01 / 05 / 2024

İBB Seyrantepe hizmet binası açıklaması

İBB Seyrantepe hizmet binası açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Seyrantepe’de yeni bir hizmet binası inşa edeceği yolunda çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı... İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor...

İBB'nin Merter'deki hizmet binasının satışı için iptal kararı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, geçtiğimiz Haziran ayında Merter'de satışa çıkarılan hizmet binasını satışının iptal edildiğini açıkladı.

Adalar Belediyesi Hizmet Binası depreme dayanaksız mı?

Adalar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nın depreme dayanıksız olduğunu belirledi. Yapılan analizler sonrasında İBB'nin Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nı yıkması bekleniyor.

Adalar'da ek hizmet binası açıldı! 

İBB Bakırköy, Kartal ve Kasımpaşa’dan sonra dördüncü ek hizmet binasın açılışını Adalar’da gerçekleştirdi. 

İBB'nin yeni hizmet binası Marmara Forum'da!

İBB, Merter'de bulunan ek hizmet binasını Marmara Forum'un E-5 tarafında kalan bloğuna taşıdı. AVM'nin ön tarafında hizmet binası için otopark inşaatı başladı.

Seyrantepe’deki imar planı değişikliği meclis gündeminde!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Seyrantepe'de yeni hizmet binası yapacağı arazide altmış beş kata kadar otel, rezidans ve alışveriş merkezi yapılabilmesi için plan değişikliği yapması ve dikine mimari sorunu TBMM gündemine taşındı..

İBB'nin Seyrantepe arazisinin imar planı değişti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2010 yılında yeni hizmet binası yapılacağını duyurduğu Seyrantepe arazisinin imarı değişti. Arazinin planına iş merkezi, büro, alışveriş merkezi, rezidans, konaklama tesisleri, otel, motel, apart otel eklendi.

Seyrantepe Mahalle Konağı'nda sona gelindi!

Kağıthane Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Seyrantepe Mahalle Konağı, hizmete girmesiyle her yaştan vatandaşa hizmet edecek.

Şehitkamil Seyrantepe 2 Sosyal Tesisi açılıyor!

Şehitkamil Belediyesi, Seyrantepe Mahallesi’ne yaptığı ikinci sosyal tesisi tamamladı. Halkın birçok ihtiyacına tek noktadan hizmet verilecek Seyrantepe 2 Sosyal Tesisi, önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.

Beyoğlu Belediyesi ek hizmet binasının yüksekliği artırıldı!

İBB, İstiklal Caddesi üzerindeki Beyoğlu Belediyesi ek hizmet binasının yüksekliğini 24.50 metreden 28.50 metreye çıkardı. Komşularının yanında dikkat çekici şekilde yüksek olan kamu binasına verilen ek yükseklik ile yapı yoğunluğu daha da arttırıldı.

İBB Seyrantepe Mesken Konutları!

İBB Seyrantepe Mesken Konutları Seyrantepe itfaiye binasının yanında yükseliyor. 1 ay içerisinde hak sahiplerine teslim edilmesi planlanan proje Seyrantepe metrosuna yakın bir bölgede bulunuyor.

İBB Seyrantepe Konutları 1 ay sonra teslim!

İBB'nin Seyrantepe’de kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği 560 konutun inşaatı tamamlanmak üzere, herhangi bir satış işleminin gerçekleşmeyeceği İBB Seyrantepe Mesken Konutları 1 ay sonra hak sahiplerine teslim edilecek

Seyrantepe Mahalle Kompleksi’nin temeli atıldı!

Kağıthanelilere 11 farklı alanda hizmet verecek olan Seyrantepe Mahalle Kompleksi’nin temeli Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç tarafından atıldı. Projenin bitiminde, aynı alanda birçok birimin bir arada yer alması planlıyor.

Seyrantepe metro istasyonu yarın açılacak!

Galatasaray Kulübü, uzun süredir hizmet dışı olan Seyrantepe metrosunun Mersin İdman Yurdu maçıyla birlikte hizmete gireceğinin müjdesini verdi.

İBB Seyrantepe hizmet binası açıklaması Haberi

İBB Seyrantepe hizmet binası açıklaması


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama şu şekilde;


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Seyrantepe’de yeni bir hizmet binası inşa edeceği yolunda çıkan haberlere ilişkin aşağıdaki açıklamanın yapılması zorunlu olmuştur:


“Belediye bünyesinde yaklaşık 70 bin personel çalışmaktadır.


Bu sebeple İstanbul’un farklı noktalarına dağılmış bulunan tüm personelin tek çatı altında toplanması halinde işletme giderleri açısından ciddi bir tasarruf sağlanıp sağlanmayacağına ilişkin bir ar-ge çalışması yapılmıştır.

Bu doğrultuda tüm birimleri tek çatı altında toplayabilecek nitelikte bir hizmet binası için taslak proje hazırlanmış olmakla birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi yarım ada içinde kalmasının daha doğru olacağı değerlendirilmiş ve Yeni Hizmet Binası Projesi uygulamaya konulmamıştır.


Yani İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fatih Saraçhane’de bulunan mevcut binasında hizmet vermeye devam edecektir.


Böylelikle İstanbul Büyükşehir Belediyesi için Seyrantepe’de yeni bir hizmet binası yapılacağı yolundaki haber gerçek...