30 / 04 / 2024

İbrahim Aydemir

İbrahim Aydemir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Milletvekili İbrahim Aydemir yapımı devam eden Sağlık Kampüsünde incelemelerde bulundu.

Boztepe Vizyon Turizm Taşımacılık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boztepe Vizyon Turizm Taşımacılık Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Aydemir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 7 Ekim 'de Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi 'nde kuruldu.

Fatisa Vizyon Gıda Sağlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fatisa Vizyon Gıda Sağlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Aydemir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu.

Hol Vizyon Gayrimenkul Gıda Turizm Otomotiv Nakliyat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hol Vizyon Gayrimenkul Gıda Turizm Otomotiv Nakliyat Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Aydemir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

TÜİK Eski Başkanı Aydemir: ‘Geriye dönük 3-4 senenin düzeltilip çalışan kesimin aylığına yansıtılması lazım’

TÜİK’in açıkladığı düşük enflasyonun halkı yoksullaştırdığını belirten Birol Aydemir, “Geriye dönük 3-4 senenin düzeltilip çalışan kesimin aylığına yansıtılması lazım” dedi. Aydemir, ekonominin bir senede yoluna girebileceğini söyledi.

Aydemir Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydemir Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Ertuğ Aydemir ve Selahattin Berk ortaklığında kuruldu.

Aydemir Otel Turizm İthalat İhracat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydemir Otel Turizm İthalat İhracat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Emin Aydemir tarafından kuruldu.

Birol Aydemir'den esnaf kira yardımına ilişkin açıklama!

DEVA Partisi Sektörel Politikalar Başkanı Birol Aydemir, esnaflara yapılan kira desteğinin büyük illerde 2.500 TL'ye çıkarılmasını ve kira stopajının da alınmamasını önerdi.

Aydemir Akbaş yeni ev arıyor!

Nişantaşı’nda görüntülenen ünlü oyuncu Aydemir Akbaş, giriş katı, düz ayak bir ev aradığını söyledi.

Depremde konutları hasar gören vatandaşlara destek paketi TBMM'de onaylandı!

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir ve AK Parti'li milletvekillerinin imzasıyla hazırlanan "Bazı Kanunlarda ve 399 sayılı KHK'de Değişiklik Yapan Kanun Teklifi" TBMM'de kabul edildi...

Ekonomide düzenlemeler içeren 'torba teklifi' TBMM komisyonunda!

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ekonomide düzenlemeler içeren "torba teklif"in 12 farklı kanun ve kanun hükmünde kararnamede değişiklik yapılması öngördüğünü anlattı.

Aydemir Akbaş kedileri için evinden taşındı!

Usta sanatçı Aydemir Akbaş, yıllardır oturduğu Nişantaşı Topağacı'ndaki evinden kedileri için taşındı.

Aydemir Akbaş Mecidiyeköy'e taşındı!

Usta oyuncu Aydemir Akbaş 55 yıllık Nişantaşı Topağacı'nda bulunan evinden taşındı.  Mecidiyeköy Ortaklar Caddesi'ne taşınan usta oyuncu kedileri için 50 bin lira harcayarak ev yaptı.

Latif Aydemir'den Çeşme ve Bornova ve Bayraklı'ya yeni proje!

Çok sayıda konut ve iş yeri hayata geçiren iş adamı Latif Aydemir yaptığı açıklamada, Eylül ayından başlamak üzere inşaat sektöründe önemli ölçüde hareketlilik beklediklerini ve satışların yeniden 2015 ve 2017 yıllarındaki seviyelere çıkacağını belirtti.

Özkan Aydemir: Gayrimenkul alıcısı daha dikkatli!

Realty World Elfi Gayrimenkul Brokerı Özkan Aydemir, inşaat sektörünün 2019'a sıkıntılı girdiğini söyledi. Aydemir, gayrimenkul alıcısının yeni dönemde daha dikkatli davrandığını söyledi.

Aydemir Otelcilik Deri Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydemir Otelcilik Deri Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bilal Koç, Ahmet İnci ve Esat Akkoyun ortaklığında 12 bin TL sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu!

Aydemir Otelcilik Deri Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydemir Otelcilik Deri Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bilal Koç, Ahmet İnci ve Esat Akkoyun ortaklığında 12 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İbrahim Aydemir Haberi

İbrahim Aydemir

Akdağ, Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yanında yapımı devam eden Kampüs Hastanesinde incelemelerde bulundu. Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ve Yakutiye Belediye Baskanı Ali Korkut'la birlikte inşaat alanını gezen Akdağ, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.



Erzurum...