10 / 05 / 2024

İBB rumelihisarı çevre düzenlemesi

İBB rumelihisarı çevre düzenlemesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş İlçesi'ne bağlı Rumelihisarı Mahallesi'nde altyapı, çevre düzenlemesi ve satış işi ihale ediyor..

İstanbul Büyükşehir Belediyesi doğal gaz faturalarını düzenlemedi iddiası! İstanbullular faturalarınızı kontrol edin!

İBB Meclisi Çevre, Yenilenebilir Enerji ve İklim Değişikliği Komisyonu Başkanı Sadullah Hasanoğlu, ücretsiz doğal gaz tarifesinin İBB'nin doğalgaz faturasında düzenleme yapmadığını söyledi.

Rumelihisarı Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Rumelihisarı Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

İBB Rumelihisarı'nda lojman inşa ediyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Sarıyer Rumelihisarı'nda bulunan Şehitlik Mezarlığı ve Naif Baba Tekkesi arazisi içerisinde lojman inşa etmek için düğmeye bastı.

İstanbul yeşil alan miktarında kaçıncı sırada?

İBB ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na göre İstanbul’da kişi başına düşen yeşil alan miktarı yasal sınır 15 metrekarenin çok altında; 8 metrekare civarında olarak belirtildi. 

İBB'den Rumelihisarı'nda altyapı, çevre düzenlemesi ve satış ihalesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş İlçesi'ne bağlı Rumelihisarı Mahallesi'nde altyapı, çevre düzenlemesi ve satış işi ihale ediyor..

Zorlu Holding Rumelihisarı'ndaki tarihi eseri villaya mı dönüştürdü?

Zorlu Holding sahibi Ahmet Nazif Zorlu Rumelihisarı üstünde aldığı, 2. grup tescilli tarihi eseri restore ettirmek için İBB'den “müze yapacağım” diye izin almıştı. Zorlu'nun eseri havuzlu villa yaptığı ve etrafını duvarlarla çevirdiği söyleniyor.

Rumelihisarı restore edilecek!

Taşları yerinden oynayan, merdivenleri aşınan 563 yıllık Rumelihisarı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilecek. Yapılacak yeni bir çevre düzenleme projesiyle hisar halkın kullanımına daha açık hale getirilecek.

Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi çevre düzenlemesi ihalesi 11 Ağustos'ta!

Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi Çevre Düzenlemesi,Halkalı İbb Stadı Revizyonu Ve Çocuk Trafik Eğitim Parkı Donatıları yapım işi 11 Ağustos'ta Küçükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkıyor.

Kağıthane Hamidiye Mahallesi çevre düzenleme ihalesi 23 Mayıs'ta!

Kağıthane'de yer alan Hamidiye Mahallesi'nin çevre düzenlemesi inşaatı yapım işi İBB Mesken Müdürlüğü tarafından 23 Mayıs'ta ihaleye çıkarılıyor...

Sultangazi'de çevre düzenleme inşaatı ihaleye çıkıyor!

İBB, Sultangazi İlçesi, Cebeci Mahallesi 3576 Ve 2877 Adalarda 146 Adet Konut, Ada İçi Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı yapım işini açık ihaleye çıkarıyor

Mimar ve Mühendisler Grubu, ICCI 2012 Enerji ve Çevre Fuarı'nda yer alacak!

Sektörel Fuarcılık tarafından 25 – 26 – 27 Nisan 2012 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 9 – 10 – 11 No'lu Salonlarda gerçekleştirilecek olan ICCI 2012 Enerji ve Çevre Fuarı yarın kapılarını ziyaretçilerine açıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, inşaatçının imza çilesine son verdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı inşaatçının şikâyetçi olduğu imza bürokrasisine son verdi. Yeni yönetmelikle, 400'ün üzerinde imza gerektiren inşaat izin sürecindeki bürokrasi ortadan kalkıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı: Evinizi, içinde siz olmadan yıkalım!

Kentsel dönüşüm sürecinde riskli binaları yıkacak olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 'Mekanlarınız mezarınız olmasın' sloganını kullanacak, vatandaşa 'Yıkıma direnme' mesajı verecek

İBB rumelihisarı çevre düzenlemesi Haberi

İBB rumelihisarı çevre düzenlemesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından taşınmazlar üzerinde her türlü teknik altyapı ve çevre düzenlemesinin yapılması, pazarlanması ve satışı ile idare (belediye) hasılat payının ödenmesi işinin ihalesi yapılacak. İhale 4 Nisan'da saat 13.00'da yapılacak.

TAŞINMAZLAR ÜZERİNDE HER TÜRLÜ TEKNİK ALTYAPI VE ÇEVRE DÜZENLEMESİNİN YAPILMASI, PAZARLANMASI VE SATIŞI İLE İDARE (BELEDİYE) HASILAT PAYININ ÖDENMESİ İŞİNİN İHALESİ YAPILACAKTIR

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı Mahallesi, 2011 ada, 29 ve 271 parsel sayılı taşınmazlar üzerinde İdarece uygun görülecek projelerin yapılması, her türlü teknik altyapı ve çevre düzenlemesinin yapılması, pazarlanması ve satışı ile İdare (Belediye) hasılat payının ödenmesi işinin ihalesi yapılacaktır.

1 - Encümen Kayıt No    :  431

2 - İşin Konusu                              ...