29 / 07 / 2024

ibb ekonomi ve inşaat piyasası toplantısı

ibb ekonomi ve inşaat piyasası toplantısı

İBB ve Beylikdüzü Belediyesi’nin AK Partili ismi, Seyithan İzsiz; ekonomi ve inşaat piyasası hakkında bilgilendirme amaçlı toplantı düzenledi. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz katıldı.

Dolarda bayram şoku: Resmen piyasalar kapalıyken yükselişe geçti! 1 doları bile olan şimdi baksın!

Dolar/TL bayramda rekora imza attı ve 32.86 TL seviyesini gördü. Ekonomi ve Finans Piyasaları uzmanı Ömer Rıfat Gencal, dolardaki gelişmeleri paylaştı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

İBB Fatih ve Eyüpsultan'da konut imarlı 2 arsa satıyor! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Fatih ve Eyüpsultan'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 24 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

İBB, Pendik ve Eyüpsultan'daki konut imarlı 2 arsayı satıyor! İhalesi 27 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Pendik ve Eyüpsultan'da yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki megakentte satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? 

İBB, Fatih ve Eyüpsultan'da 2 adet konut alanı imarlı arsayı satıyor! Megakentte fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Eyüpsultan ve Kağıthane ilçelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul'da satışa sunulan 2 arsanın fiyatları ne kadar? 

İş arayanlara İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden son dakika müjdesi! İBB ilkokul ve lise mezunu işçi alınacak!

İş arayanlara İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden müjdeli haber! İlkokul ve lise mezunu işçiler için dolgun maaşlı iş imkanları sunuluyor. İBB, 13-15 Haziran tarihleri arasında başvuruları kabul edecek ve toplamda 61 personel alımı gerçekleştirecek.

Ekonomistlerden korkutan açıklama: ‘İşsizliğin artması kaçınılmaz’

Ekonomi ve Maliye Bakanlığı’na Mehmet Şimşek’in getirilmesi ile beraber ekonomide olumlu bir hava yaratılmaya çalışılsa da ekonomistler, aynı görüşte değil. Ekonomistler, özellikle işsizlik konusunda birtakım uyarılar yaptı.

Libya’dan Türk şirketlere çağrı: Gelin ülkemizde petro kimya tesisi yapın!

Türkiye-Libya Yuvarlak Masa Toplantısı, Libya Ekonomi ve Ticaret Bakanı Mohamed Al-Hawij ve iki ülke iş insanlarının katılımlarıyla yapıldı. Libyalı bakan, Türk şirketlere Libya’da petrokimya tesisi kurma teklifinde bulundu.

Güney Kore ve Avrupa Birliği ekonomi ve güvenlik işbirliği yapacak! İşte detaylar

Kuzey Kore’de asla dinmeyen gerilim ve yeni alevlenen Rusya-Ukrayna savaşı sonrası Güney Kore ve Avrupa Birliği (AB), aralarındaki ekonomik ve güvenlik işbirliklerini geliştirme konusunda karara vardı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstikrarlı ve Güçlü Ekonomi" vurgusu! 14 Mayıs sonrası atılacak önemli adımlar...

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler AK Parti'nin yeni seçim beyannamesindeki vaatler beyannamede yer alırken ''İstikrarlı ve Güçlü Ekonomi" vurgusu yapıldı. İşte 14 Mayıs sonrası atılacak önemli adımlar...

İstanbullu Mart ayında en çok deprem, ekonomi ve seçim konuştu!

İstanbul Planlama Ajansı Mart ayı raporu, İstanbullu’nun nabzını tuttu.  “İstanbul Barometresi” araştırmasına göre İstanbullular, geçen ay evlerinde en çok Kahramanmaraş Depremi, ekonomik problemler ve Cumhurbaşkanlığı seçimi konusunda konuştu.

İFM’de nihayet mutlu son! İstanbul Finans Merkezi’nin bankalar etabı 17 Nisan’da hizmete açılıyor!

Uzun bir süredir ekonomi ve iş dünyası tarafından heyecanla beklenen İstanbul Finans Merkezi (İFM) projesinde nihayet son aşamaya gelindi. İFM projesinin bankalar etabı 17 Nisan Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılacak.

İzmir Ekonomi Üniversitesi çok sayıda akademisyen alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

İzmir Ekonomi Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Morgan Stanley'den TL açıklaması! 1 kuruşu olanı bile çok çok yakından ilgilendiriyor!

Uluslararası finansal kuruluşların önde gelenlerinden ve Türkiye’de de faaliyet gösteren Morgan Stanley, Türkiye’de Mayıs ayında yapılacak seçimlerin ekonomi ve piyasalar üzerindeki etkilerini analiz eden 3 senaryolu bir araştırma yayımladı. 

ibb ekonomi ve inşaat piyasası toplantısı Haberi

ibb ekonomi ve inşaat piyasası toplantısı

İBB ve Beylikdüzü Belediyesi’nin AK Partili ismi, Seyithan İzsiz; ekonomi ve inşaat piyasası hakkında bilgilendirme amaçlı toplantı düzenledi. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz konuşmacı olarak katıldı. Demiröz,"İnşaat sektörü Türkiye’nin lokomotifidir" diyerek, ülkenin en önemli sermayesinin arsalar olduğunu belirtti.


Ekonomi, konut ve inşaat sektöründeki sorunlar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz tarafından masaya yatırıldı. Beylikdüzü Belediyesi ve İBB'nin AK Partili Meclis Üyesi Seyithan İzsiz tarafından Kaya Ramada Otel'de düzenlenen toplantıya AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, Meclis Üyeleri ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Türkiye'nin inşaat sektöründeki yeri ve inşaat sektörünün ekonomiye etkisinin konuşulduğu toplantıda, "Arsalar Türkiye'nin sermayesidir" diyen Demiröz'ün açıklamaları dikkat çekti.


Hepimiz istikrardan nasiplendik

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Seyithan İzsiz, Türkiye'nin ekonomik...