26 / 07 / 2024

ibb emirgan korusu açıklaması

ibb emirgan korusu açıklaması

Milliyet Gazetesi Yazarı Güngör Uras’ın köşesinde yer alan “Emirgan Korusu’nun yakınındaki bir alanın TOKİ tarafından satışa çıkarılacağı” şeklindeki ifadesi üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Validebağ Korusu'nda yapılacak proje için tepkiler büyüyor!

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bulunan ve birinci derece doğal ve tarihi sit alanı olarak tescillenmiş Validebağ Korusu’nda hayata geçirilmesi planlanan projeyi istemeyen ve yapılmaması için nöbet başlatan vatandaşlar konuya tepki göstermeyi sürdürüyor.

Validebağ Korusu'nun millet bahçesine dönüştürülmesiyle ilgili önerge verildi!

Üsküdar'da bulunan Validebağ Korusu'nun millet bahçesine dönüştürülmesine yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kabakoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Validebağ Korusu'nda gerginlik büyüyor!

Üsküdar Belediyesi'nin Validebağ Korusu'nda projeleri hayata geçirmesi nedeniyle uzun süredir mücadele veren Validebağ Gönüllüleri, basın açıklamasında bulundu.

Validebağ Korusu'nun imara açılmasına tepki!

Üsküdar Belediyesi’nin Validebağ Korusu’nu ‘rehabilite projesi’ çerçevesinde imara açarak 500 araç kapasiteli otopark yapma projesine çevrede yapaşayanlar ve vatandaşlar tepki gösteriyor. 

Üsküdar Validebağ Korusu'na otopark yapılmasına tepki!

Validebağ Gönüllüleri, Üsküdar'ın Altunizade Mahallesi’nde yer alan Validebağ Korusu'na Üsküdar Belediyesi tarafından 500 araçlık otopark yapılmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Validebağ Korusu imar planları hazır!

Mega kent İstanbul’un senelerdir yapılaşma tehdidi altında olan Üsküdar Validebağ Korusu için İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan koruma amaçlı imar planları askıya çıkarıldı. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hidiv Korusu Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hidiv Korusu Şubesi bugün Beykoz'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Fethi Paşa Korusu Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Fethi Paşa Korusu Şubesi bugün Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Beykoz Korusu Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Beykoz Korusu Şubesi Beykoz'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından kuruldu.

Emirgan Korusu ve Abbasağa Parkı’nın koruma statüsü değişti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Beşiktaş’taki Abbasağa Parkı’nı ve Sarıyer’deki Emirgan Korusu’nu “Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı” şeklinde tescilledi. Bu statüye sahip alanlarda; kamp ünitesi, bungalov, günübirlik tesis, büfe, iskele gibi yapılara izin veriliyor.

Aslı Enver Sabiha Hanım Korusu’ndan 16 bin TL’ye ev tuttu!

Oyuncu Aslı Enver, sevgilisi Kerem Tunçeri ile daha rahat bir şekilde görüşebilmek için Caddebostan’daki Sabiha Hanım Korusu’ndan 16 bin TL’ye ev tuttu.

Melisa Şenolsun, Umut Evirgen'in Emirgan’daki lüks evine taşındı!

Birkaç aydır beraberlik yaşayan Umut Evirgen ile Melisa Şenolsun, beraber yaşamaya karar verdi. Moda’da oturan güzel oyuncu, Evirgen'in Emirgan’da bulunan lüks evine taşındı. 

Validebağ Korusu'nun Üsküdar Belediyesi'ne tahsis edilmesine tepki!

Validebağ Korusu’nun Üsküdar Belediyesine tahsis edilmesine tepki gösteren Validebağ gönüllüleri, korunun temizliği için tahsise gerek olmadığını, bunun alanı ranta açmanın ilk adımları olduğunu ifade etti...

ibb emirgan korusu açıklaması Haberi

ibb emirgan korusu açıklaması


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklama şu şekilde;,


Milliyet Gazetesi Yazarı Güngör Uras’ın köşesinde yer alan “Emirgan Korusu’nun yakınındaki bir alanın TOKİ tarafından satışa çıkarılacağı” şeklindeki ifadesi üzerine sosyal medya mecraları ve internet haber sitelerinde “Emirgan Korusu Satılıyor”,“Emirgan Korusu’na Rezidans ve AVM Yapılacak” gibi başlıklarla haberler yayınlandığı görülmüştür. Yanlış algının düzeltilmesi adına aşağıdaki açıklamanın yapılması zorunlu olmuştur: “Sözü edilen arazinin Emirgan Korusu ile hiçbir ilgisi yoktur. Emirgan Korusu’nun imara açılması, satılması ve bu alana inşaat yapılması söz konusu olamaz.“ KAMUOYUNA SAYGIYLA...