03 / 05 / 2024

ibrahim çağlar gayrimenkul sektörü 2023 vizyonu eylem planı

ibrahim çağlar gayrimenkul sektörü 2023 vizyonu eylem planı

İTO Başkanı İbrahim Çağlar, “Dünyada 13 yılda 57 trilyon dolarlık altyapı yatırımı yapılacak. İnşaat şirketlerimiz, yeni başarı hikayeleri yazmak için fırsatları daha iyi kullanmalı” dedi.

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Çağlar Ercan tarafından kuruldu.

A.Z.Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

A.Z.Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi Bağcılar’da 125 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Tatar tarafından açıldı. 

Niven Rent A Car Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Niven Rent A Car Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Merıam Chafık tarafından kuruldu.

Gh Group Rent A Car Gayrimenkul Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gh Group Rent A Car Gayrimenkul Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Alhayek tarafından kuruldu.

Glorıa Invest Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Glorıa Invest Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Yücetürk ve Mustafa Çağlar Aras tarafından kuruldu.

Dağlarca Çağlar: Gayrimenkul sektöründe ciddi bir düzeltme döneminden geçtik! 

Çağdaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar gayrimenkul sektöründe yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Dağlarca Çağlar gayrimenkul sektörünün ciddi düzeltme döneminden geçtiğini dile getirdi... 

Altın Rent A Car Gayrimenkul Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Rent A Car Gayrimenkul Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Alsawadi tarafından kuruldu. 

Cavit Çağlar 837.5 milyon dolarlık TMSF borcunu ödedi!

TMSF’ye olan borçlarını kapatmasıyla gündeme gelen Çağlar Grup Başkanı Cavit Çağlar, “20 yıldır sırtımda 100 kiloluk yükle geziyordum. Borçlarımı ödediğim için nasıl hafifledim, nasıl mutluyum'' diye konuştu. 

Çağlar Ertuğrul İzmir'e taşındı!

Genç oyuncu Çağlar Ertuğrul'da şehrin gürültüsünden bunalıp, çareyi doğaya sığınmakta buldu. Yakışıklı oyuncunun İzmir'e taşındığı öğrenildi.

Futbolcu Çağlar Söyüncü stat yaptıracak!

Almanlı futbol takımı Freiburg, İngiliz takımı Leicester City'ye 138 milyon TL'ye transfer ettiği Çağlar Söyüncü'den gelen parayla yeni stat yaptıracak.

Hera Güvenlik Ağları Ve Yüksekte Çalışma Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Hera Güvenlik Ağları Ve Yüksekte Çalışma Sistemleri Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan     Çelik tarafından Şişli'de kuruldu.

Arsenal'in yeni stadının yarı masrafı Çağlar Söyüncü'den!

Almanya'da Freiburg forması giyen Çağlar Söyüncü eğer İngiliz devi Arsenal'e transfer olursa yeni yapılacak stadın yarı masrafını karşılayacak.

İstanbul Avcılar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Avcılar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 9 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

ibrahim çağlar gayrimenkul sektörü 2023 vizyonu eylem planı Haberi

ibrahim çağlar gayrimenkul sektörü 2023 vizyonu eylem planı

İstanbul Ticaret Odası’nın hazırladığı ‘İnşaat ve Gayrimenkul Sektörü 2023 Vizyonu Stratejik Eylem Planı’nı tanıtan İTO Başkanı İbrahim Çağlar, “Dünyada 13 yılda 57 trilyon dolarlık altyapı yatırımı yapılacak. İnşaat şirketlerimiz, yeni başarı hikayeleri yazmak için fırsatları daha iyi kullanmalı” dedi.


Milli gelir içinde yüzde 15 paya sahip inşaat ve gayrimenkul sektörü, 200’den fazla alt sektörün ürettiği mal ve hizmete talep oluşturan bir dinamo konumunda. Dünyada ise 7.2 trilyon dolarlık hasıla oluşturan sektörün, önümüzdeki 10 yılda yüzde 67'lik artışla 12 trilyon dolarlık hasılaya ulaşması bekleniyor. Hasıla artışında yıllık yüzde 5.2'lik artış ile küresel rakamları geride bırakan sektör beklentileri, şirketler kadar devletleri de yakından ilgilendiriyor. İstanbul Ticaret Odası (İTO) da, ekonomi için büyük öneme sahip inşaat ve gayrimenkul sektöründe 2023 vizyonuna yönelik yol...