05 / 05 / 2024

ibrahim dumankaya dky kartal ofis

ibrahim dumankaya dky kartal ofis

İbrahim Dumankaya Holding çatısı altında faaliyet gösteren DKY İnşaat, kısa süre önce lansmanını gerçekleştirdiği DKY Kartal projesinin ofis bloğu satışını yoğun talep üzerine öne çekti.

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya'dan yeni şirket! 50 bin TL sermaye bedeliyle!

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da yeni şirket kurdu. Şirketin ismi Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi oldu. 

Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu! 

Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Kartal'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya ortaklığında kuruldu.

İbrahim Aykut Dumankaya yeni şirket kurdu!

Ataşehir Proje Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ataşehir'de İbrahim Aykut Dumankaya tarafından kuruldu.

DKY İnşaat'tan Anadolu ve Avrupa yakasında proje atağı!

DKY Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, sektör olarak büyüme ve gelişme odaklı bir yıl olacağını tahmin ettikleri 2018’e hızlı bir giriş yaptıklarını açıkladı.

DKY İnşaat, 5 milyar TL'lik yeni proje hayata geçirecek!

Türkiye'de kentsel dönüşüm konusunda en aktif markalardan biri olan DKY İnşaat, dokuz şantiyede 2,3 milyar TL'lik proje yürütüyor. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "Geliştirdiğimiz yeni projelerin toplam değeri 5 milyar TL'yi bulacak" diyor.

Ali Dumankaya: Yurt dışına açılmayı hedefliyoruz!

Dört yılda 10 projeyi yönetme kabiliyetine erişen DKY, 2017’nin sonuna kadar inşaatı devam eden projeleri ile birlikte toplamda 3 bin 697 konut üretmiş olacak. Ali Dumankaya, "Yurt dışına açılmak gibi bir hedefimiz de var ama bu kontrollü olacak" diyor.

Aykut Dumankaya evlendi!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya’nın oğlu Aykut Dumankaya, Serra Ertürk ile Hilton Istanbul Bomonti Hotel’de düzenlenen nikah töreniyle dünya evine girdi. Genç çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı.

Ali Dumankaya: Hak sahiplerine 7.5 milyon lira kira ödedik!

DKY İnşaat Başkanı Ali Dumankaya, DKY Ada projesi alanında Hazine’ye ait ufak bir alanın tapusunu 17 ay sonra alabildiklerini ifade etti.

Ömer Dumankaya'dan yeni şirket!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da Dky Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi'ni kurdu.

DKY Ada lansmanı 20 Eylül'de!

DKY İnşaat 740 konutluk yeni projesi ‘DKY ADA’yı tanıtacak. 20 Eylül 2016 Salı günü gerçekleştirilecek toplantıda DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, ‘DKY Ada’ projesinin tüm detaylarını katılımcılarla paylaşacak.

DKY İnşaat'ın hedefi 1 milyon metrekare inşaat!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY inşaat olarak önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı inşa etmeyi " hedeflediklerini söyledi.

DKY İnşaat, kentsel dönüşüm projelerinde öncü olacak!

Kartal’a Yatırım, Geleceğe Yatırım Zirvesi’nde konuşan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Kartal bölgesinde gelecek 10 yılda kentsel dönüşüm kapsamında 200 milyar dolarlık iş olduğunu söyledi.

DKY İnşaat 7 yeni projesini Cityscape Turkey'de tanıtıyor!

DKY İnşaat, Kartal, Kağıthane, Tuzla, Kadıköy ve Sultanbeyli'de başlayacağı 995 milyon liralık 7 yeni projenin detaylarını Cityscape Turkey'de duyuracak. Ali Dumankaya, "Cityscape, Körfez ve Doğu bölgelerine satış yapmak adına iyi bir kapı" dedi.

ibrahim dumankaya dky kartal ofis Haberi

ibrahim dumankaya dky kartal ofis

İbrahim Dumankaya Holding çatısı altında faaliyet gösteren DKY İnşaat, kısa süre önce lansmanını gerçekleştirdiği DKY Kartal projesinin ofis bloğu satışını yoğun talep üzerine öne çekti. 

220 milyon dolar yatırımla inşa edilecek projede 23 bin metrekare ofis alanı yer alacak. 


KARTAL'da. DKY İnşaat tarafından inşa edilecek 'DKY Kartal' projesinde konut, ofis ve alışveriş alanları bulunacak. Projenin içinde yer alan ofis bloğu ile ilgili çok fazla talep aldıklarını belirten DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alı Dumankaya, "DKY Kartal'da 23 bin metrekare kapalı alana sahip ofis bloğu bulunuyor. Projeyi ilk görücüye çıkardığımızdan beri ofislerle ilgili yoğun talep alıyoruz. Haziran ayına bıraktığımız ofis bloğu satış planımızı one çektik. Bu bloğa gelen talepler bile bu lokasyonun ne kadar değerli olduğunu bizlere gosteriyor" dedi. Dumankaya. satışına başladıkları...