02 / 05 / 2024

ibb maltepe yatırımları

ibb maltepe yatırımları

Maltepeli vatandaşlarla bir araya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Maltepe’ye 5.2 milyar lira yatırım yaptıklarını dile getirdi.

Duman Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Duman Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duman tarafından kuruldu.

Paradiso Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Paradiso Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Maltepe'de  bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Kütfi Akalın tarafından kuruldu.

Rkn Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rkn Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 8 milyon 583 bin 446 TL sermaye bedeli ile Erkan Özmen tarafından kuruldu.

Oa Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oa Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hermin Salak tarafından kuruldu.

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

AB Global Turizm Ve Otel Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AB Global Turizm Ve Otel Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli Baha Erdem tarafından kuruldu.

Gül Paşa İnşaat Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Paşa İnşaat Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kılıç tarafından kuruldu.

Masist İnşaat Yatırımları ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Masist İnşaat Yatırımları ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Uğurlu ve Selim Gülşan ortaklığında kuruldu. 

Kartallar Otel İşletmeciliği Ve Gıda Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kartallar Otel İşletmeciliği Ve Gıda Yatırımları Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kartal tarafından kuruldu.

İBB yatırımlarını Doğu'ya çevirdi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), hizmetlerini ve yatırımlarını Doğu ve Güneydoğu illerine de götürmeye başladı. İBB, toplam bedeli yaklaşık 80 milyon lirayı bulan 3 ayrı ihale düzenledi.

Maltepe Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Maltepe Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yeşilyurt tarafından kuruldu.

Filkan Enerji Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Filkan Enerji Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Filiz Çayır Balaban tarafından 20 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe'de kuruldu.

A Plus Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi, Ufuk Tetik ve Saadettin Turan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi'nde kuruldu.

ibb maltepe yatırımları Haberi

ibb maltepe yatırımları


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Maltepe Evet Platformu’nun düzenlediği mitingde vatandaşlarla buluştu. Maltepelilerin yoğun ilgi gösterdiği mitingde İBB Meclis Üyeleri, AK Parti Maltepe İlçe Teşkilatı ile sivil toplum kuruluşları ve muhtarlar da yer aldı.Ellerinde Türk Bayrakları ile miting alanını dolduran Maltepelilere hitap eden Başkan Kadir Topbaş, 13 yıllık döneminde İstanbul’a 98 milyar Maltepe’ye 5.2 milyar lira yatırım yaptıklarını belirterek, “Biz burada kalkıp da muhalefet belediyesidir, orada iş yapmayalım, orası çöksün ve bize oy versinler demedik. Böyle bir ahlakta değiliz. Bir yerde ihtiyaç varsa mutlaka orada olup işlerimizi düzenleriz. Şu anda belediye olarak bizim günü gelmiş 1 lira borcumuz yok. Kasamızda paramız var: Bu yıl da 16.5 milyar liralık yatırım bütçemiz var” dedi.


BAZILARI HİZMETE ‘HAYIR’ DİYOR…


Maltepe Sahili’nde yaptıkları Orhangazi...