13 / 05 / 2024

ibb meydan anketi

ibb meydan anketi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, Taksim ve Bakırköy Meydanları ile Salacak Sahili’nin tasarım yarışmasında oylama sonuçları da belli oldu. 350 binden fazla kişinin oy kullandığı yarışmada Taksim için en fazla oy alan proje, 15 numaralı proje oldu.

İBB, meydan tasarım yarışmalarının birincilerini açıklıyor!

İBB ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmasıyla yapılan meydan tasarımları yarışmasında, ödüller sahiplerini buluyor.

İBB Bakırköy Özgürlük Meydanı için tasarım yarışması açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı için 100 bin TL ödüllü kentsel tasarım yarışması açtı.

İBB deprem anketi yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 50 bin hanede deprem anketi yapacak. Anket ile birlikte hane halkının olası bir İstanbul depremine hazır olup olmadığının tespit edilmesi planlanıyor.

Sakarya Demokrasi Meydanı anketi sonuçlandı!

Sakarya Demokrasi Meydanı’nda başlatılacak dönüşüm çalışmasını içeren anket çalışması sonuçlandı.

Sakarya Demokrasi Meydanı anketi için son gün 24 Şubat!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü yaptığı açıklamada Demokrasi Meydanı için başlatılan anketin 24 Şubat Cuma günü sonra ereceğini duyurdu.

İBB'nin hazırladığı Meydan Yönetim Sistemi nedir?

İBB tarafından hazırlanan "Meydan Yönetim Sistemi" ile meydanlar daha etkin kullanılacak, reklam uygulamaları tek merkezden yönetilecek.

İBB meydan, yeşil alan, sahil düzenleme danışmanlık işini ihaleye çıkarıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul genelinde cadde, meydan, yeşil alan ve sahil düzenlemelerinin proje hazırlık işini 12 Mart 2015 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor.

İBB Çekmeköy meydan düzenleme ihalesi 24 Haziran'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çekmeköy meydan düzenleme yapım işini ihaleye sunuyor. İhale tarihi 24 Haziran olarak belirtildi...

Meydan düzenlemesinde kaldırılan Karaköy Cami yeniden yapılacak!

Karaköy'de meydan düzenlemesi nedeniyle 1958'de kaldırılan Karaköy Cami tekrar yapılacak...

İBB, Atatürk Anıtı yerine bina yapılacağı iddialarını yalanladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi: ''Kadıköy Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'nın kaldırılarak yerine bina yapılacağı iddiası gerçeği yansıtmamaktadır''

Arnavutköy Durusu Meydanı ve Yeniköy Caddesi yapım işi ihalesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Arnavutköy Durusu Meydanı ve Yeniköy Caddesi yapım işinin ihalesini 27 Aralık 2012 tarihinde yapıyor...

Avcılar Spor Tesisleri ve Meydan düzenleme ihalesi 13 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Avcılar Spor Tesisleri ve meydan düzenlemesi inşaatı işinin ihalesini 13 Aralık'ta yapıyor...

Kernek Meydan Düzenleme Projesi'yle alanlar yenileniyor!

Kernek Meydan Düzenleme Projesi doğrultusunda başlatılan çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor

ibb meydan anketi Haberi

ibb meydan anketi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) Taksim, Bakırköy ve Salacak Meydanları için gerçekleştirdiği tasarım projesi yarışmasında oylama dün gece sona erdi. 

Sputniknews'te yer alan habere göre, İstanbul'un meydanları için gerçekleştirilen tasarım yarışmasının halk oylamasında toplam 352 bin 784 oy kullanıldı.

Açıklanan sonuçlara göre, Taksim Meydanı için 15, Salacak Meydanı için 42, Bakırköy Meydanı için ise 12 sıra numaralı projeler en çok oyu aldı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul'un meydanları için düzenlediğimiz tasarım yarışmasının halk oylamasında toplam 352.784 oy kullanıldı. Taksim ve Bakırköy Meydanları ile Salacak Sahili'nin tasarım yarışmasına ve oylama sürecine tasarımlarıyla, fikirleriyle katkı sunan herkese teşekkürler" şeklinde konuştu.

Danıştay’ın gar kararı: İBB haklı, ihale...