28 / 04 / 2024

İbrahim Erdinç

İbrahim Erdinç

İber Turizm Otelcilik Seyahat Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Erdinç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül 2014 tarihinde Fatih, Alemdar Mahallesi, Çatalçeşme Sokak'ta kuruldu.

Erdin Özel hangi okuldan mezun oldu? Ne iş yapıyor? Hangi alanlarda görev aldı?

Pera GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Türk iş insanı Erdin Özel yurt dışında mı okuldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Erdin Özel ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Erdinç Yılmaz: Depreme dayanıksız binaların yıkılması gerekiyor!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, İl Risk Azaltma Planı Bilgilendirme Toplantısı'nda depreme yönelik çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Yapı Merkezi İnşaat'ın acı günü! Sevinç Erdinç vefat etti!

Yapı Merkezi İnşaat Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu'nun Kayınvalidesi Sevinç Erdinç, vefat etti.

Yapı Merkezi'nin acı günü! Bahattin Erdinç vefat etti!

Yapı Merkezi Kurucusu Ersin Arıoğlu'nun dünürü ve aziz dostu Yapı Merkezi ve Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu'nun kayınpederi Bahattin Erdinç vefat etti.

Çorumlu güreşçi Fatih Erdin'e arsa hediyesi!

Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası’nda ayyıldızlı mayoyu giyen ve serbest stil 86 kiloda ikinci olup gümüş madalya kazanan Çorumlu güreşçi Fatih Erdin'e Çorum Belediyesi tarafından arsa hediyesi verildi.

Erdin Emlak İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdin Emlak İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Alparslan Erdin tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Erdinç Sak Yapı Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdinç Sak Yapı Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Erdinç Sak tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erdinç Sak Yapı Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdinç Sak Yapı Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Erdinç Sak tarafından kuruldu.

Erdinç-Hande Acar çifti Miami Porsche Design Tower'dan ev aldı!

Sabah Gazetesi yazarı olan Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Erdinç-Hande Acar çiftinin Miami'den ev aldığını söyledi. Çift, 60 katlı Porsche Design Tower'ın 31'inci katından ev aldı.

Erdinç Dolu Selim'e yapılan yatırımları anlattı!

Selim'e bağlı Kekeç ve Ortakale köylerinde Kaymakamlık tarafından yaptırılan taziye evlerinin açılışı yapıldı. Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, son 3 yılda Selim'e çok şey yapıldığını söyledi.

Erdinç Keskin kimdir?

Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Erdinç Keskin kimdir? Erdinç Keskin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erdinç Keskin, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Erdinç Keskin...

Erdinç Varlıbaş: Bodrum Tilkicik Koyu'nda otel açacağız!

Varlıbaş Ailesi, gayrimenkulun ardından yeni işlere girmek için kolları sıvadı. Varlıbaş Holding CEO’su Erdinç Varlıbaş, bu yıl turizm ve perakende sektörlerine yatırım planladıklarnı açıkladı.

Yaşar Erdinç: Konut sektöründe balon oluştu!

Ekonomist Yaşar Erdinç “Fiyatın arttığı yerde talebin düşmesi lazım. Ancak balonun oluştuğu yerde bu olmuyor. Fiyat arttıkça talep artıyor. Bir daha ev alamayacağım korkusu tetikliyor” dedi.

İbrahim Erdinç Haberi

İbrahim Erdinç

İber Turizm Otelcilik Seyahat Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Erdinç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de kuruldu. 


İber Turizm Otelcilik Seyahat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Her nevi kara ve hava deniz araçları otobüs minibüs, tekne, yat vapur  gibi vasıtaların kullanılması suretiyle hizmetlerini bizzat vermek veya bu hizmetleri veren kuruluşlara, seyahat Acenteliği Bilet Satış Komisyonculuğu yapmak, bu suretle seyahat hizmetlerinde bulunmak, b) Her nevi araç kiralamak ve kiraya vermek, c) Konusu ile ilgili bayilik distribütörlük acentalık ajans ve mümessillikler almak, vermek ç) Seyahat Acentalığı yapmak, Kiralık otomobil, Kiralık kotra ve yat işletmesi, hava  yolları ile ve bunlarla ilgili seyahat amaçlı tur işletmeciliği yapmak, yaptırmak d) Yurt içinde ve dışında turlar düzenlemek, bu turların yada başkaları tarafından düzenlenen turların...