27 / 04 / 2024

ibb sarıyer hayvan bakımevi

ibb sarıyer hayvan bakımevi

İBB Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü, Kısıkkaya Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Bahçeli Yaşam Alanı'nda, 83 personelle başıboş kedi ve köpeklere hizmet veriyor. Sokak hayvanlarına Sarıyer'de doğalgaz ısıtmalı ameliyathaneli tesis yapıldı.

Sarıyer'deki 200 bin kişiyi ilgilendiren 50 yıllık tapu sorunu çözüldü: İBB tarihinin en büyük satış kararı!

Sarıyer'in 10 mahallesinde yaşayan 200 bin kişiyi ilgilendiren 50 senelik tapu sorunu çözüme kavuştu. Peki vatandaşlar tapularını nasıl alacak? İşte ayrıntılar...

Sarıyer imar ıslah planı İBB'ye takıldı!

Sarıyer'in mülkiyet sorununun çözümüne yönelik olarak hazırlanan imar ıslah planlarının İBB tarafından iade edilmesinin ardından yeni süreç başladı.

İBB'den Sarıyer Tarabya'da 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sarıyer Tarabya'da bulunan arsayı satışa çıkardı. Konut alanı imarlı arsanın satış bedeli 3 milyon 581 bin 220 TL olarak belirlendi.

İBB'den Sarıyer Tarabya'da 5.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sarıyer Tarabya'da bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 25 Ocak 2017 tarihinde gerçekleşecek arsanın satış bedeli 5 milyon 580 bin 240 TL olarak belirlendi.

İBB'den Sarıyer İstinye'de 1.2 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sarıyer İstinye'de bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 1 milyon 210 bin 520 TL olarak belirlendi.

İBB Meclisi'nden Sarıyer'de cemevi yapımına onay çıktı!

Sarıyer Ayazağa'da ayrılan bin metrekarelik kültür ve sosyal tesis alanı içerisine cemevi yapılmasına ilişkin teklif dün İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde ele alındı.Teklif oybirliği ile kabul edildi.

Sarıyer'e doğalgaz ısıtmalı hayvan bakımevi inşa edildi!

İBB Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü, Kısıkkaya Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Bahçeli Yaşam Alanı'nda, 83 personelle başıboş kedi ve köpeklere hizmet veriyor. Sokak hayvanlarına Sarıyer'de doğalgaz ısıtmalı ameliyathaneli tesis yapıldı.

İBB'den Sarıyer İstinye'de 2 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sarıyer İstinye'de bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 2 bin 82 bin 276 TL olarak belirlendi.

İBB'den Sarıyer'de 1.4 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sarıyer'de bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 1 milyon 479 bin 244 TL olarak belirlendi.

İBB'den Sarıyer'de 1.8 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi'nde yer alan arsa İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 12 Ağustos 2015 günü saat 13:00 'da ihale edilecek.

İBB'den Sarıyer'de 1.3 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Sarıyer'de bulunan arsa İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 1 milyon 317 bin TL'ye 12 Ağustos 2015 günü saat 13:00'da ihale edilecek.

İBB'den Sarıyer'de 5.9 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Sarıyer'de bulunan 3 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 5 milyon 916 bin 701 TL olarak belirlendi.

Sarıyer Kısırkaya'da yapılacak hayvan barınağı tepkilere neden oldu!

Sarıyer Kısırkaya 'da deniz kıyısında inşa edilen ve 20 bin sahipsiz hayvana ev sahipliği yapması planlanan hayvan barınağı, hayvan haklan savunucularının tepkisine neden oldu.

ibb sarıyer hayvan bakımevi Haberi

ibb sarıyer hayvan bakımevi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü, Kısıkkaya Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Bahçeli Yaşam Alanı'nda, 83 personelle şehrin en büyük sıkıntısı haline gelen başıboş kedi ve köpeklere hizmet veriyor. Sarıyer'de 700 dönüm alan üzerine 10 dönümü kapalı olmak üzere 400 dönüme konumlandırılmış olan bakımevinde, 13 veteriner hekim, 3 tekniker ve teknisyen olmak üzere toplamda 83 personel görev yapıyor. Kapalı alanların tamamı doğalgaz tertibatıyla yerden ısıtılan bakımevi, yaklaşık 4 bin sakat, yaşlı ve mağdur hayvanın yaşam alanıyla bin 600 hayvana tedavi, kısırlaştırma, bakım ve yavrulu annelere hizmet verecek kapasitede. Birimde şu anda 2 bine yakın hayvan bulunuyor. Bakımevi ile ilgili bilgi veren Veteriner Hizmetleri Müdürü Muhammet Nuri Coşkun, "Özellikle kısırlaştırma, tedavi ve yavrulu annelere bakmaktayız. Ekiplerimiz sahipsiz hayvanları buraya getiriyor,...