09 / 05 / 2024

İbni Sina Hastanesi nerede

İbni Sina Hastanesi nerede

Hava değişimleri nedeniyle tarihi binasının dış cephesindeki travertenleri dökülmeye başlayan İbn-i Sina Hastanesi’nin farklı noktalarına ‘Dikkat traverten düşebilir’ yazılı uyarı levhaları asıldı.

İbni Sina Hastanesinin atık bölümünde patlama meydana geldi!

AFAD yetkililerin kamyon çevresinde yaptıkları teknik çalışma sonucunda insan sağlığını tehdit edecek herhangi bir risk saptanmaması üzerine 15.40 itibarıyla acil servise hasta kabulüne başlandığını bildirdi...

Derince İbni Sina Mahalle Konağı hizmete açıldı!

Mahalle kültürünü yeniden yaşatmayı hedefleyen Derince Belediyesi'nin projeleri arasında yer alan İbni Sina Mahalle Konağı açıldı...

Gaziantep Şehir Hastanesi 2018'de açılacak!

İbn-i Sina Mahallesinde yapımı süren bin 875 yatak kapasiteli Gaziantep Şehir Hastanesi'nde sona doğru yaklaşıldı. Gaziantep Şehir Hastanesi 2018'de hizmete açılacak.

Kaynarca Semt Polikliniği'nin yolu yenileniyor!

İbni Sina Caddesi’nde başlatılan çalışma ile yol ve kaldırımlar yenilenerek araç parkları ve yayalar için daha konforlu bir hale getiriliyor. Fen İşleri Ekipleri, ilçe genelindeki yollarda asfalt serim çalışmalarına da devam ediyor.

Ankara İbn-i Sina Hastanesi'nin dış cehpesi dökülüyor!

Hava değişimleri nedeniyle tarihi binasının dış cephesindeki travertenleri dökülmeye başlayan İbn-i Sina Hastanesi’nin farklı noktalarına ‘Dikkat traverten düşebilir’ yazılı uyarı levhaları asıldı.

Pendik Smart Houses iletişim!

İbni Sina Caddesi'nde inşa edilen Pendik Smart Houses iletişim için 0216 533 91 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje İstanbul Pendik'te Siyapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Kocaeli su kesintisi 20 Ocak 2015!

Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden olan İSU Derince İbni Sina Mahallesi Mesut Sokak’tan geçen 300 mm çapındaki içmesuyu hattında deplase çalışması yapılacağını duyurdu. Yetkililer vatandaşların gerekli önlemleri almalarını istedi.

Hüseyin Avni Mutlu'dan Bağcılar trafik projesine destek!

Bağcılar İbni Sina Anadolu Lisesi’ ni ziyaret eden İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, öğretmenler odasında öğretmenlerle görüşerek eğitim-öğretim faaliyetleri ile ilgili dilek ve beklentileri dinledi.

Paralarını alamayan işçiler vince çıktı!

Sancaktepe Eyüp Sultan mahallesi İbni Sina caddesi üzerinde inşaatı devam eden özel bir hastaneye ait lojistik merkezinde hareketli saatler yaşandı. 2 aydır paralarını alamadıklarını iddia eden işçilerden 2'si vince çıktı.

Taksim Eğitim Hastanesi Gaziosmanpaşa'ya taşınıyor!

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin depreme dayanıklı olmadığı gerekçesi ile Gaziosmanpaşa'ya taşınması kararı alındı...

Sarıyer Çayırbaşı Devlet Hastanesi'nin temeli atıldı!

Sarıyer Devlet Hastanesi'nin temel atma törenine Mehmet Müezzinoğlu katıldı

Boşaltılan cezaevi hastanesi lüks hastane oldu!

Yapılandırılmaya gidilen Sağmalcılar Cezaevi Hastanesi 100 yataklı modern bir hastaneye dönüştürüldü...

Yeni Kuşadası Devlet Hastanesi 24 ay sonra tamamlanacak!

Yeni Kuşadası Devlet Hastanesi 'nin inşaatı 2 ay önce başladı, projenin 24 ay sonra tamamlanması planlanıyor

Has Mimarlık Shatt Al Arab Hastanesi’nin projesini hazırlıyor!

Has Mimarlık, Irak’ın Basra kentinin en modern hastanesi olacak Shatt Al Arab Hastanesi’nin projesini hazırlıyor...

İbni Sina Hastanesi nerede Haberi

İbni Sina Hastanesi nerede

Levhalar hastaneye gelen hasta ve hasta yakınlarını tedirgin ederken, hastane yetkililileri, “Bölgesel tadilatlarla travertenler yenileniyor” dedi.


ankara üniversitesi tıp fakültesi İbn-i Sina Hastanesi’nin tarihi binasının dış cephesini kaplayan travertenler dökülüp, düşmeye başladı. Travertenlerin dökülüp, düşmesi hastaneye gelen binlerce hasta ve hastane yakını için tehlikeye sebep olurken, hastanenin farklı noktalarına ‘Dikkat traverten düşebilir’ yazılı levhalar asıldı. Hastanenin acil servis ve morg bölümlerinin olduğu bölümde asılı levhaları gördüklerinde tedirgin olan vatandaşlar ise düşecek her traverten taşının ölümcül bir kazaya sebep olacağına dikkat çekti. Hastanenin yüksek katlı bloklarından uzak kalmaya çalışan vatandaşlar, “Madem böyle bir tehlike var, dış cepheyi tamamen yenilesinler. Buraya her gün binlerce hasta, tedavi olmak için geliyor. Düşecek bir traverten nedeniyle tedavi olmaya geldiği hastanede canından olabilir” diyor.


TRAVERTENLER KABARIYOR

İbn-i Sina...