulaşıma zam mı geliyor?

BDDK açıkladı: Konut kredisi kullanımı 448 milyar 605 milyon TL'ye ulaştı!

Ev alırken kredi çekti, mevduat faiziyle konut kredisi ödedi! Mevduat faizi konut kredisini böyle eritti! İşte o hesap..

 


Geri Dön