26 / 05 / 2024

ibrahim ecioğlu

ibrahim ecioğlu

15 Aralık 2012 tarihinde 28498 sayılı resmî gazetede yayınlanan Uygulama Yönetmeliği ile getirilen bazı değişiklikler ve yenilikler hakkında İbrahim Ecioğlu, bireysel anlamda da kentsel dönüşümün söz konusu olduğunu belirtti...

İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? 

Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? Tamer Haşimoğlu  ne iş yapıyor, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu: Zirvede 5.3 milyar dolar ile İbrahim Erdemoğlu var! 

ABD merkezli dergi Forbes’in yayınladığı listeye göre Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu. Listeye göre Murat Ülker birinciliğini İbrahim Erdemoğlu'na devretti. Erdemoğlu'nun serveti 5.3 milyar dolar...

İbrahim Erdemoğlu kimdir?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu kimdir? İbrahim Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İbrahim Erdemoğlu`nun biyografik bilgisi.

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Aysel Hatipoğlu, İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirildi!

Aysel Hatipoğlu, 1 Temmuz 2021 tarihi itibariyle İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine atandı...

İbrahim Kaboğlu'ndan Turizm Teşvik Yasa Teklifi açıklaması!

CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Kaboğlu, Turizm Teşvik Yasa Teklifi ile Türkiye’nin doğal, tarihsel ve kültürel değerlerinin parsel parsel torbaya konulduğunu belirtti. 

İbrahim Özden Kaboğlu: Boğaziçi kanunu Anayasa’ya aykırı!

CHP İstanbul Milletvekili ve Anayasa hukukçusu İbrahim Özden Kaboğlu, Boğaziçi kanununda yapılması öngörülen değişikliklerin, Anayasa’ya aykırı olduğunu söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu, inşaat mühendisleriyle bir araya geldi!

İnşaat mühendisleriyle bir araya gelen İbrahim Karaosmanoğlu, sürdürülebilir bir dünya yaratmak ve yaşam kalitesini küresel ölçekte arttırmak amacıyla İnşaat Mühendislerine büyük görev düştüğünü söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu: Kentsel dönüşüm ihtiyaçtır!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün ihtiyaç olduğunu söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu: Gölcük Millet Bahçesi çok güzel olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada, Gölcük Millet Bahçesi'nin çok güzel olacağını söyledi.

Kvn Gayrimenkul Ve Ofis İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Kvn Gayrimenkul Ve Ofis İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeliyle İbrahim Onur Karagöz, Yiğit Akkoyunlu, Doğa Keçecioğlu tarafından kuruldu.

İbrahim Karaosmanoğlu'dan Körfez Kent Emlak Konut'a ziyaret!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Kent Emlak Konut 3.Etap sakinlerini ve yeni yönetimini ziyaret etti.

İbrahim Karaosmanoğlu, metro projesi için destek istedi!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli metro projesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan destek istedi.

ibrahim ecioğlu Haberi

ibrahim ecioğlu

Kentsel Dönüşüm Yasası ile tam anlamıyla modern, teknoloji ile maximum güven ve minimum sarfiyatlı yapılar ile birlikte planlı bir şehircilik hedefleniyor. 15 Aralık 2012 tarihinde 28498 sayılı resmî gazetede yayınlanan Uygulama Yönetmeliği ile getirilen bazı değişiklikler ve yenilikler hakkında Ecioğlu Mühendislik ve Danışmanlık sahibi İbrahim Ecioğlu, bireysel anlamda da kentsel dönüşümün söz konusu olduğunu söyledi. Ecioğlu açıklamasında; "Kentsel Dönüşüm denildiğinde çoğumuz bir mahallenin sokağın ya da bir adanın bütün halinde yıkılıp yapılması olarak yorumluyoruz. Ve her ayrı binanın mülk sahiplerinin anlaşması zorunluluğu gibi olan bir uzun süreç gözlerimizi korkutuyor. Bu durum doğru olmakla birlikte bireysel anlamda da kentsel dönüşüm söz konusudur. Bireysel olarak parsel üzerindeki yapısını yıktıp kentsel dönüşüm kapsamında yeni bir yapı yapmak isteyen vatandaşlarımıza bazı teşviklerden haberdar...