27 / 04 / 2024

ibb meclisi toplantısı

ibb meclisi toplantısı

İBB Meclisi, 7. Seçim Döneminin 2. Toplantısını Saraçhane Belediye Sarayı’nda gerçekleştirdi. Meclis 1. Başkan Vekili Ahmet Selamet’in başkanlığında yapılan toplantıda İhtisas Komisyonları ile yerel yönetim birliklerine üye seçimi yapıldı...

Çorum Belediyesi meclis toplantısında çürük yapı gerginliği!

Çorum Belediyesi’nin önceki gün yapılan meclisi toplantısında “Cumhur İttifakı” ortakları üyeleri MHP’li Abdulhaluk Çatalpelit ile AKP’li Muhammet Fatih Temur arasında çürük yapılar sebebiyle tartışma yaşandı.

İBB Meclisi 11 Mayıs'ta olağanüstü toplanacak!

İBB Meclisi, koronavirüs salgını sebebiyle olağan toplantılarına ara vermişti. İBB, 11 Mayıs'ta Yenikapı’daki Avrasya Gösteri Merkezi’nde olağanüstü toplantı gerçekleştirileceğini açıkladı...

Kemer Belediye Meclisi’nin Şubat toplantısında imar planları oylandı!

Kemer Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Toplantısı gündeminde imar planı konuşuldu. Toplantıda Belediye Avukatı Umut Güneş, Kemer Belediyesi'nin gayrimenkulleri hakkında meclise bilgi aktardı.

Çatalca Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Çatalca Belediye Meclisi'nin 2020 Yılı Şubat Ayı Toplantısının 1. Birleşiminde imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Tosya Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Tosya Belediye Meclisi Haziran ayı meclis toplantısını belediye hizmet binasında gerçekleştirildi.

Kağıthane Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı yapıldı!

Kağıthane Belediye Meclisi yeni belediye başkanı AK Partili Mevlüt Öztekin'in başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Esenler Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı yapıldı!

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nden sonra Esenler Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Biz bu meclis salonunda oturan her bir arkadaşımızı kendimize yakın çalışma arkadaşı olarak görüyoruz" diye konuştu.

Beykoz Belediye Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Beykoz Belediye Meclisi 8. dönemin ilk olağan toplantısını Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın başkanlığında gerçekleştirdi.

Avanos Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısında imar konuşulacak!

Avanos Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşulacak.

Beykoz Belediye Meclisi Ocak Ayı toplantısında imar konuşuldu!

Beykoz Belediyesi Meclisi Ocak Ayı’nın son toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Giresun Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısında imar konuşuldu!

Giresun Belediye Meclisi Ocak ayı ikinci toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Beykoz Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Beykoz Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, gündemdeki teklifler konuşuldu.

Edirne Belediye Meclisi 2019'un ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Edirne Belediye Meclisi, 2019'un ilk meclis toplantısını Edirne Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi.

ibb meclisi toplantısı Haberi

ibb meclisi toplantısı


İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, yeni dönemin ikinci toplantısında 18 İhtisas Komisyonu ile yerel yönetim birliklerinin üyelerini belirledi.


İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, 7. Seçim Döneminin 2. Toplantısını Saraçhane Belediye Sarayı’nda gerçekleştirdi. Meclis 1. Başkan Vekili Ahmet Selamet’in başkanlığında yapılan toplantıda İhtisas Komisyonları ile yerel yönetim birliklerine üye seçimi yapıldı.


İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Plan Bütçe Komisyonu, Ulaşım ve Trafik Komisyonu, Hukuk Komisyonu, AB ve Dış İlişkiler Komisyonu, Engelliler Komisyonu ile Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu'nun da aralarında bulunduğu 18 ihtisas komisyonuna 9’ar üye seçimi yapıldı. Üyelerin 5’i AK Partili, 4’ü CHP’li meclis üyelerinden seçildi.


Toplantıda İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği, Marmara Belediyeler Birliği, Tarihi Kentler Birliği, Sağlıklı Kentler Birliği ile Türk Dünyası Belediyeler Birliği’ne de iki asil, iki yedek üye seçimi de...