05 / 05 / 2024

İbrahim Hakan Özyılmaz

İbrahim Hakan Özyılmaz

Artı Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi, İbrahim Hakan Özyılmaz Şube Müdürlüğü'nde 2 Temmuz'da 1 milyon 180 bin TL sermaye ile Pendik'de açıldı.

Yapı Özyılmaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapı Özyılmaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Özyılmaz tarafından kuruldu.

Hakan Yılmaz İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Yılmaz İnşaat Yatırım Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yılmaz tarafından kuruldu.

Stepcon Çelik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Stepcon Çelik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Yılmaz tarafından kuruldu.

Hks Bilişim İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hks Bilişim İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Hakan Sarı tarafından kuruldu.

Habi İnşaat Gıda Tekstil Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habi İnşaat Gıda Tekstil Makina Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Bilal Gençay ve Hakan Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Şen Yılmaz Gayrimenkul Otomotiv Mobilya İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şen Yılmaz Gayrimenkul Otomotiv Mobilya İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Şen tarafından kuruldu.

Bilgeler Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Bilgeler Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Timur Babayiğit, Engin Yücel ve İbrahim Tayfun Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Eski Hazine Müsteşar Yardımcısı yazdı Türkiye’de toplam borç 13 trilyon TL

Türkiye’de toplam borcun yılın ilk üç ayında 1.5 trilyon lira daha arttığını belirten Eski Hazine Müsteşar Yardımcısı Hakan Özyıldız, borcun 13.3 trilyon liraya ulaştığını yazdı. Özyıldız, bununla birlikte hane halkının borçlarının da 1.1 trilyon liraya çıktığını belirtti.

Galatasaray'ın Riva arsasından elde edeceği gelir katlanıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Galatasaray'ın Riva'daki Düşler Vadisi projesini ve Yılmaz İnşaat’ın patronu Hakan Yılmaz’ın konuyla ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Özdemir'in 'Riva’da ciro 7,5 milyara gidiyor Galatasaray’ın geliri artıyor mu?' başlıklı yazısı...

Özyılmazlar Dizayn Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyılmazlar Dizayn Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldız ve Nuh Yılmaz ortaklığında kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Özyılkar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Özyılkar Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Güngören'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Celal Yılmaz tarafından kuruldu.

Özyıldırımlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyıldırımlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Özçelik tarafından kuruldu.

İbrahim Hakan Özyılmaz Haberi

İbrahim Hakan Özyılmaz

Artı Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi, İbrahim Hakan Özyılmaz Şube Müdürlüğü'nde 2 Temmuz'da 1 milyon 180 bin TL sermaye ile Pendik'de açıldı.


Artı Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi, İbrahim Hakan Özyılmaz, Fehmi Sertdemir ve Hüseyin Murad Geyimci Şube Müdürlüğü'nde 2 Temmuz'da 1 milyon 180 bin TL sermaye ile Pendik'de açıldı.


Artı Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi adres: Pendik, Sabiha Gökçen Havalimanı No:Al...