19 / 05 / 2024

ibb fikirtepe ofisi adres

ibb fikirtepe ofisi adres

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde Ak Parti Kadıköy İlçe Başkanı Avukat İsa Mesih Şahin'in talep ve ricası ile imar bilgilendirme ofisi açma kararı aldı...

Eylülce Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Fikirtepe Satış Ofisi Şubesi açıldı!

Eylülce Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Fikirtepe Satış Ofisi Şubesi bugün Kadıköy'de 212 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Kamil Atay tarafından açıldı.

İBB Sancaktepe'de Bölgesel İstihdam Ofisi açtı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sancaktepe'de Bölgesel İstihdam Ofisi açtı.

İBB İstihdam Ofisi'nin 4'üncüsü Sancaktepe'de yarın açılıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun işsizlik soruna çözüm olacağını vaat ettiği Bölgesel İstihdam Ofislerinin 4’üncüsü Sancaktepe’de yarın açılıyor...

Bakanlık Fikirtepe'de sahaya indi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Fikirtepe'de bölgede yaşanan sorunların çözümüne yönelik atılacak adımların değerlendirilmesi amacıyla kurduğu irtibat ofisi hizmet vermeye başladı. Ali Nuhoğlu, "Hak sahipleri ile yüklenici firmalar arasındaki sorunların çözüleceğini umuyoruz." dedi. 

Bakanlık Fikirtepe'de sahaya iniyor!

İstanbul Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm tıkanınca Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yaşanan mağduriyetleri giderecek. Bakanlık sorunların hızlı şekilde çözüme kavuşturulması amacıyla irtibat ofisi açılacağını bildirildi. 

Optimist Fikirtepe Mist İnşaat satış ofisi!

Optimist Residence Fikirtepe projesi "İstanbul'un göz bebeği" olarak İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirildi. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar konut alternatifleri sunuluyor...

Fikirtepe Uplife Evleri satış ofisi!

Uplife Kadıköy projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe'de yükseliyor. Teknik Yapı imzası taşıyan projede konut fiyatları 525 bin TL'den başlıyor...

Kiptaş Fikirtepe'de satış ofisi açtı!

İller Bankası ve İBB iştiraki olan Kiptaş ile Fikirtepe'de proje yapan Vartaş ve Anka Yapı’nın projeleri için ortaklık kurulmuştu. Kiptaş projeler için Fikirtepe'de satış ofisi açtı.

Brooklyn City Fikirtepe satış ofisi!

Brooklyn City Fikirtepe satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Brooklyn City Fikirtepe'de ön talep süreci Mart'ta başlıyor...

Fortis Sinanlı Fikirtepe satış ofisi!

Fortis Sinanlı Fikirtepe satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Fortis Sinanlı'da teslimler Mart 2019 yılında yapılıyor...

Fikirtepe Pırlanta Göztepe Evleri satış ofisi!

Fikirtepe Pırlanta Göztepe Evleri satış ofisi telefon numarası 0216 505 04 34 olarak belirlendi. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede banka kredisiyle veya peşin olarak ödeme yapılabiliyor.

Anka Yapı Fikirtepe projesinde eylem!

Dün bir grup temsilci ve vatandaşın katılımıyla Anka Yapı'nın Fikirtepe'deki satış ofisi önünde eylem yapıldı. Vatandaşlar Şaadet Temel ile görüşme talebinde bulundu.

Fikirtepe Pırlanta Göztepe satış ofisi iletişim!

Bağdat Caddesi'ne 5 dakikalık mesafede bulunan proje toplam 8 bin 774 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Fikirtepe Pırlanta Göztepe satış ofisi iletişim telefon numarası 0216 505 04 34 olarak belirlendi.

ibb fikirtepe ofisi adres Haberi

ibb fikirtepe ofisi adres


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fikirtepe'de yeni bir imar bilgilendirme ofisi açma kararı aldı. Fikirtepe'de daha önce iki kere ofis açan ama imar uygulamasının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na geçmesi ile beraber Fikirtepe'deki ofisi kapatan İBB, Ak Parti Kadıköy İlçe Başkanı Avukat İsa Mesih Şahin'in talebi ile yeniden bilgilendirme ofisi açma kararı aldı.


Avukat İsa Mesih Şahin tarafından yapılan açıklamada, bazı medyada çıkan haberlerin aslının olmadığını, sorunların çözümü adına kendi inisiyatif ve girişimleriyle İBB'den taleplerinin geri çevrilmediğini ve yeni bir ofis açma kararı alındığını söyledi.  Şahin, alınan karar gereği yeni açılacak ofis hakkında duyuru pankartlarının asıldığını ve Mandıra Cad. Palmiye Apt. No:60 üzerinde kiralanan ofisin çok yakın bir tarihte açılacağını belirtti.



Ceren...