05 / 05 / 2024

İbomonti Turizm kimin

İbomonti Turizm kimin

İbomonti Turizm Danışmanlık Fotoğrafçılık ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin İşitmen tarafından kuruldu.

The Bomonti Residences'taki 3+1 daireler iptal edildi!

Ota Şişli Gayrimenkul İnşaat ve Turizm A.Ş'nin Bomonti'de hayata geçirdiği The Bomonti Residences projesinde yer alan 3+1 daireler iptal edilerek 1+1 dairelerin sayıları artırıldı.

İbomonti Turizm Danışmanlık Fotoğrafçılık ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbomonti Turizm Danışmanlık Fotoğrafçılık ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin İşitmen tarafından kuruldu.

Bomonti Apart Hotel ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bomonti Apart Hotel ve Turizm Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Erol Karakaş ve Burak Yves Güleryüz ortaklığıyla kuruldu.

Pel Galata Otelcilik Turizm Seyahat ve Organizasyon Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pel Galata Otelcilik Turizm Seyahat ve Organizasyon Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Nupelda Bomonti Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Boğuşlu tarafından kuruldu.

Kozmonot Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bomonti Şubesi açıldı!

Kozmonot Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bomonti Şubesi bugün Şişli'de 420 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Bomonti Elektrik Mühendislik mali tablolarını ve faaliyet raporunu yayınladı!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat ve Turizm Şirketi Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamada bağımsız denetimden geçmiş mali tablolarını ve faaliyet raporlarının sorumluluk beyanı yayınladı.

Bomonti Elektrik Mühendislik finansal durum tablosu!

Bomonti Elektrik Mühendislik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık finansal tablosunu yayınladı.

Bomonti Elektrik Mühendislik'in genel kurul toplantısı 15 Haziran'da!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. 2015 Olağan Genel Kurul Toplantısı 15 Haziran 2016 Çarşamba günü, saat 14.00'te Şişli'de yapılacak.

Bomonti Elektrik Mühendislik kar dağıtacak mı?

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. 2015 yılı kar dağıtımını finansal tablolarında zarar söz konusu olduğundan, kar dağıtımı yapılamayacağı açıkladı.

Bomonti Elektrik Mühendislik genel kurul toplantısı 15 Haziran'da!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. 15 Haziran'da yapacağı genel kurul toplantısının yerini ve genel kurul gündemini açıkladı.

Kayı Tercüme Danışmanlık Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Tercüme Danışmanlık Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Pınar Bozyel tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Bomonti, Merkez Mahallesi, Harzemşah Sokak'ta kuruldu.

Bomonti Elektrik Adıyaman Çelikhan HES projesinin dava süreci!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. ,Adıyaman Çelikhan HES Projesinin Bağlantı Hattının Yatırım Bedelinin Geri Ödenmesi İle İlgili Alacağımızın Tahsiline İlişkin Dava Süreci ile ilgili KAP'a açıklama yaptı.

Dizayn Mimari Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Mimari Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Ceylan, Uğur Güzeller, Özgür Tayfun Gevrek ortaklığıyla 600 bin TL sermaye ile 16 Eylül'de Şişli, Bomonti'de kuruldu.

İbomonti Turizm kimin Haberi

İbomonti Turizm kimin

İbomonti Turizm Danışmanlık Fotoğrafçılık ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin İşitmen tarafından kuruldu.

İbomonti Turizm Danışmanlık Fotoğrafçılık ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1-) TURİZM VE SEYAHAT İŞLERİ ALANINDA; a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama...