06 / 05 / 2024

IberiaBank şubelerini kapatıyor mu

IberiaBank şubelerini kapatıyor mu

Amerika'nın önde gelen bankaları arasında yer alan IberiaBank, ülkedeki 22 şubesini kapatma kararı aldı.

Yeni emlakçılık sistemine ayak uyduramayanlar kepenk kapatıyor!

Konut sektöründeki hareketlilik emlakçıları da vurdu. Yeni emlakçılık sistemine ayak uyduramayanlar tek tek kepenk kapatıyor.

Ünlü otomobil markası 60 bayisini kapatıyor! 

Kadim bir geçmişe ve üne sahip otomobil üreticisi Jaguar anavatanında 60 adet bayisini kapatma kararı aldı. Akıllaraysa "Acaba Jaguar batıyor mu?" sorusu geldi.

Dünyanın en iyi restoranı seçilmişti, Noma kepenk kapatıyor! En düşük menünün fiyatı 500 dolar!

2011 yılında dünyanın en iyi restoranı seçilen Danimarka'nın başkenti Kopenhag'daki 'Noma' adlı restoran 2024 yılının sonunda kepenk kapatmaya hazırlanıyor. Personel ve ürünlerdeki yüksek fiyatlara vurgu yapıldı.

Altın fiyatları haftayı düşüşle kapatıyor! Bu hafta altın piyasası ne olur?

Altın piyasasında bu hafta içi ani iniş ve yükselişler yaşandı. FED'in faiz kararı ve Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekatların hız kesmeden devam etmesi altın piyasasında dalgalanmalara neden oldu. Peki altın fiyatları hafta içi ne oldu, bu hafta ne olur? İşte cevabı...

Inditex, Venezuela'daki tüm mağazalarını kapatıyor!

Zara, Bershka, Pull - Bear gibi markaları bünyesinde bulunduran İspanyol moda perakendecisi Inditex, Venezuela'daki bütün mağazalarını kapatma kararı verdi. 

Debenhams, kalan son 49 satış noktasını bu hafta kapatıyor!

242 yıllık perakendeci Debenhams, kalan son 49 satış noktasının da 12 Mayıs ve 15 Mayıs tarihilerinde kapanacağını açıkladı.

Türkler, dünyanın en ünlü AVM’lerindeki mağazaları ucuza kapatıyor!

Pandemide mağazaları kapatıp geleneksel perakendeden kaçan Avrupalıların yerini Türkler dolduruyor. Dünyanın en ünlü AVM'lerinde Avrupalı kaçıyor, Türkler kiralıyor...

Douglas Avrupa'daki 500 mağazasını kapatacak!

Merkezi Almanya'da bulunan, parfüm ve kozmetik perakendecisi Douglas, koronavirüs salgınının tüketici alışkanlıklarını değiştirmesinin etkisiyle Avrupa'daki 500 mağazasını kapatıyor.

Gayrimenkul sektörü 2020'yi rekorla kapatıyor!

Gayrimenkul sektörü 2020 yılını koronavirüs pandemisine rağmen rekorla kapatıyor. Kamu ve özel bankalarının düşük faizli kampanyası sayesinde 11 ayda yaklaşık 1.4 milyon konut satıldı.

Japonya oturumu olmayana kapılarını kapatıyor!

Japonya, yeni tip koronavirüsün daha bulaşıcı olduğu iddia edilen mutasyonuna karşı, ülkede oturumu bulunmayan tüm ülke ve bölgelerden gelecek yolculara, ocak sonuna kadar kapılarını kapatacak.

Ünlü markalar New York’taki şubelerini birer birer kapatıyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüsü salgını yüzünden ABD’de en fazla can kaybının yaşandığı şehir New York’ta, ünlü markalar şubelerini birer birer kapatıyor...

Ondörtüç Pendik projesinde yüzde 30 indirim fırsatı!

Konsept projeleriyle sektörün yenilikçi markaları arasında yer alan İnsay Yapı, yılı çok avantajlı bir Kış Kampanyası ile kapatıyor. Peşin ödemede yüzde 30’a varan indirimin sağlandığı kampanya dâhilinde, yatırımcılara cazip ödeme seçenekleri de sunuluyor.

GAP, Avrupa'daki mağazalarını kapatıyor!

Amerikan tekstil markası GAP, Avrupa'daki mağazalarını kapatma kararı aldı...

IberiaBank şubelerini kapatıyor mu Haberi

IberiaBank şubelerini kapatıyor mu

Posta gazetesinde yer alan habere göre, 131 yıllık tarihe sahip, Amerika'nın önde gelen bankaları arasında yer alan IberiaBank, ülkedeki 22 şubesini kapatma kararı aldı.

1887'de kurulan ve ABD'nin Güneydoğu bölgesinde yaklaşık 296 lokasyonda şubeleri olan dev banka bugün yaptığı açıklamada, kapatmaları bu yılın ikinci ve üçüncü çeyreğinde yapacağını bildirdi.

Şube katmalarının konsolidasyon amacıyla yapıldığı belirtilirken bu adımın ilk etapta şirkete yaklaşık 12 milyon dolarlık bir ek maliyet doğuracağı da belirtildi. Ancak ortaya çıkacak bu maliyetin önümüzdeki iki yıllık süre zarfında faiz dışı giderlerde ortaya çıkacak düşüşün de etkisi ile geri kazanılması da...