02 / 05 / 2024

ibb meydan projeleri

ibb meydan projeleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İstanbul Planlama Ajansı'nın (İPA) organize ettiği Taksim, Bakırköy ve Kadıköy meydanları ile Salacak kıyı bandı için düzenlenen yarışmada tasarım projelerinin birincileri ödüllerini aldı.

Üsküdar Meydan projesi nasıl olacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yapacağı Üsküdar Meydan Düzenleme projesi Marmaray projesinin açılışından sonra başlayacaktı. Yayalaştırma çalışmalarının yapılacağı Üsküdar Meydan projesinin ne zaman başlayacağı henüz netlik kazanmadı...

TOKİ Polemiği... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: TOKİ projeleri tamamlanmadığı için vatandaş mağdur oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TOKİ2nin sunduğu projeleri tamamlayamadığı için vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. İmamoğlu'nun iddiasına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan sert yanıt geldi...

İBB büyük depreme yönelik hangi projeleri yürütüyor?

İstanbul'da beklenen büyük depreme ilişkin çalışmalar sürdürülüyor. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi olası bir depreme karşı hangi projeleri yürütüyor?

İBB, meydan tasarım yarışmalarının birincilerini açıklıyor!

İBB ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmasıyla yapılan meydan tasarımları yarışmasında, ödüller sahiplerini buluyor.

Osmangazi Meydanı Projesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Bursa'da Osmangazi Meydanı’nı inceleyen İnşaat Mühendisleri, büyük projeleri dışında emsal azalımı başta olmak üzere inşaat tekniği ve bölgeyi değerlendirmesini nedeniyle Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkürlerini iletti.

İBB Bakırköy Özgürlük Meydanı için tasarım yarışması açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı için 100 bin TL ödüllü kentsel tasarım yarışması açtı.

Tosya Belediyesi 3 farklı projeyle kent meydanını değiştiriyor!

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve Başkan Yardımcısı Mustafa Mola Kastamonu Cumhuriyet Meydanını projeleri için yerinde incelemeler yaptı.

Gaziemir'e akıllı meydan projesi!

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz, Gaziemir için yapmayı planladığı projeleri ve yatırımları anlattı. Yılmaz, Gaziemir meydanının ortak akıl ile halkın önerileri doğrultusunda, ilçenin sembolü olacağını söyledi.

Ankara Ulus Meydanı Ulaşım Projesi'ne onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus Meydanı ve Çevresi Ulaşım Projeleri gündeme geldi. Dev proje için imzalanan protokolün uygulanması oy birliğiyle kabul edildi.

Muş, kent meydanına kavuşuyor!

Muş Belediyesi’nin önemli projeleri arasında bulunan Kent Meydanı projesi hayata geçiriliyor. Proje eski Devlet Hastanesi yerleşkesinde inşa ediliyor.

Antalya Cumhuriyet Meydanı'nda son durum!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Cumhuriyet Meydanı ve Şarampol Projeleri’ndeki çalışmaları inceledi.

Antalya Cumhuriyet Meydanı'nın inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Cumhuriyet Meydanı'nda ilk etap çalışmaları başladı.

Sivas 15 Temmuz Meydanı'nın temeli atıldı!

Sivas Belediyesi’nin prestij projeleri arasında yer alan ve tamamlandığında dünyanın sayılı meydanları arasına gireceği 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nın temeli atıldı.

Gaziantep Şıh Meydanı için yıkım çalışmaları tamamlandı!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun en önemli projeleri arasında gösterdiği Şıh Meydanı için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Kamulaştırması yapılan evlerin yıkım çalışmaları devam ederken hafta sonu iki evin daha yıkım çalışmaları tamamlandı.

ibb meydan projeleri Haberi

ibb meydan projeleri

İBB'ye bağlı İstanbul Planlama Ajansı'nın (İPA) organize ettiği Taksim, Bakırköy ve Kadıköy meydanları ile Salacak kıyı bandı için gerçekleştirilen yarışmada tasarım projelerinin birincileri düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Saraçhane binasında gerçekleştirilen programa jüri değerlendirmesi sonucu birinci seçilen proje sorumluları, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve belediye bürokratları katılım gösterdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından plaket verilen ekip yöneticileri projelerini tanıttı.

Ekrem İmamoğlu, törenin, İstanbul için çok kıymetli bir başlangıç olduğuna ifade ederek şeffaf, katılımcı ve ortak akılla hareket ettiklerini belirtti.

Meydanları anlatan İmamoğlu, şöyle konuştu:

"Dolayısıyla buralar, aslında bütün duygularımızın yansımış haline dönüşsün istiyoruz. Yani asla kimsenin ayırt edilmediği, herkesi kucakladığı, herkesi bir araya getirebildiği, herkesin konuşabildiği kendisini ifade edebildiği;...