29 / 05 / 2024

İBB fikirtepe ofis

İBB fikirtepe ofis

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde Ak Parti Kadıköy İlçe Başkanı Avukat İsa Mesih Şahin'in talep ve ricası ile imar bilgilendirme ofisi açma kararı aldı...

Ekrem İmamoğlu'ndan Fikirtepe tepkisi: Bu nasıl kentsel dönüşüm? Herkes mağdur!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fikirtepe'de bir açılışa katıldı ve bölgenin dönüşümü ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklamaları...

Darphane Binaları'nda ofis yapılacak iddiası!

İstanbul Arkeoloji Müzeleri’nde meydana gelen taşınma haberleri gündemden düşmüyor. Konuya ilişkin konuşan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, müzelerden boşaltılan darphane binalarında Cumhurbaşkanlığı bürokratlarına ofis yapılacağını ileri sürdü.

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm 2023'te tamamlanacak!

Turk Emlak Haber Ajansı yılan hikayesine dönen Fikirtepe Kentsel Dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bölgede ofis açarak mağdurlarla bir araya gelmeye başladı.

Fikirtepe'de röntgen çekildi! 

Fikirtepe’yi devlet eliyle dönüştürmek için çalışmalara başlayan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, bölgenin röntgenini çekti ve yol haritasını çizdi. Bakanlık bu hafta içinde bölgede 2 ofis açacak.

Ekrem İmamoğlu'ndan Fikirtepe Kentsel Dönüşüm çağrısı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fikirtepe'de kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik bir 'iş birliği mekanizması'nın kurulması gerektiğini belirtti. İmamoğlu, "Vatandaşlarımızın dahi fedakarlık yapması lazım, 10 daire olsun, 20 daire olsun hesabı bitmiştir" dedi.

TOKİ Zeytinburnu'nda ofis ve banka yapacak!

İstanbul'un binlerce yıllık tarihine tanıklık eden surların Zeytinburnu sınırlarındaki bölümünün imar planları TOKİ tarafından değiştirildi. İBB’nin onayladığı planda 94 dönümlük tarihi araziye üniversite, ofis, banka ve düğün salonu yapılacak...

Fikirtepe Ünalan Kavşağı ile Avrasya'ya bağlanıyor!

Fikirtepe’de İBB tarafından yapımına başlanan Ünalan Kavşağı ile E-5 Ankara istikametine, Avrasya Tüneli’ne ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne Fikirtepe’den direkt ulaşım sağlanacak. 

Kiptaş Fikirtepe'de satış ofisi açtı!

İller Bankası ve İBB iştiraki olan Kiptaş ile Fikirtepe'de proje yapan Vartaş ve Anka Yapı’nın projeleri için ortaklık kurulmuştu. Kiptaş projeler için Fikirtepe'de satış ofisi açtı.

Fikirtepe’de 13 yapı adasının temeli bugün atılıyor!

Başbakan Yıldırım, bugün Fikirtepe’de 13 adet yapı adasında temel atma, 2 yapı adasında ise yıkım işlemini başlatacak. İleri teknoloji ürünü çipli betonun kullanılacağı projelerle 9 bin 189 konut, 571 işyeri, 509 ofis hayata geçecek.

Başarır İnşaat bu yıl Anadolu'da konut Avrupa yakasında ofis inşa edecek!

Başarır İnşaat, Fikirtepe ve Bağdat Caddesi’nde kentsel dönüşümle proje gerçekleştirecek, Avrupa yakasına da Zeytinburnu’da ofis projesi ile geçecek.

Fikirtepe kentsel dönüşüm master planı onaylandı!

Türkiye'nin pilot ve en uzun süredir karmaşık süren kentsel dönüşüm bölgesi Kadıköy - Fikirtepe bölgesini şaha kaldıracak olan ve uzun süredir İBB'nin raflarında bekleyen Fikirtepe Master Planı onaylandı.

Basın Ekspres aksı İstanbul’un en prestijli ofis bölgesi olacak!

İBB arafından hazırlanan İstanbul Stratejik Planı’nda Prestij Hizmet Alanı ve Merkezi İş Alanı olarak tanımlanan Basın Ekspres ve Güneşli’ de hayata geçen yatırımlar, bölgenin yakın gelecekte İstanbul’un en prestijli ofis bölgesi olacağına işaret ediyor.

Başarır İnşaat Fikirtepe Projesi!

Başarır İnşaat Fikirtepe Projesi 150 bin metrekarelik inşaat alanından meydana geliyor. Konut, ofis ve ticari alanların yer alacağı proje için ruhsat ve proje çalışmaları devam ediyor.

İBB fikirtepe ofis Haberi

İBB fikirtepe ofis


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fikirtepe'de yeni bir imar bilgilendirme ofisi açma kararı aldı. Fikirtepe'de daha önce iki kere ofis açan ama imar uygulamasının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na geçmesi ile beraber Fikirtepe'deki ofisi kapatan İBB, Ak Parti Kadıköy İlçe Başkanı Avukat İsa Mesih Şahin'in talebi ile yeniden bilgilendirme ofisi açma kararı aldı.


Avukat İsa Mesih Şahin tarafından yapılan açıklamada, bazı medyada çıkan haberlerin aslının olmadığını, sorunların çözümü adına kendi inisiyatif ve girişimleriyle İBB'den taleplerinin geri çevrilmediğini ve yeni bir ofis açma kararı alındığını söyledi.  Şahin, alınan karar gereği yeni açılacak ofis hakkında duyuru pankartlarının asıldığını ve Mandıra Cad. Palmiye Apt. No:60 üzerinde kiralanan ofisin çok yakın bir tarihte açılacağını belirtti.



Ceren...