10 / 05 / 2024

ibb itü yurt ihalesi

ibb itü yurt ihalesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Kampüsü'ne 3 adet yurt binası inşası için ihaleye çıkıyor. Yurt binalarının ihalesi 2 Nisan 2015 tarihinde gerçekleştirilecek.

İBB yurt başvuru sonuçları belli oldu: Ücret ne kadar, gerekli belgeler neler?

Başvuru süreci sona eren İstanbul Büyükşehir Belediyesi yurt yerleştirme işlemleri sonuçlandı. 1 Eylül'e dek https://yurt.ibb.istanbul internet sitesi üzerinden online başvurular kabul edildi. İBB'den yapılan son dakika açıklaması ile asil ve yedek adayların listeleri kamuoyu ile paylaşıldı.

KYK yurt ücretlerinde son dakika gelişmesi! Yurtlarda kalacak öğrenciler mutlaka baksın!

​​​​​​​KYK yurt ücretlerinin ne kadar olduğu, müracaat edecek öğrenciler tarafından merak ediliyor. 6 çeşit tipte öğrencilere olanak sağlayan yurtların oda fiyatları sunduğu imkân kapsamında değişiyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurt ücretleri belli oldu! Üniversite öğrencileri aylık ne kadar ödeme yapacak?

Üniverisite tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından milyonlarca öğrenci yurt arayışına girdi. Tercih sonuçlarına göre İstanbul'a yerleşen adaylar için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurt ücretleri belli oldu! Peki üniversite öğrencileri aylık ne kadar ödeme yapacak?

İBB'den Ensar Vakfı'na Ataşehir'de yurt binası!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Ataşehir'de belediyeye ait bir taşınmazın yurt olarak kullanılması amacıyla Ensar Vakfı'na verilmesini onayladı. 

İBB'nin Eyüp'teki gayrimenkulü yurt olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eyüp'e bağlı Silahtarağa Mahallesi'ndeki gayrimenkulü İlim Yayma Cemiyeti'ne tahsis etti. Gayrimenkul, orta ve yüksek öğretim öğrencilerinin kalabilecekleri bir yurt olacak..

Önder Yiğit: Gayrimenkul sektörü 2017'de hareketlenecek!

İnşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Yiğit İDK Group Yönetim Kurulu Başkanı Önder Yiğit, Malatya'da 3 bin 500 kişilik yurt inşa edeceğini dile getirdi.

Evren Yiğit Mimarlık hedef büyüttü!

İnşaat sektöründe Evren Yiğit Mimarlık markasıyla faaliyet gösteren Yüksek Mimar Evren Yiğit, hedeflerini büyütüyor. Yurt dışında ofis sayısını artırıp, birçok özel ve kamu projelerini hayata geçirecek.

İBB 9 yurt binasından 4'ünü TÜRGEV'e tahsis etti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) öğrenci yurdu olarak kullanılmak üzere kiraladığı 9 binadan 4 tanesi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın yöneticisi olduğu TÜRGEV'e tahsis edildi.

Vefa, yurt dışında üretim tesisi kuracak!

Vefa Holding İcra Kurulu Başkanı Koçyiğit, "Konuşlandığımız bölgede yerel olmanın avantajlarını sonuna kadar kullanarak yurt dışında pazar payımızı daha da artırmayı hedefleyeceğiz" dedi.

Vefa, yurt dışında üretim tesisi kuracak!

Vefa Holding İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit: "Konuşlandığımız bölgede yerel olmanın avantajlarını sonuna kadar kullanarak yurt dışında pazar payımızı daha da artırmayı hedefleyeceğiz" dedi.

İTÜ Ayazağa Kampüsü'ne 3 yurt binası inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Kampüsü'ne 3 adet yurt binası inşası için ihaleye çıkıyor. Yurt binalarının ihalesi 2 Nisan 2015 tarihinde gerçekleştirilecek.

Depreme dayanıklı olmayan yurt öğrenci alımlarını durdurdu!

Şarkikaraağaç ilçesinde Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna (YURT KUR) ait yurt binası depreme dayanıklı çıkmayınca, öğrenci alımı durduruldu. Yurda kayıt yaptıran 50 öğrencinin verdikleri ücretlerin geri ödenecek...

İkitelli'de üst geçit problemi 4 yıldır çözülemedi!

Alışveriş merkezlerine ulaşmak için yolu kullanmak zorunda olan vatandaşlar, her an kaza tehlikesiyle karsı karsıya bulunuyor. 4 yıllık ulaşım problemi ölümlere rağmen üst geçit çözülemedi...

ibb itü yurt ihalesi Haberi

ibb itü yurt ihalesi


İhale Kayıt No: 2015/21928

İhale Tarih ve Saati: 02/04/2015 11:30

İlgili Müdürlük/Birim Yapı İşleri Müdürlüğü

İlgili Adres: M.Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi Kasım Sok. No:62 Merter GÜNGÖREN/İSTANBUL

İlgili Telefon: 2124494797

İlgili Faks: 2124495090

İlgili E-Posta: [email protected]

İhalenin Yapılacağı Yer: İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Merter Ek Hizmet Binası M. Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi Kasım Sk. No: 62 Kat:4 Merter Güngören/İSTANBUL

İhale Türü: YAPIM

İhale Usulü: Açık İhale

Niteliği ve Miktarı: 3 Adet Yurt Binası İnşaatı Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

Hizmetin Yapılacağı Yer / Teslim Yeri: Sarıyer

İşin Süresi / Teslim Tarihi: Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır. Yer tesliminden itibaren 250 (İkiyüzelli)...