30 / 04 / 2024

Ibis Otel&Novotel Zeytinburnu değerleme raporu

Ibis Otel&Novotel Zeytinburnu değerleme raporu

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Ibis Otel&Novotel Zeytinburnu ve Novotel Trabzon değerleme raporları yayınlandı.

Kazlıçeşme sahile 65.2 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Çelikoğlu Otelcilik'in İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme sahilde hayata geçireceği 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu otel projesi 65 milyon 270 bin TL'ye mal olacak.

Kazlıçeşme sahile 112 odalı yeni otel geliyor!

Çelikoğlu Otelcilik İstanbul Zeytinburnu'ndaki yeni otel yatırımı için start verdi. 112 odalı otel 65 milyon 270 bin TL'ye mal olacak.

Vegaist İnşaat, 'İbis İstanbul Şişli Otel' projesi için düğmeye bastı!

Vegaist İnşaat Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul'da hayata geçirmeyi planladığı İbis İstanbul Şişli Otel için harekete geçti. 

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis otellerine 1 milyar 3 milyon TL değer biçti!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve Ibis'e ait 30 Haziran 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis otelinin değeri ne kadar oldu?

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Akfen GYO Kayseri Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Kayseri Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Akfen GYO Novotel ve Ibis otelleri 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Gaziantep Novotel ve Ibis'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı. 

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve Ibis otelleri ait değerleme raporlarını yayınladı...

Gaziantep Novotel ve Ibis Otel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Gaziantep Novotel ve Ibis Otellerine ait değerleme raporlarını yayınladı...

Kayseri Novotel ve Ibis Otel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Kayseri Novotel ve Ibis Otellerine ait değerleme raporlarını yayınladı...

Akfen GYO'nun Zeytinburnu arsasının tahsis süresi 49 yıl uzatıldı!

Üzerinde Zeytinburnu Novotel ile Ibis otellerinin bulunduğu hazine arazisinin kesin tahsis süresi, Akfen GYO'nun Kültür ve Turizm Bakanlığı'na yaptığı başvurunun onaylanması ile 22 Aralık 2018'den itibaren 49 yıla uzatıldı...

Akfen GYO 2 ildeki 5 otelin 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Zeytinburnu Novotel, Zeytinburnu Ibis, Tuzla Ibis, Kayseri Ibis, Kayseri Novotel'e ilişkin 2017 değerleme raporunu yayınladı.

Akfen GYO 5 otelin 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İzmir Ibis, Esenyurt Ibis, Gaziantep Ibis, Gaziantep Novotel, Trabzon Novotel'e ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Ibis Otel&Novotel Zeytinburnu değerleme raporu Haberi

Ibis Otel&Novotel Zeytinburnu değerleme raporu

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan açıklama şöyle;


Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:III, No:48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği uyarınca, Şirketimiz portföyünde yer alan Ibis Otel&Novotel Zeytinburnu ve Novotel Trabzon'a ait 31 Aralık 2015 tarihli değerleme çalışmaları EPOS Gayrimenkul Değerleme A.Ş'ye yaptırılmıştır. 


Şirketimiz portföyünde yer alan Ibis Otel&Novotel Zeytinburnu ve Novotel Trabzon'a ait 31 Aralık 2015 tarihli değerleme raporları ekte yer almaktadır.


Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine...