07 / 05 / 2024

ibb kreş alanı meclis

ibb kreş alanı meclis

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi meclise takıldı. Bahçelievler ve Büyükçekmece’de kreş yapılmak istenen iki alan, İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

Sancaktepe Sarıgazi'de askeri arazi ticaret alanına çevrildi! İBB dava açtı!

Sarıgazi'de rezerv alan ilan edilen 4 dönümlük askeri arsa imar planı değişikliğiyle ticaret alanına çevrildi, mahkeme planı iptal etti.

Antalya'da 150.5 milyon TL'ye kreş imarlı arsa satılacak! 

Antalya İli Muratpaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Muratpaşa'da yer alan kreş imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 150 milyon 510 bin TL olarak belirlendi.

İBB, Fatih ve Eyüpsultan'da 2 adet konut alanı imarlı arsayı satıyor! Megakentte fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Eyüpsultan ve Kağıthane ilçelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul'da satışa sunulan 2 arsanın fiyatları ne kadar? 

İBB'nin öğrenci yurtları ile kreşlerine zam geldi! Yurtlarda aylık ücret 1.300 TL'ye yükseldi! Üniversiteliler dikkat! 

İBB Meclisi Eylül Ayı Toplantısı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait yükseköğrenim öğrenci yurtlarının aylık ücretine yüzde 36,84 zam uygulanmasına, kreşlere de yüzde 27,65 oranında zam yapılmasına karar verildi. İşte o rakamlar...

İBB, Fatih'te konut alanı imarlı arsa satıyor! Megakentte arsa sahibi olmak isteyenler bu tarihi kaçırmayın! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Fatik ilçesi, Nev Bahar Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Fatih Nev Bahar'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

İBB, İstanbul'da konut ve ticari alan imarlı 3 arsa satacak! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Pendik, Kağıthane, Eyüpsultan'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 2 Ağustos'ta yapılacak.

İBB, Beyoğlu'nda ticaret alanı imarlı arsa satacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beyoğlu Sütlüce'de yer alan ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı.

Üsküdar Çengelköy Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Üsküdar ilçesi, Çengelköy Mahallesi, ( Kreş Alanı ) 1004 ada, 9 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

İBB, Alibeyköy'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eyüpsultan Alibeyköy'de yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı.

İBB Mecidiyeköy'de konut alanı imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şişli Mecidiyeköy'de konut alanı imarlı arsa satıyor. Arsanın satış bedeli 3 milyon 413 bin 120 TL olarak belirlendi.

Pendik'te yıkılan kaçak yapıların yerine kreş yapılacak!

İBB, Pendik Dolayoba Mahallesi’nde yer alan kaçak yapıların yerine kreş inşa etmek için harekete geçti.

İBB'nin Bahçelievler ve Büyükçekmece'deki kreş projeleri Meclis'te reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi meclise takıldı. Bahçelievler ve Büyükçekmece’de kreş yapılmak istenen iki alan, İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

İznik'te 11.4 milyon TL'ye icradan satılık ilköğretim okulu ve kreş!

T.C. İznik İcra Dairesi, Bursa ili, İznik ilçesi, Dırazali Mahallesi, Bayırdibi mevkii, 90 parselde yer alan ilköğretim okulu ve kreşi 11 milyon 404 bin 660 TL'ye satıyor...

ibb kreş alanı meclis Haberi

ibb kreş alanı meclis

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi şubat ayı oturumlarında önce; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi kapsamında Bahçelievler'deki parsellere ilişkin plan değişikliği talebi gündeme getirildi. 

Sözcü'de Özlem Güvemli'nin haberine göre; Bahçelievler Kocasinan Mahallesi'nde bölgenin kreş ve sağlık alanı ihtiyacının giderilmesi için mülkiyeti İBB'ye ait yaklaşık 7 bin 600 metrekarelik parselin “konut ve park” olan imarının değiştirilmesi amacıyla plan teklifi hazırlandı. Mevcuttaki Aile Sağlığı Merkezi'nin planlara işlenip, arazinin bir kısmının da kreş alanı şeklinde belirlenmesi teklif edildi. 

Mecliste komisyonlar tarafından, plan teklifi reddedildi. Büyükçekmece Belediyesi'nin Mimaroba Mahallesi'nde 722 metrekare büyüklüğündeki kamuya terk edilmiş hiçbir mülkiyete konu olmayan “park ve dinlenme alanı” fonksiyonlu parselin ihtiyaç kapsamında “kreş alanı” olarak planlaması için yaptığı plan değişikliği teklifi de onay için İBB Meclisi'ne iletildi....