18 / 05 / 2024

İbrahim Çelepöven projeleri

İbrahim Çelepöven projeleri

Mimar İbrahim Çelepöven kimdir? Mimar İbrahim Çelepöven, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar İbrahim Çelepöven, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte İbrahim Çelepöven...

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi İbrahim Demir ve Onur Genç ortaklığında Bahçelievler'de kuruldu.

Eninta Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Eninta Mühendislik Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Güven Sindelışık tarafından kuruldu.

İç Güven İnşaat Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İç Güven İnşaat Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çelik tarafından kuruldu.

Gayrimenkulde en önemli unsur güven!

Aydın'da faaliyet gösteren gayrimenkul danışmanı Eflatun Emlak'ın yetkilisi Halil İbrahim Sarmanda, gayrimenkul satışında en önemli unsurun güven olduğunu söyledi.

İbrahim Babacan: Güven ortamı ekonomik istikrarı getirdi!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, "Uzun yıllar sonra istikrara ve sürdürülebilir ekonomik kalkınma trendine kavuşan ülkemizde, sağlanan güven ortamı, ekonomik istikrarı da getirmiştir'' dedi. 

Güven, inşaat sektörünün olmazsa olmazı!

OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, nşaat sektöründeki gelişmelerin projeleri olduğu kadar sektörü de büyüttüğünü söyledi. Pala “Güven, inşaat sektörü için olmazsa olmaz'' diye konuştu.

Kocaeli projeleri İl Başkanları Toplantısı'nda masaya yatırıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, geleneksel hale gelen İl Başkanları toplantısına katıldı. Toplantıda Kocaeli projeleri masaya yatırıldı.

Güven Reform Group İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Reform Group İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Servet Güven ve Halil İbrahim Güven ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Büyükçekmece'de kuruldu.

Özkan Özgüven Ereğli'deki projeleri anlattı!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli’nin hem alt yapı hem de üst yapı sorunlarına köklü çözüm üretmek adına Konya Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği halinde çalıştıklarını söyledi.

Polat Holding yeni ofis projeleri için çalışıyor!

AP Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek Polat Ofis Kağıthane 'nin yönetimi İbrahim Polat 'ın torunu Kerim Polat'a emanet. Polat, yeni ofis projeleri için, lokasyon arayışını sürdürüyor.

AP Gayrimenkul yeni ofis projeleri için arazi arıyor!

AP Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek Polat Ofis Kağıthane'nin yönetimi İbrahim Polat'ın torunu Kerim Polat'a emanet. Polat, yeni ofis projeleri için, lokasyon arayışında..

Kütahya'da çıkan yangında 33 hektar ormanlık alan zarar gördü!

Kütahya Orman Bölge Müdürü İbrahim Ergüven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kütahya Emet 'te çıkan yangını bu sabah itibariyle yangını söndürdüklerini söyledi. Yangında 33 hektarlık ormanlık alan zarar gördü.

TOKİ'nin Kocaeli projeleri Ankara'da konuşuldu!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile Kocaeli milletvekilleri kentle ilgili projeleri değerlendirdi.

İbrahim Çelepöven projeleri Haberi

İbrahim Çelepöven projeleri

İbrahim Çelepöven kimdir?

İbrahim Çelepöven, 1969 yılında Eskişehir'de doğdu. Orta öğrenimini Eskişehir Anadolu Lisesi'nde, mimarlık eğitimini İTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nde 1993 senesinde tamamladı. 


1993-2004 yılları arasında mimarlık kariyerine ve eğitimine Viyana'da devam etti. Bu süreçte Viyana Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden Diplom Ingeneur olarak mezun oldu. Aynı süreçte Viyana’da çeşitli ofislerde çalıştı. Architektur Büro Allesch&Rainer (1994-1997), Viyana, Büro Architekt Knötzl (1997-2000), Viyana, Architektur Büro Hoffmann&Janz (2000-2004), Viyana. Hoffmann&Janz ile büyük ölçekli mimari ve şehircilik projelerinin geliştirilmesi ve tasarımında proje yürütücüsü ve yürütücü yardımcılığı görevlerinde bulundu. İstanbul’a dönüşünden sonra EAA (Emre Arolat Architects) ile 2004-2007 arasında proje yürütücüsü olarak yüksek yapılar, otel, konut kompleksleri gibi projelerde çalıştı. 2007 yılında kurduğu Çelepöven Mimarlıkla başladığı serbest mimarlık kariyeri, 2009 yılında Murat Şahin ile kurdukları...