07 / 07 / 2024

İBB Sultanbeyli yol bakım ihalesi ne zaman

İBB Sultanbeyli yol bakım ihalesi ne zaman

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sultanbeyli İlçesi, Hayat ve Miraç caddeleri ile ara sokakları düzenleme inşaatı yapım işini ihaleye açıyor...

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Gündüz tarafından kuruldu.

Cihat Yol Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihat Yol Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Öürk tarafından kuruldu.

Umut Yol Yapı İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Yol Yapı İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kaplan tarafından kuruldu. 

Yeni Yol Group İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Yol Group İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Battıkh tarafından kuruldu.

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Ataş tarafından kuruldu.

Sultanbeyli'de kentsel dönüşüm hızlanıyor!

İstanbul'da kentsel dönüşümün hızlandığı ilçelerden biri olan Sultanbeyli için rapor hazırlandı. İlçenin yeni imar planı geçtiğimiz hafta İBB'den geçti.

Sultanbeyli'de imar planı değişikliği!

İBB Meclisi’nde AKP’lilerin ‘çoğunluk’ kararıyla, Sultanbeyli Belediyesi’nin eski başkanı Alaattin Ersoy’a ait arsanın imar planlarında değişiklik yapıldı. Arazinin 0.25 emsal olan imar hakkı, Meclis çoğunluk kararı ile 1.50’ye yükseltildi.

Çekmeköy-Sultanbeyli Metro Hattı'nda 2. TBM kazısı başlıyor!

Euroband ihracı ile yapımına hız verilen Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metrosu’nda, 2. TBM kazısı başlatılıyor. Hattın Sancaktepe İstasyonu’nda 15 Ocak Cuma günü yapılacak tören, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla düzenlenecek.

Tbs Yol Yapım Asfalt Nakliyat Petrol Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Yol Yapım Asfalt Nakliyat Petrol Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kasim Yılmaz tarafından kuruldu.

Sultanbeyli Belediyesi'nden hasarlı bina açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB), deprem çalıştayında Sultanbeyli'de 45 binanın hasarlı olduğunu dile getirmişti. İlçe genelinde toplam 33 bin bina olduğunu söyleyen Sultanbeyli Belediyesi, konuyla ilgili yazılı açıklama da yaptı.

Sultanbeyli Belediyesi'ne imara aykırı inşaat soruşturması!

İBB, Sultanbeyli Belediyesi'nin özel aile hastanesinin imara aykırı ek inşaatına göz yumduğu iddialarına ilişkin harekete geçti. İBB konuyla ilgili evrakları belediyeden isterken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da soruşturma başlattı.

Zera Yol Yapı İnşaat Nakliyat Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zera Yol Yapı İnşaat Nakliyat Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Yunus tarafından kuruldu.

İBB'den Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yol inşaatına ilişkin açıklama!

İBB, dün açılışı gerçekleştirilen Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yol inşaatında yaşanılan süreci açıkladı. İBB, hastaneye ulaşımı sağlayacak yolların inşaatının İBB tarafından durdurulduğu iddialarını yanıtladı...

İBB Sultanbeyli yol bakım ihalesi ne zaman Haberi

İBB Sultanbeyli yol bakım ihalesi ne zaman


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sultanbeyli İlçesi Hayat ve Miraç caddeleri düzenleme ihalesi açıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapı İşleri Müdürlüğü İhale Salonu'nda yapılacak olan ihale 1 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleştirilecek. 



 İhale şartlarına göre ihale sonrası sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak. Yapım işi çalışmasının 360 takvim günü içinde bitirilmesi planlanıyor. 


İlanın detaylarını görmek için