06 / 05 / 2024

İbrahim Erpamukçu

İbrahim Erpamukçu

SANKO Holding ve Konukoğlu ailesince yaptırılacak olan 14. caminin temeli atıldı. Abdulkadir Konukoğlu’nun kayınpederi adına yaptırılan camide aynı anda bin 500 kişi ibadet edebilecek

Kuzeydoğu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeydoğu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Şahin, Selim Sultan Bektaş ve Şaban Kara ortaklığında kuruldu.

Uğur İbrahim Altay: Türkiye'nin en güzel kentsel dönüşümü Konya'da!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kentte devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının son durumu hakkında bilgi paylaştı. 

Uğur İbrahim Altay: Konya'daki binaları adeta yeniden ihya ediyoruz!

Yaptığı çalışmalarla ilgili bir toplantı gerçekleştiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Buradaki binaları adeta yeniden ihya ediyoruz" dedi.

Uğur Yücel 1.5 milyon dolarlık villasını geri alamadı!

Uğur Yücel, kredi çekmesi için üzerine geçirdiği 1.5 milyon dolarlık evini geri alamadığı ve çekleri ödemediği iddiasıyla ortağı İbrahim Ahıskalı'dan davacı oldu...

Dante Bilişim Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dante Bilişim Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli Cahit Erpamukçu tarafından kuruldu.

İbrahim Tatlıses'in doğduğu mağara müze oluyor!

İbrahim Tatlıses'in doğduğu Şanlıurfa kent merkezindeki mağara, Haliliye Belediyesi tarafından müzeye dönüştürülecek

Uğur İbrahim Altay, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı oldu!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Uğur İbrahim Altay kazandı...

Uğur İbrahim Altay kimdir?

Uğur İbrahim Altay, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Uğur İbrahim Altay kimdir? Uğur İbrahim Altay bugüne kadar hangi işlere görev aldı?

Kocaeli'deki yapıların yüzde 99'u kontrol altında!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 5. Uluslararası Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı'nda konuştu. Karaosmanoğlu, Kocaeli'deki yapıların yüzde 70'i ruhsatsız ve plansızdı ama şimdi yüzde 99'u kontrolümüz altında" şeklinde konuştu.

Uğursu İnşaat Mobilya Tasarım Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğursu İnşaat Mobilya Tasarım Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çelik tarafından kuruldu.

Uğur Otel Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Otel Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Uğur Gayretli tarafından kuruldu. 

Altınordu Sahili'ne yürüyüş, koşu ve bisiklet yolu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi İbrahim Fırtına Bulvarı üzerinde yapacağı yürüyüş, koşu ve bisiklet yolunun ihalesini gerçekleştirdi.

İbrahim Genç: Arazilerin çoğu spekülatörlerin elinde!

Son olarak bir imar düzenlemesi ile ilgili vatandaşın yıllardır mağdur edilmesine tepki amaçlı sesini yükselten Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç; “Arazilerin çoğu spekülatörlerin elinde” itirafında bulundu.

İbrahim Erpamukçu Haberi

İbrahim Erpamukçu

SANKO Holding ve Konukoğlu ailesince yaptırılacak 14'üncü cami olan İbrahim Erpamukçu Cami'nin temeli atıldı. Akkent semtinde yaptırılacak caminin temel atma törenine katılan Gaziantep Müftüsü Ahmet Çelik, camilerin toplumun en temel kurumları olduğunu belirterek, "Camiler ellerimizi Allah'a açtığımız, gönüllerimizi Allah'a bağladığımız temel mekanlardır" dedi.


BİRLİKTE İMAR ETTİLER

Cami temelinin mübarek ayda ve Kutlu Doğum Haftası'nda atılmasının önemine değinen Müftü Çelik, "Güzel bir tesadüf oldu. Buradan milletimize sesleniyorum; gelin birlik olalım. Bu ülkeyi atalarımız birlikte imar etti. Birlik olmadan devlet, devlet olmadan birlik olmaz. Allah, Konukoğlu ailesinin amelini kabul etsin, makbul kılsın" diye konuştu.


BİN 500 KİŞİLİK CAMİ

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu da kayınpederi adına yaptıracakları caminin hayırlı olmasını diledi. İbrahim Erpamukçu'nun oğlu Nurettin Erpamukçu ise Konukoğlu ailesine babasının adına cami yaptırdıkları için...