19 / 07 / 2024

İbrahim Güveli

İbrahim Güveli

Savi İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Ali İhsan Güveli Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Musa Sinan Güveli Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de Kadıköy'de kuruldu.

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Gültekin ortaklığında kuruldu.

Uzman Gzl Taahhüt İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzman Gzl Taahhüt İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Güzel tarafından kuruldu.

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Tağı, Ahmet Selim Ertunç, Halil İbrahim Gündüz, Mehmet Yılmaz ve Yiğit Tecimen ortaklığında kuruldu.

Veo Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Veo Yapı Anonim Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Öncü Güvenlik Sistemleri Anonim Şirketi ve Güveli Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi ortaklığında kuruldu. 

Double Inn Otel İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Double Inn Otel İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Temel, Fatih Temel, İbrahim Günay, Mahmut Kalkan, Mehmet Temel, Ramazan Akın ve Tahir Temel ortaklığında kuruldu.

Promosyonda yeni dönem! Özel sektör çalışanı nasıl promosyon alır?

“Özel sektör çalışanı nasıl promosyon alır?” sorusuna TÜKONFED Başkan Vekili Avukat İbrahim Güllü canlı yayında yanıt verdi.

Asgari ücret 8 bin lirayı bulacak! Ünlü profesör canlı yayında açıkladı!

2023 asgari ücret için sabırsızlık içindeki heyecan devam ediyor. Son olaraksa Prof. Dr. İbrahim Güran Yumuşak, tahmini asgari ücret rakamını açıkladı. İşte detaylar…

Promosyon alanlar dikkat! Geri istenebilir

Emeklilerin promosyon ödemeleri için bankalar yarış halinde. 'Bankalar promosyon ödemelerinin iadesini isteyebilir mi?' sorusu gündeme gelirken, milyonlarca emekli vatandaş için uyarı geldi. Konuyla ilgili Tüketici Konfederasyonu Başkanvekili Av. İbrahim Güllü, emekli vatandaşları ilgilendiren çok k

Yabancıya konut satışında yeni rekor geliyor!

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş Türkiye’nin güveli liman olduğunu düşünen Rus ve Ukraynalılara yapılan konut satışlarında bu sene rekor kırılacağı öngörülüyor.

Eninta Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Eninta Mühendislik Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Güven Sindelışık tarafından kuruldu.

Ky Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ky Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Gündoğdu tarafından kuruldu.

Lal29 Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Lal29 Mimarlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile M. İbrahim Güzel tarafından kuruldu.

Kozmik Havacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozmik Havacılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Güvengez tarafından kuruldu.

İbrahim Güveli Haberi

İbrahim Güveli

Savi İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Ali İhsan Güveli Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Musa Sinan Güveli Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, İbrahim Güveli ve Yahya Vecdi Güveli Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 100 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de Kadıköy'de kuruldu.


Savi İnşaat Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye...