03 / 05 / 2024

İbn-i Sina İlkokulu

İbn-i Sina İlkokulu

Çocukların okula çamursuz gitmelerini sağlamak için yoğun çaba harcayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, daha önceden tespit ettiği 45 okulun 37’sinde çalışmalarını tamamlarken, kalan 8 okulun yolunu da bitirmek üzere.

Altında büyük deprem için tarih verildi! Gram altın o gün tam anlamıyla 2.500 TL olacak! Hazır olun

Orta Vadeli Program’ı (OVP) değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı altında bnüyük deprem için tarih verdi. Gram altının 2.500 lira olacağını söyleyen Memiş, yatırımcıları uyardı.

14 ayar altın kolye, yüzük, küpe ve bileklik fiyatı ne kadar? İşte Sina Pırlanta 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Altın kolye, bileklik yüzük ve küpe almak isteyen binlerce kişi 14 ayar altın küpe, yüzük, bileklik ve kolye fiyat listesini araştırıyor. Peki Sina Pırlanta'da 14 ayar altın fiyatları ne kadar? İşte Sina Pırlanta 4 Ekim 2022 fiyat listesi.

Pırlanta yüzüklerde büyük indirim! İşte Sina Pırlanta 27 Eylül 2022 fiyat listesi…

Pırlanta yüzük almak isteyenler Sina Pırlanta yüzüklerin fiyat listesini merak ediyor. Sina Pırlanta’da yüzüklerde yüzde 30’a varan indirim yaptı. Peki Sina Pırlanta yüzük fiyatı ne kadar? İşte Sina Pırlanta pırlanta yüzük 27 Eylül 2022 fiyat listesi...

Bn Design İç Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Bn Design İç Mimarlık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Anıl Aydın tarafından kuruldu.

TOKİ'den İzmir Çiğli'ye iki yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

İzmir İli Çiğli İlçesi Küçükçiğli Mahallesi (Akiş Öğütçü Ortaokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesi (Engin Hayri Özmeriç İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den İzmir Çiğli'ye iki yeni okul!

İzmir İli Çiğli İlçesi Küçükçiğli Mahallesi (Akiş Öğütçü Ortaokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesi (Engin Hayri Özmeriç İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den İzmir Çiğli'ye 2 yeni okul!

İzmir İli Çiğli İlçesi Küçükçiğli Mahallesi (Akiş Öğütçü Ortaokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesi (Engin Hayri Özmeriç İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 15 Nisan'da yapılacak.

TOKİ'den Buca'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

İzmir ili Buca İlçesi Yiğitler Mahallesi (Vali Rahmi Bey İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Binası ve Çiğli İlçesi Küçük Çiğli Mahallesi (80Yıl Küçükçiğli İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ'den İzmir Buca'ya 2 yeni okul müjdesi! İhalesi yarın!

İzmir ili Buca İlçesi Yiğitler Mahallesi (Vali Rahmi Bey İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Binası ve Çiğli İlçesi Küçük Çiğli Mahallesi (80Yıl Küçükçiğli İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den İzmir Buca'ya 2 yeni okul!

İzmir ili Buca İlçesi Yiğitler Mahallesi (Vali Rahmi Bey İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Binası ve Çiğli İlçesi Küçük Çiğli Mahallesi (80Yıl Küçükçiğli İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Şahinbey İbn-i Sina Seyitler Cami açıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, İbn-i Sina Seyitler Cami’nin açılışını gerçekleştirdi.

Güngören'deki Abdi İpekçi İlkokulu tahliye ediliyor!

Güngören'deki Abdi İpekçi İlkokulu için verilen tahliye kararından sonra masa, sıra ve yazı tahtaları, 1520 öğrencinin yeni eğitim görecekleri okullara gönderildi…

Tarihi Tabakhane bölgesi restore edilmeyi bekliyor!

Orta Çağ'ın en önemli seyyahı kabul edilen İbn-i Battuta'nın Safranbolu'ya gelişinde "hendek" olarak bahsettiği dericilikte önemli bir üretim alanı olan Tabakhane bölgesinin restorasyonuyla ilgili plan değişikliğine gidildi.

İbn-i Sina İlkokulu Haberi

İbn-i Sina İlkokulu

Yıllardır çözülemeyen, vatandaşların karşısına büyük bir sorun olarak çıkan bozuk ve yolu olmayan okullar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından bir bir çözülüyor. 


Öğrencilerin çamurlu ve bozuk yollarda okula gitmelerinin önüne geçmek isteyen Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, hassasiyetini “Çocuklarımızın çamur içerisinde okula gitmesini kabul etmiyoruz” şeklinde dile getirmiş ve Fen İşleri Daire Başkanlığı’na talimat vererek okul yollarını asfalta kavuşturması için gerekli talimatları vermişti. 


Bu kapsamda Fen işleri Daire Başkanlığınca yürütülen çalışmalarda merkezde 29, köylerde de 8 okulun yollarının yapımı tamamlandı. 


Haliliye İlçesinde; Görme Engelliler Okulu, Yeşil Urfa İlköğretim Okulu, ŞUTİM Orta Okulu, Tenekeci Mahmut Güzelgöz Okulu, Rabia Hatun Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi, Süleymaniye Kız Meslek Lisesi, Süleymaniye Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi, İbn-i Sina İlkokulu, Ticaret Lisesi, Konuklu İlköğretim Okul'larının yol çalışmaları...