29 / 04 / 2024

Arsenal'in yeni stadının yarı masrafı Çağlar Söyüncü'den!

Arsenal'in yeni stadının yarı masrafı Çağlar Söyüncü'den!

Almanya'da Freiburg forması giyen Çağlar Söyüncü eğer İngiliz devi Arsenal'e transfer olursa yeni yapılacak stadın yarı masrafını karşılayacak.



 

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, İngiliz devi Arsenal’in milli yıldızımız Çağlar Söyüncü’ye teklifi Avrupa transfer gündemine bomba gibi düştü… Premier Lig devi Çağlar için Freiburg’a 30 milyon pound (35 milyon Euro) teklif yaptı.

Bu dev teklifin ardından Alman basını da yaşanan gelişmeleri yakından takip etmeye başladı. Bild Gazetesi, bugünkü haberinde Çağlar’ın transferiyle Freiburg’un yeni stadını birbiriyle bağdaştırdı. Freiburg, 76 milyon Euro’ya yeni bir stadyum inşa ettirmek için harekete geçti. 2020 yılında bitecek olan stat, 34 bin taraftar kapasiteli olacak.

Stadın finansmanının yarısına denk gelen Çağlar Söyüncü'nün bonservisinin Freiburg’u oldukça rahatlatacağı dile getirildi. Transferin gerçekleşmesi durumunda Freiburg’un da en yüksek bedelli futbolcu satışı rekoru kırılacak. Şu anki rekor ise Maximilian Philipp’in Borussia Dortmund’a 20 milyon Euro’luk satışı.


Geri Dön