07 / 05 / 2024

İbis Konya temel atma töreni

İbis Konya temel atma töreni

Accor Grubu, Bistaş 1 Konya Turizm İşletmeleri A.Ş.'nin yatırımcılığında Konya'nın uluslararası zincir otellerini hizmete sokacak. 178 oda kapasiteli Novotel Konya ve 130 oda kapasiteli ibis Konya otellerinin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Konya Şükran’da birinci etabın temeli atıldı

Konya’nın en büyük dönüşüm projelerinden biri olan Sahibata Mahallesi Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 3. perde açıldı. 2 milyar TL üzerindeki bütçesi ile Türkiye’nin sayılı projelerinden biri olan projenin birinci etabının temel atma töreni gerçekleşti.

Konya Turgutreis Evleri'nin temeli atıldı!

Konya'da Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen Turgutreis Evleri'nin temel atma töreni önceki gün gerçekleşti. 

Konya Turgutreis Evleri'nde temel atma heyecanı!

Konya Meram Belediyesi, hayata geçirdiği Turgutreis Evleri Projesi için temel atma heyecanı yaşıyor. Konyalıların merakla beklediği proje için yarın temel atma töreni gerçekleşecek.

Konya Şükran'da kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Şükran'da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için temel atma töreni gerçekleşti.

Konya Meram'da kentsel dönüşüm için ilk temel atılıyor!

Konya'nın Meram ilçesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için temel atma işlemi bugün yapılıyor. Proje 5 ayrı etaptan meydana gelecek. 

Konya Yeni Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya Yeni Sanayi Sitesi'nin temel atma törenine katıldı. Bakan Kurum, temel atma töreninde önemli açıklamalar yaptı.

Konya Meram'da hükümet konağının temeli atıldı!

Konya'nın Meram ilçesine inşa edilecek olan Meram Hükümet Konağı'nın temel atma töreni gerçekleşti.

Konya'da 6 bin 950 konut inşa ediliyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Konya'da Mevla  Mevlana Meydanı Yenileme ve Dönüşüm Projesi kapsamındaki temel atma töreninde yaptığı konuşmada Konya'nın 14 ilçesinde 6 bin 950 konut inşa edildiğini açıkladı. 

Konya Hüyük Şehir Konağı’nın temeli atıldı!      

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Hüyük ilçesine kazandırılan yatırımlarda incelemeler yaparak ilçeye kazandırılacak şehir konağının temel atma törenine katıldı. 

Konya Eski Garaj Ticaret ve Konut Projesi'nin temeli atıldı!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi tarafından ihalesi yapılan Eski Garaj Ticaret ve Konut Projesi temel atma töreni yapıldı.

Konya Havzan Aile Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Konya Havzan Aile Yaşam Merkezi'nin temel atma töreni gerçekleşti. Yıl sonunda teslim edilecek olan Havzan Aile Yaşam Merkezi ve Çocuk Sokağı Projesi bin 235 metrekarelik inşaat alanına sahip.

Konya Fahrünnisa Hatun Sosyal Tesisi'nin temeli bugün atılıyor!

Konya Meram Belediyesi tarafından Uluırmak Ali Hoca Mahallesi'nde inşa edilecek Fahrünnisa Hatun Sosyal Tesisi'nin temeli atılıyor. Temel atma töreni bugün gerçekleşecek.

TOKİ Konya Evleri'ne 6 bin 500 kişi başvurdu!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Konya Şubesi Başkanı Gülhan Çağlar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile görüştüklerini belirterek, TOKİ başvurularının devam ettiğini yaşanan toplumsal olaylardan dolayı temel atma töreninin biraz ertelendiğini ifade etti.

İbis Konya temel atma töreni Haberi

İbis Konya temel atma töreni


Uluslararası otel işletmecisi Accor Grubu, Bistaş 1 Konya Turizm İşletmeleri A.Ş.'nin yatırımcılığında Konya'nın uluslararası zincir otellerini hizmete sokacak. Bistaş 1 Konya Turizm İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özşenol ve Accor Otelleri Türkiye Genel Müdürü Murat Kadaifcioğlu'nun katılımı ile 178 oda kapasiteli Novotel Konya ve 130 oda kapasiteli ibis Konya otellerinin temel atma töreni...