06 / 05 / 2024

İbrahim Erpamukçu Cami

İbrahim Erpamukçu Cami

SANKO Holding ve Konukoğlu ailesince yaptırılacak olan 14. caminin temeli atıldı. Abdulkadir Konukoğlu’nun kayınpederi adına yaptırılan camide aynı anda bin 500 kişi ibadet edebilecek

Kuzeydoğu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeydoğu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Şahin, Selim Sultan Bektaş ve Şaban Kara ortaklığında kuruldu.

Tuzla Cami Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Cami Mahallesi, 4875 ve 4858 parseller ile bir kısım terkinli alana yönelik 1/5000 ölçekli Nazım İmar ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliğine ilişkin Askı itirazları kapsamında Yapılan 1/5000 NİP ve 1/1000 ölçekli UİP askıya çıkarıldı.

Tuzla Cami Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Cami Mahallesi, 4875 ve 4858 parseller ile bir kısım terkinli alana ilişkin NİP-34367896 plan işlem numaralı 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve UİP-34024906 plan işlem numaralı 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

TOKİ Uşak Karaağaç 729 konut ihalesi bugün!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Uşak Merkez 729 konut ihalesi yarın!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

Uğur İbrahim Altay: Türkiye'nin en güzel kentsel dönüşümü Konya'da!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kentte devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının son durumu hakkında bilgi paylaştı. 

TOKİ Uşak 729 konut ihalesi 1 Nisan'da!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 1 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Pendik İbrahim Azmi Beğen Cami açıldı!

Hayırsever bir iş insanı tarafından, Pendik Belediyesinin katkılarıyla inşa edilen Esenyalı İbrahim Azmi Beğen Cami'nin açılışı gerçekleşti

Müteahhitlerin talip olduğu arsasını cami yapılması için bağışladı!

Kırşehir’in Kaman ilçesinde bir hayırsever, arsasını cami yapılması şartıyla Türkiye Diyanet Vakfına (TDV) bağışladı.

Uğur İbrahim Altay: Konya'daki binaları adeta yeniden ihya ediyoruz!

Yaptığı çalışmalarla ilgili bir toplantı gerçekleştiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Buradaki binaları adeta yeniden ihya ediyoruz" dedi.

Ayasofya'da ibadetin yolu açıldı: Danıştay, camiden müzeye dönüştürülmesi kararını iptal etti!

Danıştay 10. Dairesi, Ayasofya'nın camiden müzeye dönüştürülmesine ilişkin 24 Kasım 1934 tarihli Bakanlar Kurulu kararını iptal etti. Danıştayın gerekçesinde, Ayasofya'nın Fatih Sultan Mehmet Han Vakfı mülkiyetinde olduğu, cami olarak toplumun hizmetine sunulduğu ifade edildi.

Uğur Yücel 1.5 milyon dolarlık villasını geri alamadı!

Uğur Yücel, kredi çekmesi için üzerine geçirdiği 1.5 milyon dolarlık evini geri alamadığı ve çekleri ödemediği iddiasıyla ortağı İbrahim Ahıskalı'dan davacı oldu...

Dante Bilişim Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dante Bilişim Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli Cahit Erpamukçu tarafından kuruldu.

İbrahim Erpamukçu Cami Haberi

İbrahim Erpamukçu Cami

SANKO Holding ve Konukoğlu ailesince yaptırılacak 14'üncü cami olan İbrahim Erpamukçu Cami'nin temeli atıldı. Akkent semtinde yaptırılacak caminin temel atma törenine katılan Gaziantep Müftüsü Ahmet Çelik, camilerin toplumun en temel kurumları olduğunu belirterek, "Camiler ellerimizi Allah'a açtığımız, gönüllerimizi Allah'a bağladığımız temel mekanlardır" dedi.


BİRLİKTE İMAR ETTİLER

Cami temelinin mübarek ayda ve Kutlu Doğum Haftası'nda atılmasının önemine değinen Müftü Çelik, "Güzel bir tesadüf oldu. Buradan milletimize sesleniyorum; gelin birlik olalım. Bu ülkeyi atalarımız birlikte imar etti. Birlik olmadan devlet, devlet olmadan birlik olmaz. Allah, Konukoğlu ailesinin amelini kabul etsin, makbul kılsın" diye konuştu.


BİN 500 KİŞİLİK CAMİ

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu da kayınpederi adına yaptıracakları caminin hayırlı olmasını diledi. İbrahim Erpamukçu'nun oğlu Nurettin Erpamukçu ise Konukoğlu ailesine babasının adına cami yaptırdıkları için...