02 / 05 / 2024

İbrahim Çağlar 2017 yatırımları

İbrahim Çağlar 2017 yatırımları

İTO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, kendi uçağını, tankını üreten, dünyanın enerji akışına yön veren, çevresindeki zulme ‘dur’ diyebilen, her koşulda büyüyen ve kenetlenen bir Türkiye gerçeği olduğunu belirterek, 2017’nin yatırım, üretim, ihracat ve turizm gibi her alanda seferberlik yılı ola

Öz Çağlar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çağlar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çağlar tarafından kuruldu.

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Çağlar Ercan tarafından kuruldu.

Çağlar kardeşler turizm yatırımlarında hız kesmeyecek!

İstanbul Balmumcu’daki Plaza Otel’i tepeden tırnağa yenileyerek Mövenpick markasıyla hizmete sunan Çağlar kardeşler, “Ülkemize güveniyoruz, yeni yatırımlarla büyüyeceğiz” mesajını paylaştı. 

İmamoğlu Ailesi Kaz Dağları’nda ağaçları keserek villa mı inşa etti?

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Kazdağları'nı savunmak demek yaşamı savunmak demektir" dedi ancak İmamoğlu Ailesi o Kaz Dağları'nda ağaçları keserek villalar inşa etti...

Çağlar Bozkurt, köyüne 10 milyon TL'lik yatırımla doğam yaşam alanı kazandırdı!

Muğlalı turizmci Çağlar Bozkurt, doğup büyüdüğü köyünden 40 dönümlük arazi satın alarak köye doğal yaşam alanı kazandırdı.

Zeytinburnu'nda yıkılacak askeri lojmanlardaki ağaçlar, millet bahçesinde korunacak!  

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, "Zeytinburnu Askeri Lojmanlarında yer alan ağaçların tamamını koruyacağız. Çünkü buradaki ağaçların hepsi millet bahçesi için vazgeçilmez unsurlardır'' dedi.

Dağlarca Çağlar: Gayrimenkul sektöründe ciddi bir düzeltme döneminden geçtik! 

Çağdaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar gayrimenkul sektöründe yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Dağlarca Çağlar gayrimenkul sektörünün ciddi düzeltme döneminden geçtiğini dile getirdi... 

Cavit Çağlar 837.5 milyon dolarlık TMSF borcunu ödedi!

TMSF’ye olan borçlarını kapatmasıyla gündeme gelen Çağlar Grup Başkanı Cavit Çağlar, “20 yıldır sırtımda 100 kiloluk yükle geziyordum. Borçlarımı ödediğim için nasıl hafifledim, nasıl mutluyum'' diye konuştu. 

Çağlar Ertuğrul İzmir'e taşındı!

Genç oyuncu Çağlar Ertuğrul'da şehrin gürültüsünden bunalıp, çareyi doğaya sığınmakta buldu. Yakışıklı oyuncunun İzmir'e taşındığı öğrenildi.

Futbolcu Çağlar Söyüncü stat yaptıracak!

Almanlı futbol takımı Freiburg, İngiliz takımı Leicester City'ye 138 milyon TL'ye transfer ettiği Çağlar Söyüncü'den gelen parayla yeni stat yaptıracak.

Hera Güvenlik Ağları Ve Yüksekte Çalışma Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Hera Güvenlik Ağları Ve Yüksekte Çalışma Sistemleri Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan     Çelik tarafından Şişli'de kuruldu.

Arsenal'in yeni stadının yarı masrafı Çağlar Söyüncü'den!

Almanya'da Freiburg forması giyen Çağlar Söyüncü eğer İngiliz devi Arsenal'e transfer olursa yeni yapılacak stadın yarı masrafını karşılayacak.

Yabancılar 2017'de 4,6 milyar dolarlık konut aldı!

Yabancıların Türkiye'ye olan ilgisi her geçen gün artıyor. Yabancılar 2017'de  Türkiye'den aldıkları 22 bin 234 konut için 4,6 milyar dolar ödediler. 

İbrahim Çağlar 2017 yatırımları Haberi

İbrahim Çağlar 2017 yatırımları

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, kendi uçağını, tankını üreten, dünyanın enerji akışına yön veren, çevresindeki zulme ‘dur’ diyebilen, her koşulda büyüyen ve kenetlenen bir Türkiye gerçeği olduğunu belirterek, 2017’nin yatırım, üretim, ihracat ve turizm gibi her alanda seferberlik yılı olacağını söyledi.


Çağlar, İTO’nun 2017 iş programı ve bütçe görüşmeleri toplantısında, hedeflerinin ve rotalarının belli olduğunu belirterek, Türkiye’yi büyütmek zorunda olduklarını söyledi. İleri görüşlülükle ve mazeret üretmeden sağlam bir ekonomi için çalışacaklarını belirten Çağlar, “Fed, faiz artırsa da, petrol fiyatları artsa da, terör maşaları kudursa da büyüyeceğiz. İTO’ya düşen bunu nasıl yapacağımızın cevabını bulmaktır” dedi.



Ticari diplomasi


İTO iş programının temel felsefesinin birleşmek ve büyümek olduğunu vurgulayan Çağlar, “parçalamaya ve bölmeye odaklanmış bir dünyada bir an bile karamsarlığa kapılmadan...