02 / 05 / 2024

İbrahim Burkay bursa osb

İbrahim Burkay bursa osb

Finasmanı yabancı fonlardan sağlanacak Bursa Teknoloji OSB’de akıllı fabrika binaları hem çevreye zarar vermeyecek hem de kendi enerjisini üretecek.

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, kira ve hibe desteğini değerlendirdi!

BTSO tarafından Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi esnafı ve perakende sektörü temsilcilerinin katılımıyla çevrim içi istişare toplantısı düzenlendi. BTSO Başkanı İbrahim Burkay, kira ve hibe desteği hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Bursa’da kurulan şirket sayısı Ocak’ta yüzde 40 arttı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın Başkanı İbrahim Burkay, faiz indirimleriyle ülke genelinde görülen iyileşmenin Bursa'ya yansımalarını değerlendirdi. İbrahim Burkay, Bursa'da kurulan şirket sayısının yüzde 40 arttığını ifade etti...

Bursa'nın turizm master planı çıkarılacak!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA ) ile kentin turizm master planı için önemli bir karar aldıklarını ifade etti.

BTSO'dan fiyat farkı kararnamesi çağrısı!

Döviz artışının getirdiği maliyetler hem özel sektörü hem de kamu ile ortak iş yapan müteahhitleri zor duruma soktu. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay,döviz fiyatlarındaki yükselişin kamu kurum ve kuruluşlarıyla kontratlı iş yapan firmaları olumsuz etkilediğini söyledi. 

Bursa'da yabancı yatırımlar arttı!

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, "İlk 250 Büyük Firma Araştırması'' ile ilgili konuştu. Burkay, yabancı yatırımların arttığını söyledi.

BTSO'nun dev projeleri için geri sayım başladı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay dev projeler hakkında açıklamalar yaptı.

Bursa'daki fuarlar konut satışlarını artırdı!

19-23 Nisan'da gerçekleşen Bursa İnşaat ve Rising City Gayrimenkul Fuarları'nın bölgeye etkisini BTSO Başkanı İbrahim Burkay ve Tüyap genel Müdürü İlhan Ersözlü değerlendirdi.

Bursa 2. Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı açıldı!

Bursa 2. Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı açıldı. TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki fuarların açılış töreninde, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, konuşma yaptı.

TEKNOSAB'ın temeli 2017'de atılıyor!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, 4. Sanayi Devrimi’nin sembolü olan TEKNOSAB’ın temellerini 2017 yılında atacaklarını açıkladı.

Bursa'ya 615 konutluk Central Balat projesi geliyor!

Bursalı iş adamı İbrahim Orhan'a ait 28 bin metrekarelik fabrika arsası üzerine 1,5 emsalle inşa edilecek dev rezidans ve AVM için resmi süreç başlatıldı. Bursa, 615 konutluk yeni küçük bir şehir ve AVM'ye daha kavuşacak.

Bursa'ya Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi geliyor!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi’nde Türkiye’nin kendi astronotunu yetiştirmesini hedefliyor. BTSO Başkanı İbrahim Burkay, “Gökmen projesiyle uydumuz için uzaya kendi astronotumuzu göndereceğiz” dedi.

Bursa İnşaat Fuarı'nda yabancıya konut satışı artacak!

İNŞAAT Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Adil Gökçadır, beraberindeki heyetle BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay’a nezaket ziyaretinde bulundu.

BTSO'dan Bursa’ya 1 milyar liralık proje yatırımı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa'ya marka kent kimliği kazandıran projelerin toplam yatırım tutarının 1 milyar olduğunu söyledi.

İbrahim Burkay bursa osb Haberi

İbrahim Burkay bursa osb

Bursa sanayinin ihtiyaçları doğrultusunda Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde kurulması planlanan, Bursa Teknoloji OSB’nin (TEKNOSAB) müteşebbis heyeti oluşturuldu. Vali Münir Karaloğlu başkanlığında oluşturulan müteşebbis heyette BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Meclis Başkanı Remzi Topuk, Karacabey Belediye Bakanı Ali Özkan, BTSO yönetim kurulu üyeleri İsmail Kuş, Emin Akça, Fahrettin Gülener, Ferudun Kahraman, Aytuğ Onur, Hasan Gürses, Cüneyt Şener, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Kağan Yeşil ve sanayicilerden oluşan 15 kişi yer alıyor. Yaklaşık 13 milyon metrekarelik bir alanda kurulacak sanayi bölgesinde kamulaştırma çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlanacak. 10 milyar TL’ye mal olması beklenen bölgenin finansmanı yabancı fonlardan sağlanacak. 


BTSO Başkanı İbrahim Burkay, geçtiğimiz yıl Mayıs ayında ortaya attıkları projenin 1 yıl gibi kısa bir sürede ete kemiğe büründüğünü belirterek, Bursa sanayisinin ve...