08 / 05 / 2024

İBB Elektronik Atık İşleme Tesisi İnşaatı yapım işi

İBB Elektronik Atık İşleme Tesisi İnşaatı yapım işi

Bahçelievler Elektronik Atık İşleme Tesisi İnşaatı yapım işi ihalesi 5 Ağustos 2013 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapı İşleri Müdürlüğü 'nde gerçekleştirilecek...

Arçelik 8 yılda 1,65 milyon atık eşyayı geri dönüştürdü

Arçelik, 15’inci Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayımladı. Şirket, 2014-2022 yılları arasında, 1,65 milyon atık elektrikli ve elektronik eşyayı geri dönüştürdü.

İstanbul katı atık yakma tesisine Doka'dan iskele ve kalıp sistemi! 

İBB'nin Katı Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi Projesi'yle inşa edilen tesis Avrupa'nın en büyük katı atık bertaraf ve enerji üretim tesisi olacak. Kalıp ve iskele sistemlerinin projelendirmesini ve teminin yapan Doka Kalıp Türkiye Genel Müdürü tesisin 2020 Mart ayında tamamlanacağını söyledi.

İBB'den tehlikeli atık tesisi yapım işi ihalesi!

İBB, Şile - Kömürcüoba, Kemerburgaz - Odayeri ve Silivri - Seymen Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Alanlarında ihtiyaç duyulan tehlikeli atık tesisi yapım işi ihalesi düzenliyor..

Koçtaş mağazalarında atık toplama noktaları oluşturuldu!

Kullanım ömrünü tamamlamış elektronik ürünler, geri dönüşüm malzemesi olarak kullanılıyor. 43 Koçtaş mağazasında elektronik atık toplama noktaları oluşturuldu. Ürünler ücretsiz olarak alınıp geri dönüşüme kazandırılacak.

Karasu Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Karasu Atık Su Arıtma Tesisi temel atma töreninde konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya'nın geleceğini kuran hizmetler şehrimizin tüm bölgelerinde olduğu gibi Karasu’muzla da buluşuyor" dedi

Suşehri'nde katı atık tesisleri bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Suşehri ilçesinde yere! yönetimler ve çevre yönetimi hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Yerel yönetimler ve çevre yönetimi hakkında katılımcılara bilgi aktaran Aydın, katı atık tesisleri ve atık su arıtıma tesisleri hakkında bilgi verdi.

Karasu atık su arıtma tesisinin temeli yarın atılıyor!

Karasu Atık Su Arıtma Tesisleri'nin temelinin 20 Temmuz Pazar günü atılacağını açıklayan Başkan Toçoğlu, "İlçemize hayırlı olsun. Yaklaşık 11 milyon TL'lik yatırım olan Karasu Atık Su Arıtma Tesisi'nin temelini atıyoruz" dedi.

Karasu Atık Su Arıtma Tesisi’nin temeli yarın atılıyor!

Karasu Atık Su Arıtma Tesisi’nin temeli atılıyor. Başkan Toçoğlu, “Yaklaşık 11 milyon TL’lik yatırımla hayata geçireceğimiz Karasu Atık Su Arıtma Tesisi’nin temelini yarın atıyoruz. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Burhanettin Kocamaz: Mersin atık su arıtma tesisiyle turizm hareketlenecek!

Burhannetin Kocamaz Bozyazı'da incelemelerde bulundu. Kocamaz, Bozyazı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen atık su arıtma tesisinin inşaatının büyük oranda tamamlandığını belirterek, "Bundan böyle Bozyazı'da deniz turizmi hareketlenecektir" dedi.

Karasu atık su arıtma tesisinin temeli 20 Temmuz'da atılıyor!

Karasu Atık Su Arıtma Tesisleri'nin temelinin Pazar günü atılacağını açıklayan Başkan Toçoğlu. "İlçemize hayırlı olsun. Yaklaşık 11 milyon TL'lik yatırım olan Karasu Atık Su Arıtma Tesisi'nin temelini atıyoruz" dedi.

Migros Entegre Atık Yönetim Planı oluşturacak!

Sürdürülebilir enerji kaynağı olarak elektrik ve ısı enerjisine dönüşebilen biogaz ve kompost üretimini seçen firma, 14 bin 160 ton organik atık ile 1 milyon 416 bin metreküp biogaz elde etti...

Karasu Atık Su Arıtma Tesisleri 11 milyon TL'ye mal olacak!

Karasu Atık Su Arıtma Tesisleri'nin temelinin 20 Temmuz Pazar günü atılacağını açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkam Zeki Toçoğlu yatırımın 11 milyon lira değerinde olduğunu söyledi.

Karasu Atık Su Arıtma Tesisleri’nin temeli pazar günü atılıyor!

Karasu Atık Su Arıtma Tesisleri’nin temelinin 20 Temmuz Pazar günü atılacağını açıklayan Başkan Toçoğlu, “İlçemize hayırlı olsun. Yaklaşık 11 milyon TL’lik yatırım olan Karasu Atık Su Arıtma Tesisi’nin temelini atıyoruz” dedi.

İBB Elektronik Atık İşleme Tesisi İnşaatı yapım işi Haberi

İBB Elektronik Atık İşleme Tesisi İnşaatı yapım işi


Bahçelievler Elektronik Atık İşleme Tesisi İnşaatı yapım işi ihalesi 5 Ağustos 2013 tarihinde saat 11:00 'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapı İşleri Müdürlüğü M.Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi Kasım Sok. No:62 Merter/ GÜNGÖREN adresinde gerçekleştirilecek. 


İlanı detaylı görüntülemek için