29 / 04 / 2024

ibb ekolojik yaya köprüsü

ibb ekolojik yaya köprüsü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Gezi Parkı'nı Harbiye'ye bağlamak için yapılması planlanan ekolojik köprü çalışmaları başlatıldı.

Gezi Parkı ve Maçka Parkı köprü ile bağlanacak!

Taksim Gezi Parkı ile Maçka Parkı arasına Ekolojik Yaya Köprüsü inşa edilecek. Köprü ile iki bölge birbirine bağlanacak.

İBB'den Cendere'ye ezber bozacak ekolojik restorasyon projesi!

Cendere ekolojik restorasyon projesinde çalışmalar başlıyor. İki etapta tamamlanacak olan proje ile İstanbul yeni bir yaşam alanına daha kavuşmuş olacak.

Kocaeli Büyükşehir'den öğrenciler için yaya köprüsü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öğrenciler için yaya köprüsü yapacak. Umuttepe’de yer alan Kocaeli Üniversitesi kampüsü B kapısı bölgesine yapılacak olan yaya üst geçidi çelik malzemeden imal edilecek.

İzmir Konak 19 Mayıs Mahallesi'ndeki yaya üst geçidi yenilenecek mi?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerdeki yaya üst geçitlerini yenilerken, Konak 19 Mayıs Mahallesi'ndeki yaya üst geçidinin kaderine terk edildiğini belirten vatandaşlar, 30- 40 yıldır kullandıkları yaya üst geçidinin yenilenmemesine tepki gösterdi.

Kocaeli'de Valilik Yaya Köprüsü’nde gergi halatlarının montajı sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından Kocaeli Valiliği Kompleksi’nin önünde inşaatı devam eden, çelik asma taşıyıcı sistemli modern yaya köprüsünde çalışmalar sürdürülüyor.

Ankara Etlik Hastane önündeki yaya üst geçidi yeniden yapılacak!

Nakliye aracının çarpması sonucu yıkılan, Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi önündeki yaya üst geçidi, Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden yapılıyor.

Yıldız Yaya Bölgesi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Çankaya Belediyesi tarafından yenilenen Yıldız Yaya Bölgesi’nde çalışmaların yüzde doksanı tamamlandı. 4 bin 338 metrekaresi yeşil alan olarak hazırlanan Yaya Bölgesi, bölge halkına kent içinde soluk aldıracak özel bir mekan halini aldı.

Kocaeli Valiliği yaya köprüsü şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Valiliği kompleksinin önüne D-100 Karayolu, demiryolu ve yan yolları kapsayacak yaya üst geçidi yapılıyor. Çalışma kapsamında ana direkleri dikilen köprünün tabliyeleri de montajlandı.

Kocaeli yaya köprüsü şekillenmeye başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Valiliği kompleksinin önüne D-100 Karayolu, demiryolu ve yan yolları kapsayacak yaya üst geçidi yapılıyor.

Konak Tünelleri'nin yaya üst geçidi eksiği tamamlanıyor!

İzmir trafiğine nefes aldıran Konak Tünelleri'nin yaya üst geçidi eksiği de tamamlanıyor. Peki onay alan Konak Tünelleri projesinin yapımına ne zaman başlanacak?

Kocaeli yaya köprüsü çalışmalarını yeniden başlatıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı’nda trafiğin aksamaması için ara verdiği valilik yaya köprüsü çalışmalarını yeniden başlatıyor.

İzmir Konak'a rampalı yaya üst geçidi yapılacak!

Konak'a yapılması planlanan yaya üst geçidinde taslak projeye İzmir 1 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu'ndan onay geldi.

Konak’a rampalı yaya üst geçidi!

İzmir Konak’ta yayaların geçişini kolaylaştıracak olan üst geçitte sona gelindi. 1 milyon 200 bin liraya mal olan yaya üst geçidini günde 35bin kişinin kullanması bekleniyor.

ibb ekolojik yaya köprüsü Haberi

ibb ekolojik yaya köprüsü

Gezi Parkı’nı Harbiye’ye bağlamak için yapılması planlanan ekolojik köprü çalışmaları İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından başlatıldı. İBB Başkanı Kadir Topbaş projeyi," Taksim’de Gezi Parkı’na geçen köprünün de ekolojik yapılmasını istedim. Orada da yeşil bant içerisinden geçilsin." diye müjdelemişti.


Beyoğlu ile Şişli’yi ayıran Asker Ocağı Caddesi’nde ekolojik köprü yapımı yayalarında sebep olduğu trafik yoğunluğuna çözüm bulmak isteyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Gezi Parkı’nı Harbiye’ye bağlayacak olan bir ‘ekolojik köprü’ çalışması yaparken, üst geçidin trafik yoğunluğunu azaltması bekleniyor. Turistlerin ve vatandaşların yoğunlukla ilgi gösterdiği cazibe merkezlerinden biri olarak kabul edilen Taksim’de özellikle sabah ve akşam saatlerinde artan trafik yoğunluğu dikkat çekerken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), caddeyi kullanan vatandaşların kullanması ve trafik yoğunluğunun azalması için bir üst geçit çalışması başlattı. Vodafone Arena Stadı’nın...