01 / 05 / 2024

ibb şişli fabrika imarı

ibb şişli fabrika imarı

Şişli'deki eski likör fabrikası arazisinin devri bir grup CHP'li araziye ilişkin İBB tarafından yapılan "uygulama imar plan tadilatıI ve nazım imar planının iptali ile yürütmenin durdurulması" istemiyle dava açtı.

Sultangazi, Şile, Şişli, Esenyurt! İBB onayladı! En yüksek bütçeli ilçe resmen belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, Sultangazi, Şile, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar ve Zeytinburnu belediyelerinin 2024 yılı mali bütçelerini kabul etti.

İBB’den Şişli’ye zemin altı otoparkı ve futbol sahası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Şişli ilçesine yapılan Kuştepe Zemin Altı Otoparkı ve Futbol Sahası'nın temel atma töreni düzenlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada, İstanbul'un tüm ilçelerine eşit derecede hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

İBB Şişli, Beyoğlu ve Eyüpsultan'daki 3 arsayı satışa çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şişli, Beyoğlu ve Eyüpsultan'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı.

İBB'den Şişli'de 450 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şişli'nin Mecidiyeköy Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 450 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir Çiğli'de 6.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 6 milyon 373 bin 427 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Çiğli'de 11.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi'nde yer alan fabrika binası ve arsası 11 milyon 172 bin 153 TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Çiğli'de 22.2 milyon TL'ye icradan satılık 2 fabrika!

İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi'nde yer alan 2 fabrika toplamda 22 milyon 263 bin 903 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Çiğli Atatürk OSB'de 6.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli Çiğli İlçesi'nde Atatürk OSB içerisinde yer alan fabrika 6 milyon 373 bin 427 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 14 Şubat 2018 olarak belirlendi.

Çiğli'de 14.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Çiğli İlçesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 14 milyon 715 bin 181 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu fabrika için ilk ihale tarihi 22 Şubat 2018 olarak belirlendi. 

İzmir Çiğli'de 22.2 milyon TL'ye icradan satılık 2 fabrika!

İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi'nde yer alan 2 adet fabrika toplamda 22 milyon 263 bin 903 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İBB'den Şişli'de 7.2 milyon TL'ye satılık apartman!

İBB Emlak Müdürlüğü Şişli'de 10 katlı bir apartmanı satışa çıkardı. Apartmanın muhammen bedeli ise 7 milyon 200 bin TL. 

İBB'den Şişli'de 7.2 milyon TL'ye satılık apartman!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şişli'deki apartmanını ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale 27 Aralık'ta gerçekleşecek..

Şişli Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi İBB gündeminde!

İstanbul'da bulunan Şişli Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yıkılarak alışveriş merkezi ve rezidans yapılacağı iddiası üzerine açıklama yapan CHP'li Tonguç Çoban, konuyu İBB meclis gündemine getirdi.

ibb şişli fabrika imarı Haberi

ibb şişli fabrika imarı

Şişli'deki eski Likör Fabrikası arazisine
ilişkin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapılan "Uygulama İmar Plan Tadilatı ve Nazım İmar Planının iptali ile yürütmenin durdurulması" istemiyle dava açıldı.
CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen, partinin İl Başkanı Gürsel Tekin ve Şişli İlçe Başkanı Dursun Çatlı ile bir grup partili tarafından, CHP Şişli İlçe Başkanlığı adına, Şirinevler'deki İstanbul nöbetçi İdare Mahkemesine verilen dava dilekçesinde, Mecidiyeköy'deki
Tekel Likör Fabrikası arsasının mülkiyetinin, Maliye hazinesi adına tapuda kayıtlı iken bedelsiz olarak Başbakanlık Toplu Konut İdaresine (TOKİ) devredilerek, tapuda tescil edildiği belirtildi.


İBB'nin davalı taraf olarak görüldüğü dilekçede, söz...