29 / 04 / 2024

Promosyonda yeni dönem! Özel sektör çalışanı nasıl promosyon alır?

Promosyonda yeni dönem! Özel sektör çalışanı nasıl promosyon alır?

“Özel sektör çalışanı nasıl promosyon alır?” sorusuna TÜKONFED Başkan Vekili Avukat İbrahim Güllü canlı yayında yanıt verdi.



Emekli maaşları ile gündeme gelen ve kamu çalışanlarının maaşlarına da bulaşan promosyon yarışına özel sektör çalışanları da dahil oldu. Bankaların emekliler için verdiği promosyon miktarı 10 bin liraya çıktı.

Kamuda çalışanlar içinse rekor ödeme 41 bin 500 TL... Emekli ve kamu çalışanları sonrası harekete geçen özel sektör çalışanı vatandaşlar ise nasıl promosyon alacağını araştırmaya başladı.

“Özel sektör çalışanı nasıl promosyon alır?” sorusuna TÜKONFED Başkan Vekili Avukat İbrahim Güllü canlı yayında yanıt verdi.

ÖZEL SEKTÖR ÇALIŞANLARI NASIL PROMOSYON ALABİLİR?

Promosyonda yeni dönem! Özel sektör çalışanı nasıl promosyon alır?

TÜKONFED Başkan Vekili İbrahim Güllü açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Kamu çalışanları ile ilgili yasal düzenlemeyi kısaca bahsedip özel sektöre geçmekte fayda var. 2007 yılında Başkanlık genelgesi ile gündeme geldi. Nitekim zaman zaman Emniyet mensuplarının 27 bin lira gibi promosyon aldı. Kamu çalışanlarında sıkıntı yok. Fakat özel sektör çalışanları konusunda yasal bir düzenleme mevcut değil. Burada yasal düzenlemenin yapılması gerekiyor. Özel sektördekilerin promosyon alması işverenin vicdanına kalmış durumda.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön