17 / 05 / 2024

İbrahim Aydın özgeçmiş

İbrahim Aydın özgeçmiş

İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın kimdir? İbrahim Aydın, bugüne kadar hangi işlerde zaman aldı? İbrahim Aydın, ne zamandan beri İzmir Orman Bölge Müdürü olarak hizmet veriyor?

Ahmet Aydın'dan Seferihisar’daki arazi satışlarına tepki!

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Seferihisar Belediyesi’nin son olarak 2 arazisini daha satışa çıkarmasına tepki göstererek, “Hazırdan yenmeye ve geçmişte yapılan hatalara devam ediliyor. Bu yapılan Seferihisar’a ihanettir. Bu hatadan bir an önce dönülmeli" dedi.

Aydın-Denizli otoyol ihalesinde garanti ücretini şirketler mi belirleyecek?

Aydın-Denizli otoyolu Yap İşlet Devret modeliyle yapılacak. İhalede, bu kez işletme süresi 17 yılla sabit tutuldu. Yap işlet devret modeliyle yaptırılan otoyol, köprü ve tünel projelerinde ücreti artık devlet değil, şirketler belirliyor.

Aydın Çıldır Havalimanı'nın yerine TOKİ mi yapılacak?

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, geçtiğimiz günlerde TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Çıldır Havalimanı’nın bulunduğu yere ileride TOKİ yapılacağını ileri süren CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız’ın açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Aydın Nazilli'de asansör kazası!

Aydın Nazilli'de bir iş yerinin asansör kabininin, bakım sonrası kontrol edilirken düştü. Yaklaşık 2 metre yükseklikten zemine düşen asansör kabinindeki Hasan Basri Karadayı ve İbrahim Özleyen yaralandı.

Aydın Efeler'de iki bina arasına köprü yapıldı!

Aydın’ın Efeler İlçesi’nde yan yana 7'şer katlı iki binanın arasına yapılan ve imara aykırı olan köprünün hala kaldırılmaması ‘’acaba köprü torpilli mi’’ dedirtiyor.

ÖİB Aydın Kuyucak'taki gayrimenkulü özelleştiriyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Aydın Kuyucak ilçesi'nde bulunan taşınmazı özelleştiriyor. İhaleye en yüksek teklif 18 bin 500 TL bedelle Halil İbrahim Bayav'dan geldi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi hizmet binası Efeler'e mi verilecek?

Efeler Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Rıza Posacı, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kullanılan hizmet binasının Efeler Belediyesi'ne verilmesi gerektiğini söyledi.

Aydın'daki tarihi köprü yıkıldı!

Aydın'ın Karacasu ilçesinde, 589 yıllık tarihi geçmişe sahip olan, demir ve harç kullanılmadan yapılan Dandalaz Köprüsü, restorasyon sırasında yıkıldı.

Aydın'da konut fiyatları yükselecek mi?

Aydın'da satılık ev fiyatlarının kiraların yüksek olması, konut imarına açık arsaların azlığı, kentsel dönüşümle eski evlerin yıkılması gibi konuları değerlendiren gayrimenkul danışmanları, ev fiyatlarının daha da artacağına dikkati çekti.

İbrahim Aydın, İbradı'daki tünel inşaatını inceledi!

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, seçim çalışmaları için gittiği İbradı'da Kesikbeli-Demirkapı Tüneli şantiyesine ziyaret etti. Aydın, Antalya-Konya karayolunun yaklaşık 100 km kısalacağını belirtti.

İbrahim Aydın Kesikbeli-Demirkapı Tüneli'nin inşaatını inceledi!

İbrahim Aydın, seçim çalışmaları için gittiği İbradı’da Kesikbeli-Demirkapı Tüneli şantiyesine ziyaret etti. Aydın, "Kerem Aslı’ya olan büyük aşkı yüzünden dağları delmiş. Ak Parti ise millete hizmet aşkıyla dağları deliyor" dedi.

Aydın'da emlak fiyatları yükselecek mi?

Ege ' nin yükselen şehirlerinden Aydın ' da emlak satışları ve kiralamaları ne durumda? Mücadele haber platformunun haberine göre, Aydın'da emlak piyasasında son durum ne?...

İbrahim Aydın kimdir?

İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın kimdir? İbrahim Aydın, bugüne kadar hangi işlerde zaman aldı? İbrahim Aydın, ne zamandan beri İzmir Orman Bölge Müdürü olarak hizmet veriyor?

İbrahim Aydın özgeçmiş Haberi

İbrahim Aydın özgeçmiş

İbrahim Aydın kimdir?

İbrahim Aydın, 1962 Antalya-Manavgat doğumlu olup, Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümünden 1984 yılında mezun oldu.  


Manvgat, Akseki ve Alanya’da Orman İşletme Şefliği görevlerinin ardından 1995 - 2003 yılları arasında Alanya Orman İşletme Müdür Yardımcılığı, Gazipaşa ve Gündoğmuş Orman İşletme Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 

Antalya Orman Bölge Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü Mühendisliği görevini yaparken 2003 yılında Antalya Orman Bölge Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Bu görevi yürütürken 2007 yılında Muğla Orman Bölge Müdürü olarak atandı.

Muğla'da 4 yıl Orman Bölge Müdürlüğü görevini yürüten İbrahim Aydın, Haziran 2011 de İzmir Orman Bölge Müdürü olarak atandı, halen bu görevi yürütmektedir. İbrahim  Aydın, evli ve iki çocuk sahibidir....