07 / 07 / 2024

İbba Dental

İbba Dental

Ar-Ge çalışmalarıyla yerli revetman ve porselen tozu üretimi gerçekleştiren İbba Dental, turizm sektörüne de adım attı. Firma, İbba Otel ismiyle Adana'nın merkezinde butik otel işletmesine başladı.

Bba Mühendislik İnşaat Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bba Mühendislik İnşaat Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arife Karaboğa ve Bulut Senyücel ortaklığında kuruldu.

Dental Poliklinik Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Dental Poliklinik Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Limited  Şirketi Bağcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hilmi  Aydın ve  Mehmet Selman Güler tarafından kuruldu.

Dental Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dental Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Balcı Aslangil, Muhammed Kemal Aslangil  tarafından kuruldu.

Ortaköy Bba Gayrimenkul Restoran Kafe İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortaköy Bba Gayrimenkul Restoran Kafe İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Bora Aydın tarafından kuruldu.

Tarihi Numune Hastanesi'nin binası sağlığa hizmet edecek!

Türkiye'nin en eski sağlık kuruluşlarından biri olan ve Ankara Şehir Hastanesine taşınan Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinin tarihi binası, tıbba hizmet vermeye devam edecek.

Büyük bankalar Brexit yüzünden İngiltere'den ayrılacak!

Вritish Bankers Association (BBA) Başkanı Anthony Brown, İngiltere'de faaliyet gösteren büyük bankaların Brexit sürecinin başlayacağı 2017 başlarında ülkeden çekilmeye hazırlandığını belirtti.

Muş'ta Mis Dental Diş Hastanesi açıldı!

Düzenlenen açılış törenine Belediye Başkanı Feyat Asya, İl Müftü Yardımcısı Tahsin Ötgüç, kamu kurum amirleri ve çok sayıda davetli katıldı. Belediye Başkanı Feyat Asya, bu tür yatırımlara ciddi ihtiyaçların olduğunu söyledi.

Avrupa'nın en büyük dental implant fabrikası Türkiye'ye kurulacak!

Avrupa'nın en büyük dental implant fabrikalarından biri olacak kurulum projesinin işbirliği protokolü imzalandı. Fabrika TÜBİTAK, DTİ İmplant ve Biyoteknoloji Enstitüsü işbirliği ile TÜBİTAK Marmara Teknokent'te inşa edilecek.

Sultan II. Bayezid Edirne Darüşşifası’nın restorasyonu tamamlandı!

Tıbba ve insanlığa hizmet misyonu ile 1912 yılında girdiği Türk ilaç sektörünün önemli firması Abdi İbrahim, 500 yıllık geçmişiyle tıp tarihinde yeri olan Sultan II. Bayezid Edirne Darüşşifası’nı restore etti.

İbba Dental, İbba Otel yatırımıyla turizme adım attı!

Ar-Ge çalışmalarıyla yerli revetman ve porselen tozu üretimi gerçekleştiren İbba Dental, turizm sektörüne de adım attı. Firma, İbba Otel ismiyle Adana'nın merkezinde butik otel işletmesine başladı.

Hospitadent Dental Group 9. şubesini Kayseri'de hizmete açtı!

Hospitadent Dental Group 9. şubesini Kayseri'de açıldı. Hospitadent Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Recep Eşkar, Kayseri Hospitadent Dental Group hakkında bilgi verdi ve 9. Şube için neden Kayseri ' yi seçtiklerini anlattı...

Hospitadent Dental Group 9.Hastanesi'ni Kayseri'de açtı!

10 yıldır kaliteden ödün vermeden, hasta memnuniyetini ilke edinerek çalışan Hospitadent Dental Group , şimdilerde 9. Şubesini Kayseri’de hizmete açtı. Dt. Recep Eşkar Hospitadent Dental Group hakkında bilgi verdi

Sakarya Üniversitesi, tasarım ve üretim merkezi olacak!

Ortopedik ve Dental İmplant Tasarım, Üretim ve Test Merkezi'nde dental ve ortopedik implantların tasarımı ve yüzey kaplama işlemleri yapılacak...

İbba Dental Haberi

İbba Dental

Diş protez sektörünün yanı sıra şimdi de turizm sektöründe yatırıma yöneldiklerini vurgulayan İbba Dental Yönetim Kurulu Başkanı İclal Çağlar, otel yatırımı ile turizm sektöründe de iddialı olduklarının altını çizdi.


Adana'mn merkezinde bulunan ve daha önce kız öğrenci yurdu olarak kullanılan üç katlı binayı otele dönüştürdüklerini bildiren Çağlar, önümüzdeki dönemde üst katlardaki daireleri de bünyelerine dahil ederek otelin kapasitesini artırmayı düşündüklerini söyledi. 

Yatırımlarını turizme yönlendirdiklerini belirten İclal Çağlar, iki yıldır faaliyette olmayan ve mülkleri kendine ait olan binada kurdukları otelin 18 oda ile toplam 51 kişilik konaklama kapasitesinde olduğunu aktardı. İki tane tek, iki tane çift ve 14 tane de üç yataklı odası olan otelin fark yaratacak bir konseptte olduğunu iddia eden Çağlar, otelde okuma odasının da bulunduğunu kaydetti. Ücrete dahil olmak...