13 / 05 / 2024

İbrahim Çakır mersin stadyumu

İbrahim Çakır mersin stadyumu

Fiziki eksiklerin birkaç ay içersinde tamamlanabileceğini söyleyen Mersin idman Yurdu'nun 'öneticisi ve Tevfik Sırrı Gür Stadyumu Müdürü İbrahim Çakır, güvenlik başta olmak üzere bazı sakıncalara dikkat çekti.

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Çakır tarafından kuruldu.

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

İbrahim Çakır ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi okuldan mezun oldu? Şu an ne iş yapıyor?

İbrahim Çakır kimdir? Nereli? Hangi üniversitede okudu? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Dagi Giyim’de hangi pozisyonda görev alıyor? İşte İbrahim Çakır ile ilgili merak edilenler...

Uluçakır Global Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Uluçakır Global Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Teoman Uluçakır tarafından kuruldu.

Tarım Kredi'de indirim şakır şakır! Çay, nohut, et, pirinç, peynirde dip fiyatlar! İşte 27 Ekim 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatifleri 16-31 Ekim tarihleri arasında geçerli güncel indirim kataloğu yayımladı. Peki, Tarım Kredi'de bugün hangi aktüel ürünler kaç lira indirime girdi, fiyatları ne kadar TL oldu? İşte 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

Azra Grup Oto Yedek Parça Petrol Lojistik İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Azra Grup Oto Yedek Parça Petrol Lojistik İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Kağıthane'de Muhsin Çakır tarafından kuruldu.

Gedar İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Gedar İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Burak Sezegen ve İbrahim Ethem Çakır ortaklığında kuruldu.

Esilam Turizm Yatırım İşletme Limited Şirketi Kuruldu!

Esilam Turizm Yatırım İşletme Limited Kadıköy'de Eyüp Hikmet Serim ve Metin Çakır ortaklığında kuruldu!

Çakırlar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çakırlar Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Merve Çakır tarafından kuruldu.

TOKİ Mersin projesi için beklenen müjde geldi! Evi olmayan tek vatandaş kalmayacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti Mersin Gençlik Kolları tarafından Akdeniz ilçesindeki millet bahçesinde yapılan "Gençlik Buluşması"nda önemli açıklamalar yaptı. İşte Murat Kurum'un o açıklamaları...

Sera Otelcilik Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sera Otelcilik Yatırım İnşaat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hakan Öner, Hamit Gökhan Güleç ve Timur Çakır ortaklığında kuruldu.

Çakır Dıjıtal Experıence Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Çakır Dıjıtal Experıence Mimarlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Çakır ve Orhan Çakır otaklığında kuruldu.

İbrahim Çakır mersin stadyumu Haberi

İbrahim Çakır mersin stadyumu


Mersin Stadyumu'nun henüz fiziki olarak hazır olamaması nedeniyle Mersin İdman Yurdu maçlarını bir süre daha Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nda oynayacak. Fiziki eksiklerin birkaç ay içersinde tamamlanabileceğini söyleyen Mersin idman Yurdu'nun 'öneticisi ve Tevfik Sırrı Gür Stadyumu Müdürü İbrahim Çakır, güvenlik başta olmak üzere bazı sakıncalara dikkat çekti. 


Tevfik Sırrı Gür Stadı Mersin'in değeridir Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nun korunması gerektiğini vurgulayan Çakır, "Akdeniz Olimpiyatları nedeniyle Bakanlığımızın TOKİ tarafından yaptırmış olduğu tesisler var. Tam olarak bilmiyorum ama TOKİ yapılan bütün tesislere 500 trilyonluk bir harcama yapmış bulunuyor. 

Bizimde herkes gibi duyduğumuz rakamlar bunlar. Onlara karşı Spor Bakanlığına ait olan Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın yapım bedeli olarak TOKİ'ye verildiğini biliyoruz. Bunun hakkında bazı siyasiler bazı sivil toplum örgütleri buranın geçmişte bir anısının olduğunu mersin...