04 / 05 / 2024

İbrahim Değirmenci arsa balonu

İbrahim Değirmenci arsa balonu

İbrahim Değirmenci: Artış sektördeki en büyük girdi olan arsa maliyetlerinden kaynaklanmaktadır. Bu açıdan bakıldığında özellikle bazı bölgelerde bir arsa balonundan söz etmek mümkündür." dedi..

Bu şehirlerde hem bedava ev hem de bedava arsa dağıtılıyor! Tüm detaylar tek tek açıklandı!

Amerika, Asya, Avrupa ve Türkiye gibi pek çok yerde milyonlarca kişi sonı zamanlarda sık sık gündeme gelen barınma krizi ile savaşırken, ABD'de kimi kasaba ve şehirlere taşınmak isteyenlere hem bedava ev hem de bedava arsa dağıtılıyor.

İzmir ve Kayseri'de 4 arsa satılacak! 

İzmir ve Kayseri'de yer alan dört adet arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu arsalar Melikgazi ve Çeşme'de yer alıyor.

Bursa ve Kayseri'de 4 arsa satılacak!

Bursa ve Kayseri'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Söz konusu satış ihaleleri 31 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak Kayseri'de KDV'den muaf 5 arsa satıyor!

Özvatan Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Kayseri'de 5 arsa satacak. Söz konusu arsalar KDV'den muaf.

Silivri'de 14 arsa ile 1 adet arazi satılıyor! Yazlık yerde arsa arayanlara müjde! 

İstanbul Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Silivri ilçesi, Çanta, Gümüşyaka, Kavaklı ve Değirmenköy mahallelerinde yer alan 14 arsa ile 1 adet araziyi satıyor. Peki Silivri'deki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Yalova Çiftlikköy'de satılık arsa fırsatı! İhalesi 18 Ekim'de!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy'de yer arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 4 bin 602 metrekare alana sahip.

Boğaziçi Arsa Lapseki'de imarlı arsa satışları başladı! 1 milyon 600 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Boğaziçi Arsa Lapseki, 1915 Çanakkale Köprüsü'ne 15 dakika mesafede, boğazın kalbinde hayata geçiriliyor. Peki Boğaziçi Arsa Lapseki'de arsa büyüklükleri ve fiyatlar ne kadar? 

Milli Emlak'tan 24 bin 300 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Hem imarlı hem de ucuz arsa arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 24 bin 300 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı... Hem imarlı hem de ucuz arsa arayanlar bu tarihi sakın kaçırmayın...

Bursa Büyükşehir, Nilüfer'de 4 arsa satacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 4 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 19 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Şahinbey'de imarlı arsa fırsatı!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsanın metrekare birim fiyatı 2 bin 400 TL olarak belirlendi.

Belediyeden büyük fırsat! İzmir'de 6 arsa satacak!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, İzmir Dikili'de yer alan 6 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 24 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak Bursa İnegöl'de imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Ekim ayı ihale ilanları arasında Bursa İnegöl'deki arsa da yer alıyor. 

Tapuda arsa payı nasıl hesaplanır? İşte detaylar!

Tapu işlemlerine birtakım sorular sorulmaktadır. Onlardan biri de Tapuda arsa payı nasıl hesaplanır? İşte detaylar!

İbrahim Değirmenci arsa balonu Haberi

İbrahim Değirmenci arsa balonu

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nca (BSMMMO] BAOB Yerleşkesi'ndeki Hizmet Biııası'nda, Yeminli Mali Müşavir İbrahim Değirmenci'nin sunumunda, 'İnşaat Sektöründe Muhasebe ve Vergi Uygulamaları' konulu seminer düzenlendi. TÜRMOB Genel Saymanı Ymm. Ülkü Sönmez'in de katılımıyla gerçekleşen seminerin açılış konuşmasını BSMMMO Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez yaptı. 


İŞSİZLİK SORUNU 

İnşaat sektörü hakkında bilgi vererek sunuma başlayan İbrahim Değirmenci, "İnşaat sektörü Türk ekonomisinde çok büyük paya sahiptir. Bu sektör doğrudan ve dolaylı yoldan hemen hemen tüm sektörleri etkilemektedir. Diğer taraftan istihdam ağırlıklı olması nedeniyle de işsizlik sorununun önlenmesinde ciddi katkıları bulunmaktadır. Bu nedenle inşaat sektörünün genel ekonomi içindeki ağırlığı dikkate alınarak, muhasebe ve vergi sorunlarının da ayrıntılı olarak tartışılarak çözümlenmesi gereği vardır" dedi. 


RANTÇI GRUPLAR 


Değirmenci, "Rantçı gruplar, hukuk sistemindeki eksikliklerden de cesaret alarak rantları için, kentlerdeki...