05 / 05 / 2024

İbrahim Bayburt proje

İbrahim Bayburt proje

Trabzon’un müteahhitlerinden İbrahim Bayburt, "İş hayatımda iniş çıkışlar yaşamadım. Hep istikrarlı ve yukarı yönlü bir grafik çizdim. Şimdilik hedefim sektörümde daha da büyüyüp konsept projelere imza atmak" dedi.

Coenar Danışmanlık Mühendislik Mimarlık Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Coenar Danışmanlık Mühendislik Mimarlık Proje Yönetimi Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Alp tarafından kuruldu.

Vestin Kastamonu Turizm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Vestin Kastamonu Turizm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Şengül tarafından kuruldu.

Huve Gayrimenkul Proje Geliştirme Mücevherat Kuyumculuk Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huve Gayrimenkul Proje Geliştirme Mücevherat Kuyumculuk Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Cem Yıldırım tarafından kuruldu.

Life İnşaat Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Life İnşaat Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Açıkça ve İbrahim Açıkça ortaklığında kuruldu.

TOKİ Bayburt projesiyle tam 367 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bayburt'ta tam 367 konutluk yeni proje inşa edecek.

Özku Proje Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özku Proje Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Hüsnü Öztürk ve İbrahim Kurt ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den Bayburt Merkez'e 393 konutluk yeni proje!

Dar gelirli vatandaşlar için 250 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bayburt projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek...

TOKİ Bayburt projesi için start verdi! Tam 367 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bayburt Gençosman projesi için düğmeye bastı. İşte ihale tarihi belli olan proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ataşehir Proje Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Ataşehir Proje Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aykut Dumankaya tarafından kuruldu.

Konya Karapınar'a 180 dükkan ve 80 konutluk yeni proje!

Konya'da hayata geçirilmesi planlanan sokak sağlıklaştırma projesinin detayları belli oldu. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay proje hakkında önemli bilgiler verdi.

Osim Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Osim Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt  Limited Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur Konuk, Oskay Konuk ve  Simay Konuk tarafından kuruldu.

Erus Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Erus Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim ŞirketiErus Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Öztürk tarafından kuruldu.

Babacan Holding'ten Beylikdüzü'ne 2 yeni proje!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, ellerindeki stokları erittiklerini, öteledikleri yeni projelerine başlayacaklarını söyledi. Babacan, ''Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde 250 konut yapacağız. Yine Beylikdüzü E-5 üzerinde 1000 konutluk bir proje çalışmamız olacak” dedi.

İbrahim Bayburt proje Haberi

İbrahim Bayburt proje

Trabzon’un genç ve başarılı müteahhitlerinden İbrahim Bayburt, “İş hayatımda iniş çıkışlar yaşamadım. Hep istikrarlı ve yukarı yönlü bir grafik çizdim. Çok şükür başarılı da oldum” diyor ve başarısını şöyle dile getiriyor:


“Ben bir işe sadece para kazanayım diye girmem. Yaptığım işten zevk almalıyım. Güzel bir projeyi bitirip insanların hizmetine sunmam bana büyük keyif veriyor. Zaten başarılı ve karşılığı olan projeleri hayata geçirince para da arkasından geliyor.”


Alaylı derler ya, yani işin teorisini okumayan ama pratiğin içinde kendini yetiştiren, işte İbrahim Bayburt da Trabzon’da yeni nesil, genç ve başarılı işadamlarımızdan ve bunun en güzel temsilcilerinden. Küçük yaşta babasının ticarethanesinde başladığı iş hayatında, yine babası ve kardeşleriyle birlikte inşaat sektörüne adımını atan İbrahim Bayburt, bu aile şirketi ve dayanışması içerisinde başarılı işlere imza...